- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
szacsee #9383 üzenetére
Így van de azért ne hasonlítsunk már össze egy best buy 6950 est, egy GTx 580 assal, mert vacsorára enné meg az Nforce...
Valakinek nem elég a Best Buy... hanem birtokolni is akarják a legerősebb 1 gpu csúcsot ...
GTX 580 azért észrevehetően jobb mint a GTx 570.
GTX 570 megáll szépen a 480 as szintjén....
580 azért más.
Tapasztalatból is tudom, mert cimborámnak 480-asa van
Egy két vantage kép kocka nagyon csúnyán villantott.
Nála maximum 80 fps, nálam ugyan ott 120 fps-re felment, egy CORE2 vel.... Persze ezek csak benchmarkok, lényegtelen aki játékra használja a gépet. Nem érdekes.
De természetesen egyetértek veled, legjobb ár/értéke a 2500K nak van, avagy a HD6950-nek...
Csúcs dolgoknak szeretik elkérni az árait...
Csak nem tudom hogy mennyit számít 2600knak a +4 szál... lehet lenne értelme pár hónap múlva a fejlesztésnek?! -
z0lcs1
csendes tag
válasz
szacsee #8888 üzenetére
Ez amit küldtél nagyon tetszik a link.ott a 2600k 5Ghz-en 60gflopot csinál ,akkor hogy a sunyiba van,hogy nekem is megy minden mag 4,5ön,s itten van akinek 4,2,hoz 100Gfloppottt...
hülyét kapok a floppoktól komolyan mondom
A ram nem változtatott rajta erősen,hogy 1,2vagy 3 GB... -
Воланд
titán
válasz
szacsee #8891 üzenetére
Kicsit régi már az általam idézett hsz, akkor még nem is volt w7.
És akkor még egy kicsi pontosítás: "64-bites Windows esetében" és 64bites alkalmazásnál. Szóval 64bites windows és 32bites alkalmazásnál megvan a 2GB-os korlát. És sajnos még mindig sok a 32bites alkalmazás, szóval a fentebb írt módszerrel átlagfelhasználó nem ér el semmit.
-
-
törölt tag
válasz
szacsee #7768 üzenetére
Konennektoros méréssel Bruttó 170w -kézi módban módban most csináltam idle 60 Watt. Autó feszekkel volt a bruttó 280W ha le nem állítom akkor 90 fok fölé ment volna hőfok. Ez már csak múlt több ilyen nem lesz. 100-150 hszel korábban leírtam az óvatos tuningot, azzal elvagyok most már.
-
MPowerPH
félisten
válasz
szacsee #7741 üzenetére
Na, erre én is kíváncsi leszek. Asszem megvan az első, amit megnézek. Ez a standby dolog furán hangzik, nem értem hogy fordulhat ilyen elő. Bár itt is pozitívum, hogy nem nyomja túl a feszt, legalább nem nyírja ki, maximum merevre fagy. Az EX6 jó lesz EX4-hez is. Pro3-hoz nem hiszem, de meg kell nézni.
-
Viper26
nagyúr
válasz
szacsee #7662 üzenetére
Legalább öt távtartóval minuszban vagyok, szóval ez erőteljesen kompromisszumos megoldás.
TX3 átszerelve, előkészítve szereléshez.Az egyik képen látszik, hogy megkarcolódott a a felület, remélem abból nem lesz próbléma.Elcsúszott az a qrva csavarhúzó.
-
törölt tag
válasz
szacsee #7622 üzenetére
TDPlimit 140-180w mindegy mennyi.
CPU voltage fix1,25V nál nem fog elszálni hőfok (innen lehet fentebb menni nagy TDP-vel) max lefagy 4,2Ghz felett.
Ez egy lájtos tunnig nem égeti szét a cuccot. aida64 mérés 100-115W szerintem még egészséges.
Offset mód nem jó jó mert vadul dobálja 1,4 voltig. -
N_A_S
veterán
válasz
szacsee #7585 üzenetére
AIDA64 szerint 4800-on 140-150W környékén. Hűtés a cél (idle "minden" hűtő halk), és hogy elférjenek a ramok. Engem meggyőzött ez a Corsair hűtő, szerintem holnap veszek egyet (a Brockent vissza mondom), a Ninja 3-at meg eladom.
szerk.: most 4400-on is elvagyok, itt 125W-ot produkál
szerk2.:
Tehát egy Ninja 3 holnaptól eladó lesz, és lecserélem az ADATA Gaming V2.0 1600-as ramjaimat Corsair Vengeance-re (csak az összehatás kedvéért) ha valaki esetleg cserélne 1-1 -be (4GB-os kit). Örökélet garisok, eredményeket már linkeltem többet is, 2133 CL10-10-10-28 - 88 1T @ 1.54V
-
SVLaller
senior tag
-
N_A_S
veterán
válasz
szacsee #7023 üzenetére
AHCI módba tovább tart a boot. Én mondjuk SSD-vel vagyok olyan ~15mp alatt bennt vagyok a windowsba, rajtra készen
De majd lemérem stopperrel
szerk: Na ez enyhe túlzás volt. Lemértem: 38.6mp, bekapcsoló gomb megnyomásától, az Üdvözöljük rész eltűnéséig (tehát amikor már látom az asztalt)
-
N_A_S
veterán
válasz
szacsee #7019 üzenetére
Ha nem akarsz 4600 fölé menni egy UD3R vagy UD3P-t ajánlok, mert abba szépen működnek a PCI-os dolgok. i5 alá mehet a sima UD3 is.
Nincs uEFI, Hybrid EFI van ami kezeli 3TB+ vinyókat, és mardt a BIOS kinézet.
(#7017) boogie84
Giga topikba már jönnek a pozitív vélemények is a Vengeance-ről -
gainwardgs
veterán
válasz
szacsee #6997 üzenetére
Én is a 2500K-t javaslom játékra meg főleg,nem gondoltam volna h még ennyi plussz maradt a gtx 460-omba Q9650 után
Alaplapom p67-ud4 4.7ghz-t megy benne a 2500K-m eddig, szerintem haverodnak elég lenne egy sima ud3 is vagy ud3-p, vagy ha másik alaplapot preferál akkor olyat, szerintem nem lehet olyan nagyot mellé lőni. -
HUNRONIN
tag
válasz
szacsee #6997 üzenetére
Szerinterm 2500K...nekem jobban kihajtja a GTX460-at mint a Q9650 tette 12Mb cachel...és 52k-ért szerintem elég jó vétel...hacsak a haverodnak nincs fölös 30k-ja a 2600K-ért (kb 82k az ára)....
Alaplapot én nem javasolnék, mert én nem a legolcsóbbat, egy Asus P8P67 Deluxe-t vettem és az 60k volt....így alaplapban más tanácsára szorulsz hacsak nem akar ő is ennyit költeni alaplapra....nekem az szólt többek között hogy a deszka tud SLI-t és CrossFirét is..... -
Ombi5
őstag
válasz
szacsee #6997 üzenetére
En csak 2x2ot hasznalok belole, mert ugye ez gyarilag Tri kit lenne X58-hoz,igy nem rakom bele, mert folos lenne.. Szerintem lefogom cserelni majd 2x4Gb kit-re!! Neked mennyi lett a teszt?
Itt a teszt: [link]sfshad: Asrick p67 ext. 4 + 2500K
u.i: De most eletemben eloszor,kitoltottem adatlapomat is, hogy ne kerdezgessek allandoan!
-
Nem.
Nálam hibátlan.. Amúgy meg be akartam írni, de nem emlékszem a regre és minek is...El lett ferdítve a hír...Ugyanis egy rossz kontrol miatt a Gigabyte ilyen lapot küldött ki a teszternek, úgyhogy ő csak előtte ezt lefotózta hogy ilyen történhet..Valószínűleg valami korai ES darab lehetett és rosszat küldött ki a Gigabyte Office..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Temu
- Autodesk - Revit
- Hardcore pizza és kenyér topik
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest