Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
abéla
senior tag
Azért azt ne gondoljuk már, hogy ha nem beszélünk róla, akkor már semmi gondot nem is okoz a tuning; minél régebben van húzva egy cucc annál nagyobb az esély a látható hibák megjelenésére (kezdetben leginkább lassulásként). Szóval megjelennek a hibák bizony, de erről ugye nem nagyon szeretnek beszélni az arcok csak a húdefaxa eredményekről, gondolom kitaláltad már miért nem. Mondjuk nem véletlen, hogy nem vagyok híve az eszetlen és legfőképpen felesleges tuningnak s biza' mivel jó ideje nem is nagyon erőltetem (az említett példám is vagy 4 éves), nyugodt szívvel adom el a cuccaimat. Mondjuk ahogy te is írtad a garancia arra van, hogy bebiztosítson eme hibák ellen, ezért nem is vennék 1-2 hónapos v. gari nélküli cuccokat(pláne nem 160k-ért
). (de eladni is mindig garanciával adtam el éés képzeld nekem sem volt soha garis gondom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). (de eladni is mindig garanciával adtam el éés képzeld nekem sem volt soha garis gondom)