- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Aktív témák
-
Mikádó
senior tag
Irni meg már nem tudok iylen este
D
-
Mikádó
senior tag
Anyniért a büdö élete nem fogják elvinni és elöbb ahogy irta a kollega minél többet vársz annál kevesebbet fognak érte adni a mai vilégban gyorsan mennek le a moinitorok ára sajnos én is így jártam a monitorommal ezt ne vedd fikázásnak csak elmondtam a véleményemet tapaszalatomat(UP)Engem érdekelen a monitor de csak reális áron... És télleg csak akkor ha semmi karc meg ezek.....
-
BenczeGy
csendes tag
Megvan még a géped?
-
BandiT
őstag
-
BandiT
őstag
Hi, a Samtron 5k-ért még ok, de 30k-ért a 19-es nem fog menni, ismerősöm inkább megtartja ennyiért, tekintettel az új árára (55+áfa) és arra, hogy zsírúj állapotú valamivel több mint 2 év garral. 35k-ért MZ/X már vitte volna, de akkor még annyiba nem ment bele, úgyhogy 35k a minimum ár.
-
Lortech
addikt
Többet ér 22-nél, szerintem egész biztosan nem annyiért fog elmenni, utaltam is rá, hogy többet is adnék azért, nem 23-at.
Úgy értettem, hogy nekem vétel szempontjából nagyjából azonos értéket képez a kettő( az nagyobb és komolyabb monitor <> erre van gar, és fiatal).
Nekem 15-én lesz aktuális BP-n, addig nézelődök, aztán ki tudja.
fel. -
BandiT
őstag
ok, értettem!
láttam én is a másik topicot, annyiban van igaza a srácnak, hogy így gyorsan el tudja adni a licit és az alacsony összeg miatt! De amúgy az is többet ér 22k-nál...
Ez tényleg fiatalabb és garis, igen. Tudok mutatni garipapírt is, igazából egy ismerősöm vette rajtam keresztül ezt a monitort csak túl nagy egy kicsi szobához és most ezért szeretné eladni, hogy egy LCD-t vegyen helyette...úgyhogy vissza kell majd keresnem, hogy pontosan mikor vette tőlem és hogy hol van a papírja, de 2év a minimum ami még hátra van a gariból! -
Lortech
addikt
Értem, csak láttam az előzményt, és nem akartam úgy tűnni, hogy le akarom húzni az árat, én nem nagyon szoktam alkudozni. Mikor én adok el, akkor is olyan árat adok meg, amin vagy el viszik, vagy nem.
Amilyen áron kéne nekem, arra azt mondanád, hogy menjek a búsba.
Pedig megérhet többet is, de ha van ettől jobb vétel is nekem, akkor ezt nem fogom megvenni, ilyen egyszerű.
Konkrétan ilyesmi monitornak a 21colos nagytestvére van itt eladó PH-n, és 22-nél tart a licit már vagy két napja. A tiedre viszont van gar, és fiatalabb, ez kompenzálja a másik monitor előnyét. Egyébként garról tudsz adni/mutatni is papírt is? Mennyi van pontosan?
[Szerkesztve] -
BandiT
őstag
Köszi srácok, de vigye el valaki!!!
-
Tsunami
senior tag
nesze UP
-
BenczeGy
csendes tag
Mi van, ide már csak én UP-olok???
-
BenczeGy
csendes tag
UP!
-
BandiT
őstag
-
BandiT
őstag
A 70k az pont a duplája ennek, aki LCD-t akar venni az úgyis azt vesz aki meg CRT-t az CRT-t...
Miért ne jelentené azt? Nagykerben vettem, rajtam keresztül miért ne lenne érvényes a 2év gari ha egyszer van rá?
frekvenciák...én is arra értettem sorry, csak kicsit ideges lettem a soraidtól...
Ok, csak itt mindenki olyan kib@szott okosnak érzi magát hogy azt hiszi mindenbe beleszólhat és mindent jobban tud a másiknál...
UP! -
BenczeGy
csendes tag
Tényleg! TFT-t akartam írni! Köszi az észrevételt! (De attól még 70k stimmelt!)
Attól, hogy valami 1 éves, nem jelenti azt, hogy van rá 2 év gar.! EIZO-ra 5 év van, három éves volt, mégsem tudtam mellé garpapírt adni, így csak egy hónapot vállaltam rá.
Megjegyzem, nem a felbontással volt gondom, hanem a frekvenciákkal!
Nem fikázni akartalak, csak javasolni szerettem volna, hogy csökkentsd az árat, mert rajtad marad! És ha vársz még néhány hetet, talán még lejjebb megy az ára! -
BandiT
őstag
Te meg ahhoz képest, hogy újonc vagy nagyon okosnak érzed magad!
Ugyanis, oda van írva, hogy 1 éves lehet, vagyis még legalább 2 év garancia van rá, mint minden Samsungra összesen 3 év, ugye... Ezen kívül ajánlott felbontások vannak odaírva, nem pedig, hogy mennyit tud maxon. Ha nem tűnne fel ezek általános technikai specifikációk amit netről bárki leszedhet, mert így egyszerűbb!
19''-es TFT-t akartál írni nagyokos 70-75k-ért? Gondolom...látod, mások fikázása az megy (fikázni könnyű, alkotni nehéz - mennyire igaz!), de ha legalább előtte normálisan összeszedted volna a gondolataidat...
Ja és pont nem érdekel mennyit akarsz adnál érte elhiheted. Légy boldog a 40k-s Eizo-val...
Köszönöm a csodálatos megjegyzéseidet, de a továbbiakban ha lehet mellőzd ezeket ebben a topicban! Köszönöm! -
BenczeGy
csendes tag
Ahhoz képest, hogy őstag vagy, nem vagy túl bölcs!
1. Nem írtad, hogy van-e rá gar.!
2. 21''-ost lehet kapni 30-35 között CRT-ben!
3. 19'' CRT-t lehet venni 70-75-ért is, ami már tényleg 19'' és játékra nagyon megfelel (Dungeon Lords-on teszteltem)
4. A 85Hz nagyon alacsony! Igaz, hogy 21''-on, de nekem már bántotta a szemem 100Hz után!
Tőlem egy 2002-es 21'' EIZO monitort akarnak még most is elvinni (1,5 hónapja eladtam) 40k ért!
Szóval, ha valaha is el akarod adni a monitorodat, javaslom, hogy vidd lejjebb az árát!
(Én 25k-nál többet nem adnék érte!)
(Ezt is veheted UPnak) -
BandiT
őstag
-
BandiT
őstag
35k
-
BandiT
őstag
-
BandiT
őstag
-
BandiT
őstag
-
BandiT
őstag
-
BandiT
őstag
35k
-
BandiT
őstag
-
BandiT
őstag
-
BandiT
őstag
-
BandiT
őstag
-
<MZ/X>
őstag
Fel.
-
BandiT
őstag
-
BandiT
őstag
Új ár: 37k
-
<MZ/X>
őstag
Fel.
-
<MZ/X>
őstag
Fel.
-
BandiT
őstag
-
BandiT
őstag
-
BandiT
őstag
-
BandiT
őstag
-
<MZ/X>
őstag
Fel.
-
BandiT
őstag
-
<MZ/X>
őstag
Fel.
-
BandiT
őstag
-
<MZ/X>
őstag
Fel.
-
BandiT
őstag
-
<MZ/X>
őstag
Fel.
-
<MZ/X>
őstag
Fel.
-
BandiT
őstag
Samsung Syncmaster 997DF 19'' CRT:
Képernyő típus: DynaFlat
Méret: 19'' (48,2 cm)
Látható képméret: 18˝ (45,72 cm)
Képponttávolság: 0,20 mm AG
Frekvenciatartomány:
Vízszintes: 30-96 KHz
Függőleges: 50-160 Hz
Maximális sávszélesség: 250 MHz
Maximális felbontás: 1920x1440@64 Hz
Ajánlott felbontás: 1280x1024@85, 1600x1200@75 Hz
Jelbemenet: 15 tűs D-Sub (VGA) kábel
Alacsony sugárzás: TCO'03
Energiatakarékosság: EPA/VESA DPMS
Méretek (szélxmagxmély): 445x457.5x416 mm
Tömeg: Nettó 21,5 kg
40k -
<MZ/X>
őstag
Én inkább kiszállok ebből az üzletből.De segíthetek életben tartani a totyikot.
-
<MZ/X>
őstag
UP.
-
<MZ/X>
őstag
35k?
-
BandiT
őstag
egéybként ha megnézzük hogy 55+üveg az 68,75k~69k akkor a 40 egész jó ár szerintem! és csak azért mert olcsó az LCD, attól ez még egy jó monitor és több mint 40%-kal adom olcsóbban mint a bolt...
mit kellene beszámítani? sokmindenre most nincsen szükségem, én is kiszórok mindent per pillanat! -
<MZ/X>
őstag
35k?Mit számítasz be?
-
<MZ/X>
őstag
csak az a baj hogy nincs túl sok pénzem rá.és nem játszom fps-ekkel.
-
BandiT
őstag
na és a kontrasztarány sem mellékes...minél nagyobb legyen, 800:1 körüliek már jók (színek szétválasztása miatt)
-
BandiT
őstag
válasz
Biznisz Elek #21 üzenetére
UP-nak veszem köszi, de a 69+üveg az 86 én meg 40-ért adnám ami pont a fele... PLZ megkérek mindenkit, hogy ne példálózzon LCD-vel, mert mindenki tudja, hogy mennyibe kerülnek, hol lehet kapni, stb, de itt most erről a CRT-ről van szó! Köszönöm!
-
<MZ/X>
őstag
válasz
Biznisz Elek #21 üzenetére
Jól beszélsz
-
Biznisz Elek
senior tag
vedd up nak
69+fáért már 19'' tftt kapsz boltban szóval a 30k szerintem reális. főleg hogy 1280ban csak 85het tud -
BandiT
őstag
-
BandiT
őstag
-
BandiT
őstag
-
Biriboyka
senior tag
Add 25k-ért!
-
BandiT
őstag
-
BandiT
őstag
-
BandiT
őstag
-
BandiT
őstag
-
BandiT
őstag
válasz
SimonMágus #6 üzenetére
hát most mit csináljak, ha ennyi a bolti ára? nyilván 20k-ért nem fogom odaadni!
Kösz az Up-ot! -
BandiT
őstag
válasz
SimonMágus #4 üzenetére
mittomén, ki kéne találni valami normális árat, bolti ára 55k+áfa körül van!
-
BandiT
őstag
-
BandiT
őstag
Természetesen tökéletes állapotban van, mintha új lenne!
-
BandiT
őstag
Szóval a címben említett moncsi eladó! Kb 1 éves lehet!
Képernyő típus: DynaFlat
Méret: 19'' (48,2 cm)
Látható képméret: 18˝ (45,72 cm)
Képponttávolság: 0,20 mm AG
Frekvenciatartomány:
Vízszintes: 30-96 KHz
Függőleges: 50-160 Hz
Maximális sávszélesség: 250 MHz
Maximális felbontás: 1920x1440@64 Hz
Ajánlott felbontás: 1280x1024@85, 1600x1200@75 Hz
Jelbemenet: 15 tűs D-Sub (VGA) kábel
Alacsony sugárzás: TCO'03
Energiatakarékosság: EPA/VESA DPMS
Méretek (szélxmagxmély): 445x457.5x416 mm
Tömeg: Nettó 21,5 kg
Jöhetnek a KOMOLY ajánlatok!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- The First Berserker: Khazan
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest