- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strech
csendes tag
Hello!
Végignéztem mindent, mikor felraktam, és sehol egy szó sincs erről. ha ennyire tudod, talán leírhatnád hogy van-e valami gyorsbillentyű vagy ilyesmi, illetve hol kéne bármi utalásnak lennie erre a funkcióra. 3.6 a magic tune, és ebben sehol semmi profile allítás nincs, amit be lehetne hívni... csak az előre beállítottak, ami nem sok.
csé
mellesleg csalódtam de nagyon a 173p+-ban. minden tökéletes rajta, de az agyon dícsért feketéje... hát... négy íves világos folt a közepétól kb 6 cm-re ÉK, DK, DNY, ENY irányban...
DVI-n van rákötve... nem hiszem hogy ezen lehetne bármit állítani. kis brightnessen is látszik...
és ennél nagyobb baromságot, mint hogy nem lehet a monitoron állítani... lol aki ezt kitalálta.. legalább rejtett gombok lennének, minden jel nélkül. 10 perc után úgyis vakon használja az ember ezeket... namind1, azért nem rossz a monitor. szép éles a képe -
Puncipocak
tag
mai nap végigtoltam a quake 4-et... ami elég sötét játéknak számít
nem mondom azt, hogy nem volt semmi húzás, mert minden tft monyának van utánhúzása, de elég gyors panel van benne ahhoz, hogy ez ne tűnjön fel
nálam a sötét részek+robbanásnál nem jelentkezik jelentős húzás, vagyis nincs eltérés más környezethez képest -
[CaveMaN]
csendes tag
Fagyi volt nálam is, ha ügyes és gyors vagy 2-3ból megvan a beállítás, én uninstalltam is utána a progit. 16ms helyén van, mert a frissitési frekit méri, több topikban is volt már róla szó (Milyen 19'' tft- archivum 2. rész pl) -> nem azt mutatja amire kiváncsiak vagyunk, a válaszidőt csak spec műszerrel lehet mérni.
Quake-hez nem tudok hozzászólni, nem ismerem. Nálam cs-vel semmi gond, kivéve ha felpakolom natívba, de ahhoz meg kevés a vga-m.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- EAFC 25
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Temu
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest