- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puncipocak
tag
Hali! Próbálkozom ezzel a MagicTune okossággal, de nem jutok dűlőre.
Automata beállítás híján, tudtok mondani valami optimális behangolási konfigot, amit ajánlotok, hogy abban fasza lesz a szín/fény/kontraszt stb. ? -
-
Puncipocak
tag
jól értesült vagy... bizonyára te vásároltál helyettem
ahol én vettem ott a 3nap arra vonatkozik, hogy bármi jellegű hiba esetében cserélnek, legalább is az eladók így tájékoztattak (kétszer is rákérdeztem)
mondjuk azt nem értem miért kell ezen a 3 napon lovagolni, ahelyett hogy segítőkész/értelmes infót írnál... de nem fogunk sztem emiatt vitatkozni -
Puncipocak
tag
Valakinek van tapasztalata a színbeállítások tekintetében vagy Magic Tune konfigurálás terén (ugye nincs ilyen opció, hogy autómata beáll, szóval nem tudom mi az optimális.... ami kellemes a szememnek? v mi)
-
Puncipocak
tag
mai nap végigtoltam a quake 4-et... ami elég sötét játéknak számít
nem mondom azt, hogy nem volt semmi húzás, mert minden tft monyának van utánhúzása, de elég gyors panel van benne ahhoz, hogy ez ne tűnjön fel
nálam a sötét részek+robbanásnál nem jelentkezik jelentős húzás, vagyis nincs eltérés más környezethez képest -
Puncipocak
tag
-
Puncipocak
tag
valaki más hasznosabb hozzászólással ?
-
Puncipocak
tag
Yup... szeretném még megkérdezni, hogy amíg tart a 3nap, mivel kellene megnézni még a monitort, vagy mit kéne ellenőriznem rajta, hogy nyugodt szívvel dőlhessen hátra egy egészséges monitorral szemben. Esetleg milyen negatív tapasztalatok vagy milyen hibák vannak amit észre lehet venni és időn belül eszközölni ???
-
Puncipocak
tag
Sziasztok kedves mindenki!
Boldog 193P+ tulaj lettem hétfő óta! Nagyban el is kezdtem nyúzni a tüneményt... nekem is volt gondom a Magic Tune 3.6-tal amit alapból adnak a monyához, állandó jelleggel olyanra fagyasztotta a gépet, hogy még a feladatkezelő sem jött elő... azt hittem már hogy az összes hajam kitépem... aztán találtam megoldást Magic Tune 4.0
Tehát akinek fagyott a cd-n található Magic Tune 3.6-tal a gépe, annak melegen ajánlom hogy próbálja ki a samsung oldaláról([link]) letölthető Magic Tune 4.0-t
Már csak azt nem értem hogy miért van odaírva a 4.0 mellé, hogy ''(only 204Ts, 214T)''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest