Új hozzászólás Aktív témák
-
[CaveMaN]
csendes tag
MagicTune-al nem lehet profilozni, az a gépre ''szerelt'' gombokat helyetesíti. Színprofilt a windowsban tudsz állítani a monitorhoz, azokat amiket adnak hozzá, vagy: MagicTune-al csinálsz magadnak sajátot (nekem eddig korrektet nem sikerült összehozni), vagy: egy megfelelő célszerszámmal bekalibráltatod a monitort.
DE: alapból a windows, legalábbis ahogy én nézem nagyon magasról .... a színprofilt. Ha a program amit használsz használja, akkor alkalmazva vagyon, ha nem, akkor gatter. -
[CaveMaN]
csendes tag
válasz
djjanesz #279 üzenetére
Hát , hogy őszinte legyek fingom nincs
Igazából 70 v. 75 a max a driver szerint, de automatikusan lebutitja magát, mert akár 100-at is állíthatok, akkor is van kép, de azt tuti nem tudja.
800x600-ban nyomom a CS-t és szar a minősége, mert a videokártyám okádékWindowsban betűknél láccik valamennyire, ha kisebb a felbontás, játékban nem vettem észre, illetve sztem ha direkt figyelsz rá, akkor biztos észreveszed, de az már kákán csomókeresés.
-
[CaveMaN]
csendes tag
Fagyi volt nálam is, ha ügyes és gyors vagy 2-3ból megvan a beállítás, én uninstalltam is utána a progit. 16ms helyén van, mert a frissitési frekit méri, több topikban is volt már róla szó (Milyen 19'' tft- archivum 2. rész pl) -> nem azt mutatja amire kiváncsiak vagyunk, a válaszidőt csak spec műszerrel lehet mérni.
Quake-hez nem tudok hozzászólni, nem ismerem. Nálam cs-vel semmi gond, kivéve ha felpakolom natívba, de ahhoz meg kevés a vga-m. -
[CaveMaN]
csendes tag
-
[CaveMaN]
csendes tag
Nyeh, jah
de te is olvashatnál figyelmesebben akkor (mellesleg láttam mit írtál), ui én kiegészítettem a te válaszodat. A korábbiak alapján ugyanis csak az jön le, hogy van ott valami lilásodás, de hol mi kicsoda, arról semmi. Ugygondoltam, tán hasznos az info, amit pluszban hozzátettem, hogy egész pontos mi a lila és miért. Nem kell mindenkit gondolatolvasónak nézni!
-
[CaveMaN]
csendes tag
Mit akarsz tudni?
Szuper
Enyém egyelőre pixelhibamentes, remélhetőleg így is marad
Falra szereléssel kicsit megszivatott, gyakorlatilag teljesen ki kellett hozzá fordítani a monitort, picit több mint 180 fokot lehet forgatni, fel is ragasztottam a szekrény hátlapjáraEgyébként azokhoz a tft-khez képest amikhez én szoktam, bitang nehéz
De ez legyen a legnagyobb baja. (Céges 19 collhoz mérve, majd 1,5 centivel nagyobb a rövidebb oldala a látható képnek
)
Színek szépek, magic tune suxxValszeg egyszer szánok rá időt beállítom aztán uninstall. -> Ez részben jó hír azoknak a kollégáknak, akik linux mellett akarják használni, ringyoz telepít magictune használ, aztán az egész mehet a kukába, csak nem árt ha a distrib tudja használni a generált colorprofile-t
Magamtól ennyi, ha van kérdés válaszolok
[Szerkesztve] -
[CaveMaN]
csendes tag
válasz
highlander81 #253 üzenetére
Yepp, este csekkoltam, a fehér feliratnak csináltak dizájn karimát
Crtn sztem azért nem látszik, mert nagyon sötét lila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- E-roller topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LU32R590CWRXEN)4K GAMER HAJLITOTT MONOTOR ! AKCIÓ!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest