Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz Luck Dragon #104 üzenetére

Áááá, napokig szoktam kotlani a témán, látnád az Alis kosaramat, amikor 20-30 napig bekerülnek, meg kikerülnek dolgok :XD
    Amúgy most pl jól is jött, mert tegnap az választott el attól, hogy az Euronicsban megvegyem 13K-ért, hogy nem volt a helyi üzletben. Az alap gondolat ugye az volt, hogy 11K (ekkor még nem láttam olcsóbban) + posta költség máshol is, az ugye minimum 1000 Ft plusz, akkor már az a plusz egy chips ára megérné, ha azonnal lenne. De nem volt! :D
    Meg ugye ők hivatalos forgalmazók! :D Aztán szintén tegnap megláttam - árukereső nem listázta - az eMAG-nál, hogy Marketplace-es - ja igen, elindítottam az Alza és az eMAG appokat, mert 3 napja van kb az Alzas kosaramban, meg a PCX-esben is :D - aztán látom, hogy eMAG-nál 9900 Ft ami ugye már nem 13K... azzal elvoltam pár óráig, hogy majd ha hazaérek megrendelem onnan. Ezt követte, hogy motoszkált ez a régiózási kétely bennem, az Euronincs oldalán fent volt a cikkszáma. Ami mondjuk természetesen fent van a gyártói oldalon is, de valamiért az EU-ról néztem le... (Galaxy SmartTag2, fekete | Specifikációk | Samsung HU) és beírtam a keresőbe.... ekkor láttam a szlovákiai divízió magyar oldali leányát.. ami még olcsóbbá tette a bulit, és 750 Ft volt a postaköltség is.Ők is 2 évet vállalnak rá.... de amikor eldöntöttem, hogy oké, most már belevágok, akkor meg az AK nem adta ki a Foon-t... mondom mi a franc? Talán pont elvitték? Böngésző előzményből előszedtem, megtaláltam, megrendeltem! :D
    Ja tegnap még méricskéltünk :D
    Röviden azt hiszem ennyi! :D

Új hozzászólás Aktív témák