Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Luck Dragon #104 üzenetére
Áááá, napokig szoktam kotlani a témán, látnád az Alis kosaramat, amikor 20-30 napig bekerülnek, meg kikerülnek dolgok :XD
Amúgy most pl jól is jött, mert tegnap az választott el attól, hogy az Euronicsban megvegyem 13K-ért, hogy nem volt a helyi üzletben. Az alap gondolat ugye az volt, hogy 11K (ekkor még nem láttam olcsóbban) + posta költség máshol is, az ugye minimum 1000 Ft plusz, akkor már az a plusz egy chips ára megérné, ha azonnal lenne. De nem volt!
Meg ugye ők hivatalos forgalmazók!Aztán szintén tegnap megláttam - árukereső nem listázta - az eMAG-nál, hogy Marketplace-es - ja igen, elindítottam az Alza és az eMAG appokat, mert 3 napja van kb az Alzas kosaramban, meg a PCX-esben is
- aztán látom, hogy eMAG-nál 9900 Ft ami ugye már nem 13K... azzal elvoltam pár óráig, hogy majd ha hazaérek megrendelem onnan. Ezt követte, hogy motoszkált ez a régiózási kétely bennem, az Euronincs oldalán fent volt a cikkszáma. Ami mondjuk természetesen fent van a gyártói oldalon is, de valamiért az EU-ról néztem le... (Galaxy SmartTag2, fekete | Specifikációk | Samsung HU) és beírtam a keresőbe.... ekkor láttam a szlovákiai divízió magyar oldali leányát.. ami még olcsóbbá tette a bulit, és 750 Ft volt a postaköltség is.Ők is 2 évet vállalnak rá.... de amikor eldöntöttem, hogy oké, most már belevágok, akkor meg az AK nem adta ki a Foon-t... mondom mi a franc? Talán pont elvitték? Böngésző előzményből előszedtem, megtaláltam, megrendeltem!
Ja tegnap még méricskéltünk
Röviden azt hiszem ennyi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kitartóbb, szívósabb és praktikusabb lett a Samsung lokátora, kipróbáltuk.
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Magsafe töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest