- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
válasz
csalafinta65 #99 üzenetére
Komolyan mondom engem csak felhuz ez a doccenes fetis.
Aki emiatt nem vesz meg egy csucs kategorias tabletet annak lila goze sincs Androidrol, mint rendszerrol arrol, hogy az android, mint rendszer joval toredezettebb, mint az almas rendszer.
Ha csak 5-6 hat hardverre kellene optimalizalni az androidot az ugyan ugy szaguldana, mint az almas gepek.
Jelenleg a gyartokon mulik, hogy mennyire tudjak optimalizalni az androidot es a sajat GUIkat az adott hardverre.
Jelen esetben a TouchWizt.A kulso merevlemezt elvileg fel kell, hogy ismerje a rendszer OTG kabellel ha a HDDnek van kulon tapellatasa es ha a vinyo FAT32re vagy exFATra van formazva.
Azt tudom, hogy a tablet microUSB csatlakozoja tamogatja az OTGt, mert parszor masoltam ugy filmeteket pendrivera.
De ez utan (merevlemez) jobb ha utana erdeklodsz a Note 3 topikban, ott mar valaki hasznalta igy a kulso merevlemezet. -
válasz
csalafinta65 #95 üzenetére
Tab S 8.4-nél ilyen problémák nincsenek. Nézted?
-
banhammer
veterán
válasz
csalafinta65 #92 üzenetére
En is 114 korul lattam, latok.
Mondjuk kinn a nemeteknel ugy netezetem, hogy megosztottam az 5 gigas mobilnetet a Note 3-mal, doglottem az agyban a kezemben a tablettel, a telefon meg az asztalon volt.
A masik megoldas amin agyalok, hogy veszek egy hordozhato mobilnetes routert es ugy osztom meg a netet.
-
banhammer
veterán
válasz
csalafinta65 #90 üzenetére
Ha tenyleg ennyiert adjak akkor nincs min gondolkozni.
-
banhammer
veterán
válasz
csalafinta65 #88 üzenetére
A 8.4-ből is van LTE verzió.
A hátizsák képét a netről lőttem. -
banhammer
veterán
válasz
csalafinta65 #86 üzenetére
Az SAMOLED mellett a színek kicsit fakóbbak lesznek?
Én azt vettem észre, hogy a Note 3 kijelzőjéhez képest a fekete inkább nagyon sötét szürke (nem tudom jobban leírni, látni kell, hogy tudja az olvasó, hogy mire gondolok).Sőt ha jobban megnézed a képet (innen vágtam ki) akkor elmondható, hogy Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 kijelzője (szerintem) gyengébb, mint a Samsung Galaxy Tab Pro 8.4.
Először én is úgy voltam vele, hogy a 8"-os tabletek kicsik és egy 10"-os vettem, aztán amikor hurcolásztam rájöttem, hogy bazi nagy és dög nehéz a sok cucc mellett a hátitáskámban.
Ilyen hátitáskában (ne a színt nézd hanem a táska méretét) cuccoltam.
-
banhammer
veterán
válasz
csalafinta65 #84 üzenetére
Szerintem jobban jarsz a Pro 8.4-gyel.
Jobban kezre all, konnyebb, a vas pedig ugyan az, mint a Pro 10.1-ben.
Az akkumulator kikapcsolt WiFi-vel, nem hasznalva kb. 2, 2 es fel ora alatt toldodik fel.
Hasznalat kozben tovabb tart a toltes.
A processzor ugyan az benne, mint a Samsung Galaxy Note 3-ban, csak nem 3, hanem 2 giga RAM van benne, kijelzo felbontasa meg nagyobb, de nem SAMOLED.A LaptopExpress-nel eleg jo aron adjak a tabletet, megbizhato bolt, en ott vettem a Tab Pro 8.4-et.
-
banhammer
veterán
válasz
csalafinta65 #82 üzenetére
A 8.4-re a tesztek bő 10 órát írnak videó lejátszással.
Én is kb. annyit, talán kevesebbet számoltam WiFi-vel YouTube-on zenét hallgatva FREEdi YouTube Player-rel közben netezve.Találtam tesztet ott a teszt videóval 6:51, netezéssel 7:55 órát írnak, a teljes feltöltés majd 6 óra.
Máshol többet írnak.Elég sok mindentől függ az üzemidő, de szerintem ezzel te is tisztában vagy.
Magyar teszt itt (tudod Google a barátod te kis csalafinta...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- BestBuy ruhás topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest