Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dumm-dumm

csendes tag

Én még mindig a Wave 3-at használom.Tavaly boot loop-ot szenvedett el és mivel nem találtam sehol eredeti Bada 2.0-át.Ezért egy megbuheráltat raktam fel.Kicsit jobban merül a telefon meg nincs youtube.De az hogy van fizikai gomb és az, hogy feloldás után 2-szer megnyomom a hívás gombot és már hívja az utolsó embert akivel beszéltem kárpótol:P..

Lumia rendszerétől agyérgörcsöt kapok volt szerencsém szenvedni vele egy bő hónapot.Az a beállítási menü mintha fogyatékosok rakták volna össze az egészet 0 logika van benne.Hardveres különbségek miatt gyorsabb mint a Bada.De az a szenvedés amint a wifi kinyomásánál el kell vele játszani az valami szánalmas.Rányomsz a wifi ikonra a felső sávban és nem kinyomja automatán hanem bedob a menübe és neked kell kézzel kinyomni.Bár GPS-nek nagyon jó.:)

Androidos telefonok meg annyival többet nem hoznak a Badán ésszerű kereten belül amiért érdemes lenne váltani.Minek dobjak ki 50 ezret egy olyan telefonra ami nem Super-Amoled kijelzős hanem max IPS(öcsémnek LG G2-se van az amoled jobb) ugyan ilyen kamerával és videófelvevő képességgel.Ha nem töröm valahogy szét akkor még egy darabig marad.:)

Azért azt el kell mondanom, hogy mindenki androidos ismerőseim közül amikor meg látták,hogy takarítom a telefon tokját.Néztek,hogy az az az fém??Nem mondod?Aztán elmondtam,hogy ez egy csúcs telefonvolt még az 1 magos időkben...stb.:)

Új hozzászólás Aktív témák