Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
leslieke #14501 üzenetére
Kb. február (március?) óta használtam a Wave mellett tabletet. Eleinte tök jópofa volt, hogy a Wave-en csak telefonálni kell, minden mást megold a tablet. A gond akkor kezdődött, amikor a tablet nem volt nálam, és a Wave-vel kellett bármit csinálni, ami nem telefonálás, SMS-írás. Akkor aztán hatványozottan bénának éreztem az egészet: a droidos tablethez képest pokoli lassú a böngészés, a navigáció, ill. bármilyen alkalmazás. Augusztusra odáig jutottam, hogy a mahjonggon és a virus pangon kívül mindent töröltem a Wave-ről, majd vettem helyette egy Xperia P-t (öröm, bódottá'). A Wave-et pár hete a barátnőm használja, CSAK telefonálásra és SMS-írásra, de még így is az agyára megy néha a felvillanó, majd úgy maradó kijelző, a néha elgondolkodó képernyőzár.
A tablet amúgy mobilnet nélkül félkarú óriás, csak mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest