Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz sanyichan #406 üzenetére

Nekem olyan bajom volt hogy a Corvinban alig bírtam felcsatlakozni a wifire, de ez megoldódott azzal, hogy elkezdtem máshova ülni, konkrétan a Subway elé, ahol viszont minden simán ment. Meg egyszer KFC-ben bizonyos időközönként ledobált. Meg néha nem igazán akar felcsatlakozni az amúgy jónak tűnő hálózatra. De amit te mondtál nem volt még soha.

Hehe, nekem is TP-Link van itthon :D FSC-m nagyon kínlódott vele anno, de ez a Samsung szépen fogja a jelét, igaz, közben fel lett hozva kábel is a szobámba. Alapvetően jó routereket gyárt, az egyetlen baja, hogy nem szeretik a PS3-ak.

Sajnos nem vagyok annyira pro ezekben a dolgokban. Remélem valaki segít vagy megoldódik magától a gondod.

törölt tag

válasz sanyichan #404 üzenetére

Gondolom neked is ez az inteles adapter van a gépben. Próbáld letörölni a driverét aztán felrakni újra, esetleg egy frissebb változatot.
    Én olyat is hallottam, hogy túl sok kütyüt csatlakoztattak wifire, és nem tudta mindet kiszolgálni. A legtávolabbit folyton ledobta. Esetleg ez is lehet, bár két kütyü meg a noti nem tűnik vészesnek.

Nekem hasonló problémám volt a FSC gépemmel. A windows kiváló kapcsolatot írt és 52 megabites sebességet, de net mégsem volt. Kapcsolat javítása és egyéb megoldásnak tűnő dolgok meg egyszerűen nem válaszoltak. Sajna nem találtam megoldást, azaz végül is mégis, a Samsung notimat :D

Új hozzászólás Aktív témák