Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chas01
tag
válasz Flashget #49272 üzenetére
Határozottan egyetértek.
Én frissítettem hülye fejjel, és a PVR funcinak lőttek.
UE32EH5300 a kütyü amúgy.
Pont előtte csaptam össze, csak nem ment az auto rögzítés, ezért próbáltam nézelődni.
Van egy leírás IR transmitterre 3,5-ös jack csatival, amire hengot kiküldve lehet kódot küldeni a tv-nek. Azzal még majd megpróbálok gamelni egyet. Csak legyen időm foglalkozni vele. A 1033.0 firmre még lazán beköszönt a ruSamTV, fel is tudta csapni az extended menüt, de ezzel már nem áll szóba teljesen. Adást vált, hangot emel, menüben sétál, de a FACT+3SPEED már nem reagál. Próbáltam a dupla 3SPEED kombót is, de semmi eredmény.
Buktamatyi.
Próbáltam keresni 1033.0 firmet, hogy talán usb downgrade megy, de nem találtam sehol.A zenész informatikus
-
-
Chas01
tag
válasz laca1944 #50152 üzenetére
Én azokat szedtem le, amik a samygo oldalon is fent voltak.
A kombinált kódok nem működtek, de az egyedi parancsokkal szépen lehetett csinálni mindent.
Ha meg van az infra átalakító, akkor szedd le a most használható hangokat, és próbáld ki azzal.A zenész informatikus
-
Chas01
tag
Azért ha kérhetem, akkor ne mindenkit úgy nézz, mint milliomost.
Én most kezdtem nézelődni az erősítő+hangfalak környékén, és a leggyengébb kiadás (ami azért talán még szól is) ott nyit, hogy 150k.
Még én is kapkodtam a levegőt, pedig most van miből költeni.
Szóval én is kb az eddig használt Ozaki B5 szintjén levő kombót nézegetek optikai bemenettel.A zenész informatikus
-
Chas01
tag
Nem jött át az üzenetem.
Ma sokan örülnek, hogy a 1x éves képcsöves tévéjét le tudja cserélni egy korszerű készülékre, és nem biztos, hogy azonnal ki tudnak csengetni mégegyszer annyit egy hangrendszerre is.
Tudom, hogy nem a 150k-s szutyok a mérvadó, de az audiofil emberek csak a magasabb árkategóriára esküsznek.
Én zenélek és mégsem vágyom "ablaktörő" hangnyomásra pedig basszerozok.
Én a tévét is úgy vettem, hogy véletlenül kifogtam egy akciót az egyik madarasteszkóban. Ezzel együtt a 150k-s hangrendszer már drágább mint a tv amit rákötnék.A zenész informatikus
-
Chas01
tag
válasz sandró60 #51598 üzenetére
Erre talán arany középút, amit én tapasztalok rendszeresen és tetszik:
Bemegyek a boltba, békén hagynak, ha nagyon sokáig nézelődök egy adott kategóriánál, akkor odajön egy eladó, hogy tud-é segíteni.
Na ez se nem tolakodás, se nem nekem kell felkutatnom az eladót.A zenész informatikus
-
Chas01
tag
Szia!
Esetleg megírod, hogy ki a szolgáltatód?
Akkor tudunk javaslatot tenni a dologgal kapcsolatban.
Amúgy ha STB-d van, akkor biztos, hogy digitális adásod van, mert csak ahhoz kell STB.
Szolgáltató függő, hogy megy-e kártya nélkül a tv-n is az adás, vagy kell venni kártyaolvasót és azzal dekódolni.A zenész informatikus
-
Chas01
tag
Én használtam/használom aktívan, de a sikerességhez kell a SamyGo widget is. Az én UE32EH5300 tvmen megy a rögzítés/timeshift és a linkelt progival azonnal .ts fájllá tudom konvertálni. Még csak nem is lassú.
Egy F1 közvetítés eltart vagy 3 percig 1080i forrásról.A zenész informatikus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest