Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casti98
tag
Sziasztok
Azt wifin keresztül meg lehet oldani,hogy a monitor képét lássam úgy mint ha hdmi-vel lenne összekötve?
-
Casti98
tag
Sziasztok!
Kipróbáltam a a FUSO TV-t,és magas minőségű szolgáltatást nyújt tényleg,tisztelet a készítőknek!
-
Casti98
tag
Jó estét!
Van egy 32es5500-es tv.Nos meg szerettem volna nézni a 25th Hour című filmet ami dvd.rip formátomú és 640x272 16/9 ilyen felbontású,nah hát azért írom le a részleteket,mert az Allshare beint,nem támogatott fájltipus,pedig egy sima AVI,tudtok valami tanácsot adni,vagy esetleg van valami más program az Allshare-en kívül amivel lehet lejátszani a tv-n?Külső merevlemezről próbáltam először és utána gépen streameltem volna de semmi,ugyan az! :/ elszomorít...
Valaki valami meglátás...
ui.esetleges allshare frissítés orvosolhatja-e a ibát,és mi a folyamata ha igen.
-
Casti98
tag
Az lenne a kérdésem minden es6100 tv-hez jár 3D szemüveg,mert nem igazán látom feltüntetve az eggyik oldalon,míg a eh6030-nál felvan,hogy 2db.észrevétel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest