Hirdetés
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leone512
csendes tag
sziasztok,
LED-tv vásárlás előtt vagyok, körbenéztem a neten, UE40D6500-ban vagy UE40D7000-ben gondolkodom, inkább az utóbbi felé hajlok,
extra igényeim konkrétan nincsenek, annyi hogy legyen rajt Internet+ ami ezzel kapcsolatos, 3D-ben is legyen full HD, később lehet hogy játékra is kell majdköszi előre is
üdvLeone512
-
Leone512
csendes tag
válasz torma1981 #15680 üzenetére
hát igen ezért is effelé kacsingatok, bár az ára nem annyira baráti, bár amennyit a megjelenése óta lejjebb ment....
már nagyon rá vagyok izgulva, nem tudom hogy érdemes-e karácsonyig várni, mennyit megy még vajon le az ára?+ha valaki tud eladó érintőképernyős távirányítót hozzá (RMC30D) vagy kettő az egyben QWERTY-t az jelezze priviben
köszi
Leone512
-
Leone512
csendes tag
válasz Gabesz1019 #15689 üzenetére
nem hangzik rosszul, 7000-t is tudsz eseteleg jobb áron mint amit irtam?
kösziLeone512
-
Leone512
csendes tag
sziasztok,
van egy UE40D7000-em, sajnos a t-home-os beltérit nem tudom kiiktatni, viszont van normál parabolám is amin tudok válogatni külföldi csatornák közül, a problémám az - elnézést ha már volt róla szó a fórumban, csak sajnos nagyon ritkán tudok böngészni - hogy ha megnyomom a felvétel gombot, a thome-nál nem reagál semmit, a normál parabolánál pedig mindenképpen formáztatja az usb-t, majd végül kiírja hogy a teszt nem sikerült,
tud valaki ötletet hogyan lehet/kell formázni illetve egyáltalán a pendrive jó-e felvenni,
vagy csatlakoztassak rá hdd-t ?
köszi előre is[ Szerkesztve ]
Leone512
-
Leone512
csendes tag
válasz tarkatehen #28811 üzenetére
ok köszi, azt már hallottam hogy saját formátumban menti, viszont én egyelőre nem akarok "belenyúlni" a tévébe, ugyhogy marad a lejátszás magán a tv,
van egy 2Tb-os külsö WD vinyóm viszont azt használom a pc-hez is, hogy tudom azt megoldani hogy azok az adatok ne vesszenek el, illetve tudjam használni felvételhez és pc-hez is ?Leone512
-
Leone512
csendes tag
válasz tarkatehen #28814 üzenetére
hát a formátum miatt írtam hogy nem akarok belenyulni a tv-be (ugy hallottam hogy "hétköznapi" mentési formátumot elő lehet csalogatni belőle), viszont pc-re van-e olyan megoldás hogy a tv saját formátumát emészthető-re át tudjam konvertálni?
Leone512
-
Leone512
csendes tag
-
Leone512
csendes tag
-
Leone512
csendes tag
-
Leone512
csendes tag
válasz tarkatehen #28822 üzenetére
azt tudom hogy a modul helye megvan a tv-n, valoszinü rápróbálok a t-nél és a kártya meglétekor beszerzem a megfelelő modult, jól hangzik, eddig ezt nem írta senki
Leone512
-
Leone512
csendes tag
válasz tarkatehen #28822 üzenetére
és mi van akkor ha kijön a hómos kolléga személyesen és az új kártyát ujra "összehozza" a beltérivel?
Leone512
-
Leone512
csendes tag
válasz tarkatehen #28828 üzenetére
bocsi, RudY-nak szántam a kérdést a #28823-ra válaszolva
Leone512
-
Leone512
csendes tag
válasz AttyVin #28848 üzenetére
köszi az infót, szerintem nincs senki aki ha tehetné ne iktatná ki a rendszerből a boxot, tényleg nincs már sok értelme, nyilván a gyártóval egyeztek meg valamilyen módon....
egyébként már megrendeltem egy technisat conax modult, ha nem válik be van rá vevőm, de remélem nem utóbbi történik
üdvLeone512
-
Leone512
csendes tag
szasztok,
UE40D7000-rel szereltem fel magam, a kérdésem pedig:
a hdmi csatlakozóknál van-e jelentősége hogy melyikbe milyen külső eszközt csatlakoztatok
(hdd, pc, pendrive,stb)?
köszi előre isLeone512
-
Leone512
csendes tag
sziasztok,
ue40d7000-em van vettem egy technisat ci-modult, beraktam a kártyát és kiírta hogy "no access" (t-home stb-t szeretném a szekrény aljába tenni)
azon felbuzdulva vágtam neki - bár sokan az ellenkezőjét írták - hogy jópár embernél működött ugy hogy simán áttette a kártyát a tv-be
valakinek valami ötlet (újrahangolással, ki-be kapcsolással már próbálkoztam)?
köszi előre isLeone512
-
Leone512
csendes tag
-
Leone512
csendes tag
-
Leone512
csendes tag
válasz tarkatehen #29171 üzenetére
ugy láttam hogy egyik CI-modulon sincs külön feltüntetve hogy C vagy S...
a tv-m tunerje tudja mindegyiket....
akkor hiába vettem meg ezt?:[ Szerkesztve ]
Leone512
-
Leone512
csendes tag
válasz tarkatehen #29174 üzenetére
a linken 5db-ot látok, az első mindjárt az ami nekem van de sem ehhez sem a többihez nincs külön irva hogy DVB-C vagy DVB-S
ráadásul egyiknél sem szerepel a leírásban a t-home mint szolgáltató...[ Szerkesztve ]
Leone512
-
Leone512
csendes tag
válasz tarkatehen #29177 üzenetére
konkrétabban meg tudnád mondani hogy melyik(ek) az(ok)?
csak azért hogy ne fussak kétszer bele .....Leone512
-
Leone512
csendes tag
válasz PLaci58 #29181 üzenetére
ezt hogy érted hogy "miért a kábelt választottad?"
a tv-n csavaros csatlakozó van ugyanúgy mint a box hátulján, a t-home sat pedig ha jól tudom conax-kódolású, így evidens volt hogy megpróbálom kiiktatni az stb-t
vagy mire gondolsz
???egyébként meg ahogy már irtam, a kártyát a tv-be beletéve a nem kódolt adók az Amos-on jönnek, csak a t-home kódoltak nem !
[ Szerkesztve ]
Leone512
-
Leone512
csendes tag
válasz PLaci58 #29184 üzenetére
azt ugy csináltam, nem értem hogy ezt miért kérdezed,
külön kiválasztottam csak az amos-t a t-home miatt, a másik "hagyományos parabolámat" is igy lőttem be, de erről nem volt szó ha jól emlékszem...amugy meg a hangolásnál automatikusan a műholdat hozza fel, de ezeket mind tudom, ahogy említettem a hagyományos parabolát (amos, astra, hotbird, stb) is így hangoltam be
[ Szerkesztve ]
Leone512
-
Leone512
csendes tag
válasz tarkatehen #29180 üzenetére
ha jól látom a 17500-as az csak cryptoworks, és nekem ugye conax kell....
Leone512
-
Leone512
csendes tag
válasz tarkatehen #29187 üzenetére
ok a multkor ezt a "megrágta" dolgot egyszer már említetted, csak közben olyan hsz-okat olvastam hogy megpróbáltam a modullal, de nem jött be, amugy ha megveszem az általad emlitett drágább modult mi rá a gari hogy azzal megy ?
Leone512
-
Leone512
csendes tag
sziasztok,
UE40D7000-rel pirítok, vettem egy hdmi-kábelt hogy tudjam használni a tv-t monitorként is,
az mindegy hogy melyik hdmi-aljzatba dugom be?
(sajnos még nem tudom kipróbálni mert azt nem figyeltem hogy a videokártyámon mini hdmi csatlakozó van így vennem kell egy átalakítót)
köszi előre is
üdvLeone512
-
Leone512
csendes tag
sziasztok,
most próbálom összekötni a pc-t a tv-mmel (UE40D7000) egy HDMI-kábellel (a tv egyik sima hdmi-csatlakozójába dugtam),viszont nem boldogulok
eddig annyit sikerült elérnem hogy a tv-n látszik a pc asztal háttérképpel de ikonok nélkül,
hogyan tovább? (ha egyáltalán lehetséges)a videokártya beállításoknál látja a tv-t mint kijelző, de nem tudok továbblépni (nyilván lehet hogy én bénázom)
köszi előre is a segítséget
üdv[ Szerkesztve ]
Leone512
-
Leone512
csendes tag
sziasztok,
tudna valaki olyan progit mondani (ha egyáltalán létezik), amivel a csatornák nevét is át lehet írni ?
UE40D7000, Channel List PC Editor-t és Samsung Channel Editor 0.7-et próbáltam eddig,
köszi előre is
+
és még nem kaptam választ (a TV PC out topicban sem) arra sem, hogy össze van kötve a videokártyám (Geforce GTX 460 768 Mb) a tv-vel HDMI-kábellel de nem tudok tovább lépni hogyan használhatnám a tv-t monitorként, ugyanis az NVidia beállításaiban csak több kijelzős menüpontot találtam, klón-ra vonatkozót nem - lehet hogy a VGA nem támogatja ?a tv-n láttam egy PC-bemenetet, de az nem HDMI
valaki erre?üdv
Leone512
-
Leone512
csendes tag
válasz jhorogh #30239 üzenetére
tegnap szedtem le a legújabb drivert hozzá !
és nem találok klónbeállítástazt hogy nem lehet átnevezni valahogy nem értem - egyébként nem előfizetéses csatornákról beszélek hanem sima mezei paraboláról -, korábban amikor beltérivel használtam akkor azon át tudtam nevezni, na mindegy
[ Szerkesztve ]
Leone512
-
Leone512
csendes tag
-
Leone512
csendes tag
válasz jhorogh #30297 üzenetére
ok, közben letöltöttem én is de ugyanaz a probléma mint az előző verziónál,
csak annál a fájlnál hozza be a tv típust , amelyiket a tv-ről exportáltam, amit másik progival szerkesztettem (pl. channel list pc editor) annál áll le a program, hiába ugyanúgy .scm a kiterjesztés
ha eredeti tv által kimentett csatornalistát nyitok meg, akkor pár sor nem szürke, viszont az elérhető sorokra rákattintva nem hoz be semmit a jobboldali főablakba....nem tudom mi lehet a gond.....Leone512
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest