- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
jukeboxx
csendes tag
válasz
meganorbi #41176 üzenetére
Ma elvitték a 46es6710 esem.
Igen minimum ami lesz az egy 46es7000.
Nézegetem az árakat a 46es7000 most 359 magyar gyártói garival be lehet regisztrálni + 1 év garira ezt tettem az előzővel is küldtek prémium kártyát.
Mi a véleményetek a outletes TV-k kel ?Valaki vásárolt már ilyen helyen?Itt csak 6 hónap garit vállal az outlet áruház. De itt a tv-k 60-80 ezerrel olcsóbbak.Valahogy nem merek belevágni egy ilyen outletes dologba.Kérem ha valakinek van tapasztalata,véleménye írja meg nekem.Köszönettel jukebox
[/I -
Lehiñito
senior tag
válasz
meganorbi #38816 üzenetére
Én nem kockáztatnám meg azt a tv-t.
Gondolom nem hiába szedték le róla. De infot megtudhatsz a szervízmenüjéből is, hogy milyen régióba szánták.
A samu a samsung dolgozóknak is olyan tvket szoktak felajánlani kedvezményes megvásárlásra amin rajta van hátul a matrica, de az is rá van írva, hogy nem értékesíthető. Viszonta garanciája is csak 3 napra szól. Nem is merem megkérdezni, hogy ki vállal arra a tvre garanciát amiről beszélsz. -
BBéci
legenda
válasz
meganorbi #37446 üzenetére
Tudok, de az oldal címe az aláírásomban, a keresőnk remekül működik.
Samsung UE55D8000 teszt.(#37444) Silent77
Ismereteim és a fizika mai állása szerint csak aktív, tehát tápegységgel vagy saját áramforrással rendelkező DAC-okkal működik az átalakítás. Például ilyennel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest