- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
sixpak #93498 üzenetére
Ezek a max teljesítmények amiket elbír a hangfal a leírás alapján ha kamu ha nem.
Úgy van korlátozva hogy 4x50W, 1x100W 1x200W.
Persze lehet hogy hülyeség az egész de arra anno tökéletes volt és élvezhető hogy StarWars sorozatok 5.1-ben nézzem.
Nagy élményt nyújtott anno. -
Gaboman
nagyúr
válasz
sixpak #93362 üzenetére
Nem csak a gyerekeknek lenne, de nagyrészt igen ők néznének rajta 3D animációt és filmeket.
A szoba elég nagy és a 107cm lehet nem lenne elég azért is döntöttem inkább ez mellett.mflex :
Ismerősömnél láttam élőben, nagyon tetszett, 3D-ben a Rio2 és a Jégvarázs szuper volt igaz csak pár percet tekintettem meg belőle.
Persze ez csak két mese, azért is kérdeztem hogy milyen a 3D rajta. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sixpak #92683 üzenetére
A Samsung előtt ez a 55-ös volt, ennek egész frankó volt a feketéje, de csak addig míg be nem esteledett, akkor már kimondottan idegesített is! Egyébként szuper képe volt.
-
dethroner
veterán
válasz
sixpak #92057 üzenetére
Igen, de vegyük figyelembe az alábbiakat.
Ez akkor mutatja meg igazán a lényegét, amikor amúgy tök sötét lenne a szobában, csak a tévé világítana. Ezt nem tudom máskor elképzelni, csak az esti filmnézés közben. Minden más esetben van más fényforrás is, akár az ablakon át, akár a mennyezeti világítás. Legalábbis nálunk így van, nem tudom másnál ez hogy működik. Tévé adás nézése nem okoz akkora eufóriát, hogy besötétítsem a lakást, híradó és egyéb háttérben menő tévé adás nem igényli részemről a különleges bánásmódot.
Amikor meg az esti filmet küldöm pc-ről a tévére, akkor lenne létjogosultsága a háttérfénynek. -
BBéci
legenda
válasz
sixpak #91987 üzenetére
A centersugárzónak a lehető legközelebb kellene lennie a frontok magassugárzóit összekötő vonalhoz. A tiéd a lehető legrosszabb helyen van, legalább az erősítővel megcserélhetnéd. Az a stabilitás miatt is jó lenne, a nehéz erősítő merevebb alátámasztást kapna.
Még jobb megoldás a tévét fali konzolra tenni és a centersugárzót a szekrényke tetejére, akkor végre középen a normális helyén lenne. Nálam ez drámai hangminőség javulást hozott, bár előtte is pontosan középen volt a hangdoboz. Sőt, SuperSpikes alátéteket is kapott a centerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest