- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
novkolt2
csendes tag
válasz
novkolt2 #30344 üzenetére
megvaaaaaan!!!!!
köszi mindenkinek de főleg tibike8 és nismoka kollegának!!!!
Amikor 40A1UF7E-re allitottam nem nyomta össze a képet de nem volt térhatás, de amikor 40A1UF4E-ra állitottam minden TÖKÉLETES LETT!
De jó ez a fórum, pedig már harakirire keszülődtem elkeseredetségemben
Üdv mindenkinek -
Imifej
senior tag
válasz
novkolt2 #28473 üzenetére
Én múlt hét hétfőn bejelentettem, akkor azt mondták 1-2 nap és hívnak. Pénteken rájuk csörögtem, és állítólag nem volt nyoma hogy telefonáltam. Szombaton pedig láss csodát már jöttek is érte. Ma pedig megjött a "megjavított TV". Holnap utazik vissza. Main board cserés volt, de nem jött nekik össze. Szerintem le sem tesztelték, mert akkor ki sem hozták volna a szervízből.
-
sandró60
addikt
válasz
novkolt2 #26893 üzenetére
Hirtelenjében ezt a linket találtam.Próbáld meg felhivni őket.Lehet,hogy nemválalják a garanciális javitást,de ahogy mondod nem Magyarországon élsz egy próbát megér
szegedi-szerviz -
sandró60
addikt
válasz
novkolt2 #26883 üzenetére
Én még a legelején hivtam ki a Samsung márkaszervizt .Beállitási probléma miatt.Nagyon korrektek voltak.Utána még a minőség biztositójuk is felhivott,hogy mennyire voltam elégedett a szerviz szolgáltatásal,szerintem neked is a központi szervizt kell hivni.Pláne ha felregisztráltad a TV-det az 5-évre meghosszabbitott garanciára a Samsung oldalán
Próbálj egy teljes áramtalanitást
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest