- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihaly13
tag
válasz
Alf25 #142593 üzenetére
Hát ez nagyon érdekes , nem hiszem el . Nekem az utolsó fél évben három Samsung tévém volt egy 49Q60R , 49Q70R és most pedig egy 50TU8502-s mindegyiket így állítottam be - magyar- Magyarország és Digi helyet egyéb és egyszersem volt hasonló problémám - Adás - szakértői beállítások - importálás-exportálás , mindig megjelent és PC-n ChanSort progival állítom a csatornákat már vagy 8 éve !
-
mihaly13
tag
válasz
Alf25 #142590 üzenetére
Tegyed - magyar - Magyarország - a szolgáltatót pedig ne UPC vagy Digi hanem - egyébre - és azután a PC - ChanSort prógival elrendezed a csatornákat és minden úgy marad ahogy elrendezted . Ha pl. Észtországot teszed akkor az Eurospost és sok más csatorna nem fog magyarul megszólalni hanem angolul .
-
st6969
őstag
válasz
Alf25 #142572 üzenetére
Alapvetően szerintem nem is a tv csatornabeállítás funkciójával van a baj, mivel rá tudom tölteni az összes szerkesztett csatornát a Chansorttal a megfelelő sorrendben. De, abban a pillanatban, ahogy a tv újraindul, és a médiakártya frissít, módosulnak (és eltűnnek !) csatornák.
Ha meg az "Egyéb"-et választom ki hangoláskor, akkor meg csak az első 55 csatornát tölti rá. Azt is úgy, hogy az ékezetes karakterek olvashatatlanok maradnak a Guide-ben.
Senki másnak nincs ilyen problémája? F6400-as készülék, médiakártyával, UPC.
-
Flashget
félisten
- Hogy lehet azt beállítani, hogy ha a TV és elindítok egy blu-ray lejátszót vagy egy xbox-ot, akkor automatikusan, lépjen át arra! Ne nekem keljen source gombot nyomkodnom.. (ezt a régi pana lcd-m simán tudja)
Anynet+ on vagy off a tv rendszer menünél nálad?
régi panák csatornalistát is tudtak szerkeszteni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest