- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
d.norberto84 #41258 üzenetére
Kösz a hasznos leirást.Vagyunk egy páran itt a fórumon K400-as billentyűzettel
-
sandró60
addikt
válasz
nagysandor79 #41079 üzenetére
Azért próbálj kézzel adni belső ip-cimet a tévének.Hátha az a probléma.Vagy a routerben a chanelt-állitsd más csatornára.Előbb nézd meg a futatás-cmd beirása után,dos ablakba-ipconfig/all-a gép milyen belső ip cimen van.Ne ugyanaz legyen a belső hálózaton a végződése az ip cimnek.Pl-a gép-192.168.1.102
Akkor a tévé-192.168.1.103 legyen -
sandró60
addikt
válasz
nagysandor79 #41072 üzenetére
Nézd meg nincs esetleg ip-cim ütközés.Hány eszköz"lóg"a routeren?
-
sandró60
addikt
Újra lehet kapni a 2012-es Smart tévékhez ezt a kicsit különleges billentyű-"egér"(trac ball)párost
itt olvashatsz róla
itt megveheted -
sandró60
addikt
válasz
UltraViola #40920 üzenetére
Ha lehet ne offoljunk
-
sandró60
addikt
válasz
UltraViola #40918 üzenetére
Ha arról a bizonyos oldalról töltessz.Ajánlom az MVT-vel végzödő t....tet.Megbizható minőségű
-
sandró60
addikt
Ha digis vagy akkor itt többet megtudsz.Kb 3-4 napja megy a fórumozás ezzel kapcsolatban Digi fórum
-
sandró60
addikt
válasz
Pedro78 #40866 üzenetére
Több hiba lehetőség van
1-a tévé nem ismeri fel a rack-winyó házat
2-nem kap elég áramot a winyó meghajtásához
3-ha van olyan usb-bemenet amihez HDD-van irva lehetőleg ahoz kell csatlakoztatni
A formázás inkább NTFS-legyen,mert a nagyobb filéket csak igy tudod lejátszani
A tévé menűben átállitottad videó lejátszásra? -
sandró60
addikt
válasz
Bull Boss #40829 üzenetére
Talán azért nem tudod frissiteni a firmware-t,mert már fent van a tévéden.Amúgy ha ezen az oldalon a firmware-menűben megnézed az utolsó hivatalos kiadás 2012 szeptemberi.
-
sandró60
addikt
válasz
mr.tamasbiro #40589 üzenetére
Erről az oldalról válogass.Sokan vásároltak az elmúlt hónapokban tőlük.Megbizhatók [link] Gyűjtsél még hozzá,hogy jobb felszereltségűt vehes
-
sandró60
addikt
válasz
sotetlovag97 #40587 üzenetére
Az adat leirás végén van három betű-idézem"1080p.Bluray.DTS.Only.x264.HuN-MWT"Tehát a kulcsa ez a három betű-MWT
-
sandró60
addikt
válasz
d.norberto84 #40508 üzenetére
Ezt merem ajánlani- Logitech K400 .Nekem is ilyen van.Most ezzel irtam a hozzászólást
-
sandró60
addikt
válasz
tajozsa #40393 üzenetére
Olvastad amit irtam nagybetűvel irom,hogy észra vedd IP-cimÜTKÖZÉS a te problémád.Miért nem fogadod meg azt amit irtam.A tévében olyan IP cimet irj(belső hálózat) aminek a vége különbözzön a már foglaltaktól
Például=A laptopod ipélye-192.168.1.102
A tévének meg ezt ird-192.168.1.103
Azért kell manuálisan,mert a DHCP-autómatán esetleg oda oszt ami már levan foglalva.Gyakorlatilag minden bekapcsolásnál más ip-t oszt ki,ezért van az ami nálad most van -
sandró60
addikt
válasz
kiraly01 #40285 üzenetére
Ahogy elnézem szerviz lessz belőle.Amikor az ember a sz.menűben"turkál"mindig legyen kéznél valami amivel letudod fényképezni az ép aktuális menűt-ezzel talán elkerűlhető a nem megfelelő beállitás utáni herce-hurca.Itt adok egy fórumtárs elérhetőséget aki szakember a lcd-led tévék javitása terén.talán tud valami információt adni [link]
-
sandró60
addikt
válasz
oliver7777 #40103 üzenetére
Ment PÜ
-
sandró60
addikt
válasz
lecsoo4 #40104 üzenetére
Ez a csatorna rendezés-A Smart gombra kat- az ikonoknál csatorna ikonra katt és már bent is vagy a rendezés menűben.Egy elég hosszú folyamat amig elrendezed a neked tetsző sorrendbe.Van a másik lehetőség,hogy pendrive-re lemented a csatornákat és azt számitógépen rendezed egy hozzá való programmal
-
sandró60
addikt
válasz
csocsoszán #39950 üzenetére
Talán ezen a fórumon több tályékoztatást kapsz erről a multimédia lejátszoról
-
sandró60
addikt
válasz
zjuhasz #39917 üzenetére
A kérdésedre itt inkáb válaszolnának UPC topikok
-
sandró60
addikt
Itt a tudástárban irnak róla
-
-
sandró60
addikt
válasz
zsolti7810 #39791 üzenetére
Elnézést ha bele kotyogok.Mivel a hardver(panel) nincs beépitve hiába állitod át más tipusra
-
sandró60
addikt
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
-
sandró60
addikt
válasz
sixer66 #39653 üzenetére
Ezen a fórumon többet megtudhatsz az Egreat média lejátszóról
-
sandró60
addikt
Ha ide kattintasz(görges le) ezek a Logitech combók biztos működnek a tévével.Amúgy a tapasztalat,hogy ez a márka kompatibilis a Samsung-gal
-
sandró60
addikt
válasz
HornedReaper #39540 üzenetére
Idézlek"alapon +10 W-ot zabál".Ha készenlétre gondolsz akkor nem hiteles a mérőd
-
sandró60
addikt
válasz
WalterODim #39300 üzenetére
Itt a fórumon 6030 eladó két hét után.Érdeklőd meg nála miért adja el ilyen hamar a tévéjét?Talán nem jött be,de lehet,hogy rájött ez a ES6100-jobb lehet nála.Szerinten az ES6100-vedd meg
-
sandró60
addikt
válasz
gabesystem1 #39197 üzenetére
Ha a "Külső (EXT)", engedélyezed akkor sincs semmi jel átvitel?
-
sandró60
addikt
Kellemes karácsonyt és boldog új évet kivánok minden fórumozó kollégának
-
-
sandró60
addikt
válasz
Gézengúz #38984 üzenetére
Érsétek meg az ilyen- olyan(olcsó) mérők nem hitelessek.Kb 1éve kihivtam a Samsung szervizest,hogy nézze meg miért fogyaszt a tévém készenlétben10W-ot(Aldis)mérő.A szervizes egy hivatalos gyári mérővel mért nem egész 1W-ot.Kinevette az én mérőmet,hogy ilyennel mértem.Lehet 10W-alatt hamis adatot ir ki.Közben megnézte a szerviz menűben,hogy hány órát üzemelt az akkor 1-hetes tévém.Az üzlet újat adott el nekem kb 42óra volt benne
-
sandró60
addikt
válasz
czakof1946 #38974 üzenetére
2,5" winchesterek amik nem külső tápossak azoknál szerintem a sorrendet be kell tartani nem áram alatt "huzigáljuk"ki-be
-
sandró60
addikt
válasz
AttyVin #38964 üzenetére
Csak egy kérdés.Amikor befejezed a film nézést a vinyoról,hogy választod le a tv usb-ről.Itt most 2.5"winchesterről kérdezlek.Nálam is történt ilyen"baki" ami hazavágott egy 320GB-os wmchestert,de nem a kábel hossza miatt hanem,szerintem a tv kikapcsolása nélkűl történ "ki húzása" az usb-ből.A kábel vagy ad neki annyi áramot vagy nem.Tehát indúl-nem indúl a vinyól
Az asszonynak most vettem a konyhába egy 16"kis tévét ott a használati utasitásban levan irva ha külső meghajtót csatlakoztatunk csak kikapcsot tévéhez szabad -
sandró60
addikt
válasz
csacsi1899 #38954 üzenetére
Privát ment
-
sandró60
addikt
válasz
csacsi1899 #38954 üzenetére
Amikor egy pár másodpercet villog a led utána nézd meg a Source menűt,hogy ott az usb megjelenik?Ha igen akkor, onnan indits.A filmekhez meg NTFS-formatálás kell
-
sandró60
addikt
Itt a fórumon volt egy forditott helyzet.A fórumozó azt hiszem Ausztriban-lakik.Ő a Magyar app-ot szerette volna letölteni-nem sikerűlt hiába állitotta magyarra.Szerintem az ismerősödnél is az lehet,hogy ip-cim alapján azonositja be a tévét és ezért nem engedi más ország app-ját
Olvasom Tutu-forumozó kolléga hozzászólását.Erről még nem hallottam
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest