- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sityupityu
veterán
válasz
gduck #106038 üzenetére
"És bármit mondotok, a mostani 3D-s filmek miatt nem vesznek (mint ahogy nem is vettek) tömegek 3D-s TV-t mert egyszerűen nincs akkora élményfaktora."
Ez egy hülyeség. Az emberek azért nem vesznek 3D tévét (legalább is a samsungnál), mert egész egyszerűen kivették belőlük, illetve prémium kategóriába rakják csak be. Még több pénzt akartak kisajtolni az emberekből, ezért inkább kivették és jött az ívelt tévé (már megbukott) 4K HDR stb.
-
sityupityu
veterán
válasz
kezdonokia #106034 üzenetére
De ez egy samsung topic, van külön lg tévéknek is.
-
sityupityu
veterán
válasz
s7evcsenko #105970 üzenetére
Biztos, hogy ugyanez lenne.
-
sityupityu
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #105954 üzenetére
Fejtse ki neked a bánat, vagy akinek türelme van hozzád. Olvass vissza! Nem azért mert nem tudnám, hanem egész egyszerűen nincs kedvem belemenni veled egy meddő vitába. Viszlát.
-
sityupityu
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #105952 üzenetére
Itt mát szerintem mindenki látott. Olvass vissza a topicban mondjuk egy fél évre visszamenőleg és megtudod, hogy miért van ez a vélemény.
-
-
sityupityu
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #105942 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy nem irigységből írta azt amit.
Az meg már teljesen személyeskedés, alaptalan feltételezés és más zsebében turkálás, hogy kinek mire van pénze! De egyet nyugodtan jegyezz meg! Itt a legtöbben nem azért nem ajánlják az ívelt kijelzőt mert ne lenne pénzük rá vagy mert irigyek lennének. -
sityupityu
veterán
válasz
FollowTheORI #105848 üzenetére
Én se azon nőttem fel csak hozzászoktam és megszerettem a gyors jelenetek miatt.
-
sityupityu
veterán
válasz
s7evcsenko #105846 üzenetére
Nekem is samsung tévém van 2010-óta, és pont azóta nem szeretek moziba járni amióta hozzászoktam a tévé folyamatosabb mozgásához. Decemberben pont a starwars-nál döntöttem el, hogy nekem nem kell a mozit már erőltetnem mert csak idegesített amit látok.
-
sityupityu
veterán
válasz
s7evcsenko #105844 üzenetére
Én pl nagyon is észreveszem és idegesít is, nem is szeretek már ez miatt moziba járni nagyon.
-
sityupityu
veterán
-
sityupityu
veterán
Atya világ, mi történik ezen a fórumon?
Üzenem azoknak akik szerint felesleges a Motion Plus és a BFI használata, hogy vegyenek inkább egy 5000-es szériás tévét. -
sityupityu
veterán
válasz
s7evcsenko #105510 üzenetére
Nem törvényszerű, de ha valaki egy jó FHD-t akar akkor igen.
-
sityupityu
veterán
válasz
s7evcsenko #105505 üzenetére
Igen, de sajnos most ez van a samsung-nál.
-
sityupityu
veterán
válasz
FollowTheORI #105232 üzenetére
Ha csak megközelítőleg is betartod a "kötelező" nézési távolságot akkor persze, hogy van különbség az UHD és az FHD között.
-
sityupityu
veterán
Valamit kiírt ma a tévé, hogy 11-én valami szolgáltatás szünetelni fog.
-
sityupityu
veterán
válasz
ADRIENN1998 #104760 üzenetére
A KU6000-ret beírva nem dobott ki semmit?
-
-
sityupityu
veterán
válasz
dethroner #104137 üzenetére
"De engem ez már nem is érdekel, amúgy is utálom moziban is a 24p-t gyors jeleneteknél, mert egy marha nagy rángatás az egész."
Pont tegnap voltam moziban és szembesültem ezzel. El is gondolkodtam rajta, hogy minek is kell ez nekem, amikor otthon számomra sokkal jobb képet látok.
-
sityupityu
veterán
válasz
BlackPriest #104045 üzenetére
Nincs titkosítás az usb-re.
Gondolom használtan vetted. Kérdezd meg az előző tulajt, hogy nála mi volt a helyzet vele. -
sityupityu
veterán
válasz
Hmmm1 #103998 üzenetére
"Nemrég néztem, bdrip vs 720p igaz, de ilyen 10-20%-os különbség lehetett képben. Alig volt élesebb a kép rajta."
Ha ez így lenne akkor nem lenne értelme a HD-nak. Természetesen nem így van.
Az van amit már feljebb is írtak, vagy rossz a szemed vagy nagyon messziről nézted a tévét.
-
-
sityupityu
veterán
válasz
demmer123 #103560 üzenetére
"És nekem nem ér 30-40 ezret egy média csak hogy jobb legyen a támogatás rajta."
Nem csak ebben. Minden tekintetben jobb egy külső lejátszó. Az már más kérdés, hogy sokak nem érzik azt, hogy akkorát dobna a vizuális élményen, hogy használjon is egyet. Én is az "igénytelenek" táborát gyarapítom, tökéletesen megfelel a beépített is.
A 3D-is teszteltem külső lejátszóval, és hát finoman fogalmazva nem voltam elájulva a különbségtől.
Persze azt is el kell fogadni, hogy valaki minden dologra-különbségre ad, még ha az nem is olyan látványos, de mégis csak észrevehető valamennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest