- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
Bálint306 #63234 üzenetére
Az ajánlott billentyűzet ez Logitech K400
Sokan ezt választották -
sandró60
addikt
válasz
tillatrilla #63154 üzenetére
Jól működik a tévéd?Minden funkció?Csak akkor frissits ha valami nem működik rendesen.Egy párszór már leirtuk.Nekem is D5500-as van 2011 április óta.Abban az évben egyszer frissitettem azóta az a firmware van fent.
-
sandró60
addikt
válasz
csilisz #62679 üzenetére
Ezt a kérdésedet ide is tedd fel. Választhatsz topikot az ajánlott fórumokon.Tv hiba fórumok
-
sandró60
addikt
válasz
Hooper #62654 üzenetére
Itt próbáltad Tv hiba fórumok Kiválaszthatod a megfelelő topikot.
-
sandró60
addikt
válasz
nagysandor79 #62349 üzenetére
Ajánlott winchester-WD-3.5"-2.5".2TB-ig felismeri
A tévé beépitett lejátszójával lehet.A használati utasitásban le van irva,hogy milyen file formátumokat ismer. -
sandró60
addikt
válasz
Abydosgate #62344 üzenetére
Itt próbáltad kérdezni? Mindig tv
-
sandró60
addikt
USB 2.0 vagy 3.0? 2.5-es 3.5-ös?Ezeket mind támogatja.Ajánlom a külső tápos 3.5"winchestereket és nem lesz áram ellátási problémád.
A 2.5"vinyók is jók csak néha előfordul,hogy nem elég amit kap.A HDD-feliratú usb-bemenet a biztonságos csatlakozás.Itt 1A-van jelőlve. Amúgy 2TB-ig felismeri a tévé.
-
sandró60
addikt
válasz
Tappancs2001 #62111 üzenetére
A problémádat az UPC-fórumán is feltetted?
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
Sokunknak több éve ilyen van [Logitech K400].Megbizható
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
Annó 2011-ben vásárólt D-szériás tévém menűben volt egy olyan opció,hogy vissza lehetett teni az elözö firmwaret.Akkor én "buta"módon frissitettem.Na azt nem kellet volna,mert azzal le is tiltották- eltüntették ezt a menű pontot.Azóta nem is frissitettem. A többit már elözöleg leirtam
-
sandró60
addikt
válasz
Jolly87 #61020 üzenetére
Hát ez már lutri,hogy mi mehetett tönkre.Azért irtam az első hozzászólásomban a kábel cserét.Ez lenne az olcsóbb megoldás.A rosszabbik az ha valamelyik oldalon"kipurcant"valami hardver
Elvileg a DVI/HDMI feliratú kezeli helyesen a számitógépről küldött jelet.Próbálj egy olyan kábelt venni amit irtál a megjegyzésedben,de azért előbb a még kipróbálnám egy másik kábellel(HDMI-HDMI) -
sandró60
addikt
válasz
NyuszyCaster #60989 üzenetére
Nálam az EH-4500-as is hátsó megvilágitású és smart.Tehát úgy néz ki,hogy a samú egyre feljebb tolja a széria számoknál.
-
sandró60
addikt
válasz
NyuszyCaster #60967 üzenetére
Idézlek-"samsung f6100 tvt rá lehet valahogy venni hogy jelezze ha uj csattorna érhető el"-
Sajnos nem ez egy ilyen "buta"tévé.Hiába "okos"tévének mondjákTalán a következő szériáknál megoldják ezt a körülményes csatorna rendezést
-
-
sandró60
addikt
válasz
Mr President #60768 üzenetére
Az Euronics Samsung garis.Én ott vettem 3-éve D-szériásat
-
sandró60
addikt
válasz
keri77 #60714 üzenetére
Ha nincs rajta optikai bemenet akkor csak sztereóban lehet.Van digitális-analóg átalakitó adapter,de ez is csak sztereóban szól majd.Vagy a fejhallgató kimenetéről tudod átvinni a hangot.Jack-rca átalakitóval.Ez olcsóbb megoldás.Az 5.1-et új erösitővel tudod hallgatni.
-
sandró60
addikt
válasz
daredar562 #60673 üzenetére
A tools menűben nevezd át a HDMI-DVI bemenetet PC-re.Gondolom a tévén erre a bemenetre csatlakoztattál?
-
sandró60
addikt
válasz
bakosmatyi #60660 üzenetére
Itt előbb kapsz választ [link]
-
sandró60
addikt
válasz
Dave79 #60654 üzenetére
Itt a PH aprón Ezt találtam
-
sandró60
addikt
válasz
Dave79 #60654 üzenetére
Csak külső forrásból tudsz internetezni.Van androidos "kütyű"is
Itt nézelődj -
sandró60
addikt
válasz
sandró60 #60646 üzenetére
Innen is letölthető csatorna rendező
-
sandró60
addikt
Aki még esetleg nem olvasta.Itt van egy pár bejegyzés (2010-től).A keresőbe"kalibrálás" cim szóra ez jött ki.[link]
-
sandró60
addikt
válasz
oimuka #60325 üzenetére
Sajnos a samu a kisebb szériaszámú tévéibe csak 0.5A usb-csatlakozót épitett .Amit irtál az igaz a nagyobb szériaszámú tévékre.Nekem a D5500-tévémen is van 1A-usb csatlakozó.Nálam egy 1,8 méteres usb kábelem van az 1A-usb-re csatlakoztatva és közel 3-éve hibátlanúl működik én Itt vettem kábelt egy Ilyen tipust
-
sandró60
addikt
válasz
Attelah #60326 üzenetére
Olyan hub-ot vegyél aminek van külső tápegysége.Mellé vegyél olyan Y kábelt amit a másik hozzászólásomnál linkeltem.Elég egy 4-usb bemenetes hub.Lehet,hogy az ördög nem"alszik"
Azért próba képpen kérj kökcsön egy Y-kábelt és annak 2-csatlakozóját a tévé 2-usb-be csatlakoztatod.Úgy próbáld a winchester
-
sandró60
addikt
válasz
Attelah #60314 üzenetére
Jó,hogy rá jöttél majdnem 1-nap után,hogy nem kap elég áramot a vinyó.Ezt irtuk neked egy páran.Én még adtam linket is,hogy mivel tudod orvosolni.Úgy látszik nem elég figyelmesen olvasod amit irunk
A tegnapi hozzászólásomat mégegyszer olvasd el ott a linket is meg találod.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest