- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
1-kérdés az 55"H6400 tulajokhoz?
Van itt aki szabályosan rögzitette a tévét a falhoz,mert a leirás szerint aki "karácsonyfa lábát " szereli a tévére annak ajánlott a fent emlitett rögzitést is elvégezni. -
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
javorszky #85642 üzenetére
Az úgy nem jó.
Kikapcsolod a tévét vagy
Menüben rá(tools) kat az usb ikonra ott van olyan,hogy a pendrive eltávolitása
Itt is szabályosan kell le választani,mint a szg-nél.
Csoda,hogy idáig birta a pendrve-od.
Még egy jó tanács,ha esetleg HDMI-csatlakoztatásod is van azt se szabad áram alatt "huzigálni" -
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #85627 üzenetére
Saját példámat irom le.
2005-ben vettem egy plazma tévét(Saturn-ban)Útólag derűlt ki,hogy az üzletben ment kb100órát.Plusz be volt égve halványan az rtl-logó.Ott az üzletben egy látszólag ép csomagban volt.Igy szállitottuk haza.Sajnos az észrevételek 3-napon túl történtek(naiv)voltam -
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #85611 üzenetére
Add vissza a H6400-at.
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
bubu333 #85540 üzenetére
Digis vagy-akkor a szolgáltatónál lesz a"bibi",mert nálam is ez van amióta.variáltak a csatornákkal.2 samu-tévén ugyanez a hiba.Lehet,hogy itt a házban.Még nem szóltam be,de tudván,hogy nincs tőlük bérelt box-om 2500ft lenne a kiszállás.Hiába bizonygatnám,hogy nem a tévé hibás.
-
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #85527 üzenetére
Itt a fórum tapasztalat után irtam.Pár embernek probléma volt a beszerzés.Különben a biztatást annak kellett volna irni aki a kérdést feltette "hogy mit ajánlunk 180-200k"körűl
-
sandró60
addikt
válasz
leximester #85518 üzenetére
Csak az utolsó 10-oldalt olvasd el és kapsz választ a kérdésedre.A legjobban ajánlott tévé H6400-Siess,mert ez tavalyi model és lehet,hogy problémás lessz a beszerzés.Azért ajánlok egy vásárlási lehetőséget.
[lH6400 Nekem ilyen van csak 55"-ban -
sandró60
addikt
Olvastátok?[link]
-
sandró60
addikt
Tegnap kérdeztem itt a fórumtársaktól,hogy náluk mennyi idő alatt kapcsol ki a tévé (H6400),ha a kikapcsoló gombot megnyomják.Egyik fórumtárs azt irta,hogy nála azonnal(nálam 3-4másodpec)Ma felhivtam a Samsung 80-as számmal kezdödő hiba bejelentőt (délelőt fél10)ahol közölték,hogy visszahivnak.Kicsit türelmetlen voltam,mert 13-óra körűl felhivtam őket.Hála istennek 1-férfi hanghoz kapcsolt.Elmondtam(kicsit indulatosan) a "nyűgömet"A javaslata az volt, mivel a tévém frissitett az újabb firmware-végezzek gyári visszaállitást.Kicsit szkeptikusan fogadtam a javaslatát,de elvégeztem.Láss (csodát) a tévém ezek után már úgy működik ahogy kell.Közben az is meg oldódott hogy"nem csuklik a hang"Kérdésem azért van hozzátok,hogy ti is minden firmware frissités után csináltok gyári visszaállitást
Ja közben hivtak a samsungtól 14-órakor egy női hang,hogy megkérdezze mi a problémám -
sandró60
addikt
válasz
vilmaboy #85360 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe ezt a hozzászólásomat [link]
A csatornát,ha csak pár darabról van szó akkor a tévé csat rendezőbe tudod aránylag hamar beilleszteni,de van egy kis bökkenő.Sajnos a samu ki felejtette a "törlés"lehetőséget az újabb szériákból(H6400)idei vásárlás.Tehát marad a szgépen való samsung editor-ral rendezés. -
sandró60
addikt
Mostanában tünt fel,hogy a 55"H6400-tévé ki kapcsolása furán működik.
Olyan jelenség van,hogy amikor megnyomom a ki kapcsolás gombot akkor kb-3-4 másodpec múlva kapcsol ki.Kérdezem a hasonló tv tulajoktól,hogy Ő-náluk,hogy működik?Azonnal kapcsol vagy gondolkodik egy kicsit?Mennyi a ki kapcsolási idő? -
sandró60
addikt
válasz
Apollo17hu #85000 üzenetére
-
sandró60
addikt
Most jöttem haza az óbudai Auchan-ból A kiállitott daraboknál összesen 3-4darab hagyományos sik képernyőjű volt a többi 7-8db "görbe"képernyőt láttam.Megjegyzem volt egy 48"H6400-tévé.az eladót kérdeztem,hogy mennyi ideig volt kiállitva,csak mosolygot az óra alat..Ez a tévé 159k-ért volt ott
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
tmanjunior #84892 üzenetére
Sokat megtudsz,ha ott fent a keresőbe irod -H6400
Most az egyszer segitek[link]
-
sandró60
addikt
válasz
haromegesz14 #84720 üzenetére
Próbáld a tévét (gyári visszaállitás) alaphelyzetbe tenni.Lehet hogy memóri hiba(telitődőtt).Előtte a csatornalistát mentsd penre.
-
-
sandró60
addikt
Áramfogyasztásmérővel ezt a tévét néztem.
55"H6400 tévéről van szó.A z összefoglalóban leirt módon van beállitva
Leirom a mért adatokat.
Készenléti állapot 0.2W- a leirás szerint +/-1% lehet a mért adat eltérése a fogyasztásmérőnek.
A tévé bekapcsolt állapotban 84W itt is a fent leirt eltérés lehet.Figyelem nagy mértékben tudtam csökkenteni a fogyasztást a tv Háttérvilágitás csökkentésével!! Ott 7-13 van megadva.Én köztes 10-re állitottam.13-as beállitásal 130W-is volt
A felhasznált kwh múlt hét szombat óta 4.4kWh.Naponta kb 6-7órát volt bekapcsolva
Akinek van mérője és nem nagy gond, lemérné?.
Tudom nem mérvadó amit mérek. -
sandró60
addikt
Nálam is frissitett a Samsung annak ellenére,hogy a firmware-frissités ki állásban van.Az új szoftver szerintem nem csinált semmit,pedig arra számitottam,hogy a csatorna rendező menűben"feltünik" a törlés lehetőség.
Talán a smart funkció hozzáférést egyszerűsitette.Gratulálok a samunak"nesze semmi fogd meg jól" -
sandró60
addikt
válasz
pandion #84575 üzenetére
Igen minden jól működik.Kb 2-hónapja van meg.Az intenetezés aránylag elég jól megy rajta.A youtube-keresőbe sajnos a billentyüzettel nem lehet beirni.Ott elő ugrik egy virtuális billentyű azon kel a betüket "be pötyögni".Sajnos ez nem a billentyű hibálya,hanem a videó szolgáltató "sara"
-
sandró60
addikt
válasz
Samsung SPS #84444 üzenetére
Látom a nic-alapján Samsungos vagy.Tudnál esetleg válaszolni arra a kérdésre H6400-tulajoknak,hogy miért lett kivéve a csatorna törlése?Amikor rendezzük a csatornákat van,hogy nem kell mindegyik ezért törölni szeretnénk.Tudom "mókolással"meg oldható(ország váltás),de nekem itt Magyar honban kellene
Válaszod előre is köszönöm -
sandró60
addikt
válasz
Travelos #84007 üzenetére
Gondolom neked is H64XX-valahányas tévéd van.Mint ahogy a kolléga irta sajnos a tévé magyarra állitva nem tudja.Én már nem is foglalkozok a tévén sorba rendezni vagy törölni,mert a számitógépen végzem el.A fórumon olvass vissza talán linket is fogsz kapni.Amúgy program neve-SamsChannel Editor
[link] -
sandró60
addikt
válasz
adamzflash #83996 üzenetére
Útolsó hozzászlásom ez ügyben már W irtam.Hirtelen"felindulásomban"amit az 5-perces szerkesztés után vettem észre.Pár hozzászólással később.Ennek ellenére "érdekes" az én mérőm.
-
sandró60
addikt
válasz
Pancsermeste #83941 üzenetére
Érdekes amit irsz.Ezek szerint a nagyobb áram felvételnél kb-hasonló fogyasztást ir,mint a tied.Viszont a nulla és1W közötti tartományban nem mutatja helyesen az enyém.Közben utána néztem(blokk meg van 2006 évjáratú) Plus-diszkontból lett véve ami nálunk már nincs
-
sandró60
addikt
válasz
Pancsermeste #83931 üzenetére
Irnál nekem egy tipust.Lehet,hogy beszerzek én is.
Amikor bekapcsolom a tévét akkor van,hogy fel megy 106W-ra.Nálad is?55"-tévéről van szó -
sandró60
addikt
Kéréssel fordulok a H6400-kapcsolatban
Kváncsiságból megmértem egy Lidlis mérővel,hogy készenléti állapotban mennyi áramot vesz fel?
A leirásban 0-egész valahány V ir.Amit én mértem 11V.Tudom nem mérvadó egy ilyen mérő.Ezért akinek van komolyabb mérője nézze meg,hogy nála mit mutat?Egy tippem van,hogy mi okozhatja-lehet,hogy a Wifi-adapter ami a tévében van?Vagy csak beképzelem?
Amúgy lehúztam minden kábelt a mérésnél(net-hdmi-antenna-usb) -
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
Megkérdezhetem a képen látható verzióval,jól működik a tévé?
Az utóbi időbe fórumba linkelt régebbi verziókat letöltöttem,de még nem próbáltam ki.A tisztel fórumozókhoz fordulok.Valakinek esetleg pendrive-re töltött 2740.6-nál egyel régebbi firmware van akkor kérem jelezze
-
sandró60
addikt
válasz
fzsolte #83664 üzenetére
Neked és a leendő tévé vásárlóknak irom.Aki vesz 100k-200k-vagy nagyobb árban tévét lehetőleg arra is gondoljon,hogy valami védelmet is vegyen a tévé elé.Sokan ezt nem veszik tudomásúl,hogy ez elektronikai eszköz ami ki van szolgáltatva.Gyakorlatilag az internetre kötöt eszközeinket is megóvjuk nem csak az elektromoság okozta problémáktól ha nem a különböző behatolóktól is virus védelemmel vagy tűzfallal.
Akkor nálad" rendesen" meg volt az áram erőség
Vegyél H6400 minnél nagyobbat.Nekem 55"-ban van ilyen -
sandró60
addikt
válasz
kristof123 #83616 üzenetére
Gyakorlatilag a fórum erről szól.A keresőbe ird be a megfelelő szót-mondjuk-motion-talán lesz közte neked is megfelelő válasz.
-
sandró60
addikt
válasz
Landro #83374 üzenetére
A kérdésedet ITT ted fel Talán hamarabb kapsz választ a javitási lehetőségre
-
sandró60
addikt
válasz
dokee78 #83335 üzenetére
Nekem eszembe se jutna,hogy 3D-filmet Wifi nézzek-felejtsd el.A másik miért akarsz pendrive-ról nézni ilyen nagy GB-os filmeket?Erre inkább ott van a HDD-sok gb -os választéka akár 2TB-ig beolvasa a tévé és nem kell törölgetni a pent.Amúgy nem annyira egészséges NTFS-re formázni a pendrive-ot ezt egy régebbi cikben olvastam.
-
sandró60
addikt
Egy kérdés a H6400 tulajokhoz.
Kinek jött már szét ez a tévéhez adott "csoda"3D szemüveg?
Nekem az egyik szemüveg fülre akasztó kipattan középről.Azt hozzá teszem,hogy én szemüveges vagyok ezért néha,ha véletlen szélesebbre nyitom a fülre akasztót.Idáig birta kb másfél hónap.Még jó,hogy vettem 2db 3100-tipust aminek a fülre akasztó része vastagabb és stabilabb. -
sandró60
addikt
válasz
Livius #83262 üzenetére
Ha esetleg elkerűlte a figyelmedet a hozzászólásom.Mind ezekre a kérdésekre választ kapsz ,HA OTT fent beirod a keresőbe
Hogy könnyű legyen ITT van amit keresel
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest