- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
Zola007 #92387 üzenetére
Tuti nem kell mas hozza. (Max CI modul es kartya,ha van kodolt csatornara is igenye,de az alap megy nelkule...)
Amugy nemtok mast mondani,mert nalunk is ugymond digi alhalo van ,mint nalatok is....dvb-c -n kapja az "E" szerias samu es a kabel,digit,teljes kereses behozzott mindent.
Plusz mikor teljes keresest csinal akkor nem kell megadni kezileg semmi adatot.... szoval valamit megis maskepp probal sztem. -
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
válasz
Sentinel80 #92051 üzenetére
Ezert nem tudod fixen atszerkeszteni.[link]
Tobb szolgaltato is hasonloan rakja sorba....pl nalunk is az ajanlott lista szerint van kiosztva,viszont ezt engedi varialni es ugy is marad.(nem mindigtv) -
Tegla80
addikt
válasz
CragON #92077 üzenetére
A hibatopikban aki javit es viszi ugymond a topikot ,Ő 10e/db szokott irni rajuk.(mindre)
Amugy lehet 5-10e bol is megoldja ott a szaki ha megis javittatnad....soxor riogatnak xxx e ft al szerelok,meg ,h nem erdemes stb ,stb. Viszont ha beleolvasol a topicba akkor lathatod,h van aki olcson megoldja az userek problemajat.
Szoval sztem kerdezz csak ra ,h mennyibe fajna,mert lehet a lakas mas reszen(ha mar annyira cserelni szeretned) olcson javitva azert egy ekkora jol mukodo tv megis elferne.
RudY
1m vagy 2m-t raktal moge az 5050-bol?(ez is szabhato amugy,ha sok lenne a 2m? )bar lehet a 2x1m a jobb valasztas alapban. -
Tegla80
addikt
válasz
Ciccuka #91670 üzenetére
Szia.
Mentsd le a csatilistat penre es fenykepezd ki a kepi es egyeb beallitasaid,majd reseteld a tv-t.(gyari beallitasok visszaallitasa)
Ha utana is hibas mukodest tapasztalsz,akkor varod a kovi fw frissitest es remenykedsz.
(amugy batib forumtars rendelkezik "0-as fw" -el a h6400-hoz)
totya79
A "H6400" a "best buy" mar kb 2 eve....azzal nem nyulsz melle.
A Sony-nal a W755c lenne ami szoba johet.... jah es az mar droid,ha ez szamit
-
Tegla80
addikt
válasz
totya79 #91665 üzenetére
Szia
Az igenyeid nezve,messze nincs szukseged uhd tv-re....Plusz 40" fhd araban "semmitero uhd"-t kapnal(gondolom nem a duplajaval kerult tobbe a kinezett uhd),szoval ne gondolkodj ezen meg csak gyengen sem.
Amugy ha irsz egy osszeget is,akkor biztos kapsz majd ajanlasokat konkret tipusokra. -
Tegla80
addikt
válasz
Megane2000 #91068 üzenetére
Probald meg resetelni a tv-t(gyari beallitasok visszaallitasa...e-manualban irja hol talalod) hatha segit neki....mast ugy sem tehetsz.Az uj fw marad mar,de lehet rendbejon az altalad elvart mukodes.......csatilistat mentsd le es a kepi beallitasaid is fenykepezd/ird ki mert elveszik.
-
Tegla80
addikt
válasz
SunMount3r #90706 üzenetére
Mikor meg nem volt erre kulon hdd-m akkor probaltam.....mukodott meg a pvr is.
Viszont nem ajanlom,mert ennyi penzbol(sot olcsobban is) vehetsz egy noti hdd-t(akar hasznaltban is) meg egy kulso hazat ,ami osszerakva es hasznalva messze tobb,mint ez igy.
Plussz abba bele se menjunk,h mely eszkoz milyen tempot tud mikor masolsz ra,stb stb ..... -
Tegla80
addikt
válasz
dokee78 #90215 üzenetére
Az utanhuzasnak az input lag-hoz nincs koze.....
Ha sok az input lag akkor a joy-on torteno mozdulathoz kepest erzed/latod,h kesobb tortenik a kijelzon a kivitelezese. 30ms tol kepes ezt erzekelni az ember...egy kepkocka 16ms,szval kb 2 kepkocka kieses mar erezheto.... pc-nel siman az egeret jobbra-balra mozgatva is erzekelheto pl,ha sok...
Itt a topicban is van tobb iras rola,h jatszhato a h6400 a 44ms al is,de van olyan is aki leirja,h neki masik kijelzo utan mar sok volt. -
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
válasz
Flashget #86810 üzenetére
0 vagy 5-re végződőek a tutik
ez nem egeszen helytallo,hisz az 50"-nal nem gyari samu a kijelzo ,mig a 48"-nal igen.
Plusz van meg jopar ilyen.....szoval ez igy nem pontos.
Nameg sztem nincs is jelentoseg,mert a kijelzot hiba eseten senki nem fizeti meg,hisz annyira draga az ara a komplett tv-hez kepest,h miert is ...... -
Tegla80
addikt
válasz
CoolBoy323 #85203 üzenetére
Szia
Sajna nem pontos a betujelzes amit irsz....("EH" letezik es 2012 evj,de "HE" nem letezik,viszont "H" igen ami 2014evj )...De ha az 5030 stimmel,akkor mind1is,h milyen wifi stickel probalkozol mert sikert nem tudsz vele elerni.Maga a tv nem alkalmas a feladatra mivel nem smart tv,igy kezelni sem tudna a sticket.
Az EH5300 es az ES5500 ami smart ,de meg nincs bennuk wifi,igy ezekhez sztem jo lehet.... -
-
Tegla80
addikt
válasz
Dr.Zoo #85129 üzenetére
Szia
Ne keresd mert megszunt rajta a yt tamogatas...volt anno hir is errol.Melanoma
amit utoljara felraktal filmet az adathordozora azt szedd le(ha tobbet,akkor mind) ,mert van koztuk olyan amit nem tud kezelni es ujraindul miatta. Jartam mar En is igy es leszedve a bibis filmet ujra latta a tobbit es nem volt mar gond. Lehet nalad is ez a hiba. -
Tegla80
addikt
Aki kikapcsolja az tudatosan kapcsolja ki,mert alapban be van kapcsolva a frissites....szoval ki az aki nem tudatos?!
"....valamint garantálja, hogy azt kapd, amiért kifizetted a sok pénzt és ha ezt a felhasználó kilövi, mert neki nem kell frissítés, akkor nézheti az elmosódott képet és durcoghat, hogy milyen a képminőség...."
Szoval alapban xar tv-t adott ki a samu es majd a fw frissites hozza el a megvaltast?
Ezt hol irta/irja a samu eladaskor?
(jo gazdaja lettel a topic-nak.....samusan beszelsz mar)
-
Tegla80
addikt
Igy igy.
Konkretan az kerult bele valamely fw-be,h a samu tv akkor frissit fw-t amikor akar es ezt nem befolyasolja az,h spec Te kikapcsolod e a ficsort vagy sem....
Ezt kb a "H" szeria ota lehet olvasni...
(nalunk otthon az "E" szerias meg a mai napig a gyari 10.30as fw el fut gond nelkul es nem frissul magatol. )PuMbA
erdekes megkozelites.... ,de sztem akkor is nonszensz,h olyat csinal a tv amit alapban nem szeretne az ember,hisz azert kapcsolja ki. -
Tegla80
addikt
válasz
yvsmad #84333 üzenetére
Nalam anno az "E" szeriassal meg a timeshift is ment egy 4gb-os EMTEC penre...
Kep itt a ph-n fellelheto,de tudok ujat is csinalni,mert meg van meg a tv ,apu nezi....
(A jelenlegi Sony W8b csak 32gb-tol hajlando.....)Holnap megnezem a fuso/rtlmost dolgot...lehet az is muxik meg.
-
Tegla80
addikt
Nezz utana a SamyGo oldalon a tv-d nek root-old es hackeld magadnak olyanra amilyet ki lehet belole hozni.....A Samsung kb ellened dolgozik,nem erted,igy sok jora ne szamits.(ezt a regiek tudjak es ezert is nem frissitenek pl fw-t. Van itthon samu is 2012es fw el es jol teszi a dolgat...smart,minden megy gond nelkul...)
-
Tegla80
addikt
válasz
nightshadow #82444 üzenetére
A sony topicba szerettem volna ezt irni neked,ezert javitottam.
-
Tegla80
addikt
A tv hatuljan levo sorozatszam hosszabb 2 szammal . Azt regeld be,ne a dobozon levot
Tobbieknek router temaban.
Nalam tp wdr3600 van, ez tud 5ghz en is menni,de ennek kissebb a hatotavja,mint a 2.4ghz nek,igy csodakra ez sem kepes es arban 14e korul indul.Viszont En alapban a kabelt ajanlom mindenkinek mert az a tuti es stabil. A router amugy jol teszi a dolgat,. -
Tegla80
addikt
válasz
ejnyebejnye #79635 üzenetére
(ue50h6400-at nem merek venni,úgy tűnik abban kevésbé jó auo panel van).
Maradjunk annyiban,h ertelmetlen lenne 50" ban is gyartani maganak panelt,(mivel van sajat 48" ja),igy inkabb +veszi a samu is mastol azt amit nem akar mar gyartani,de meretben viszont forgalmazni szeretne.
Sot,van olyan is aki nagyreszt AUO panellal szerel ossze es soxor kiemelkedo ertekelest kap a teszteken veluk,mert jo az a panel,ha jo elektronikat is raknak alá.
Plusz az AUO panel kevesbe felhos(vagy 1altalan nem),mig a samu..... -
Tegla80
addikt
válasz
leslien #79083 üzenetére
Ezzel amugy mit is szeretne az ember mutatni?!(vagy Te?)
Az input lag ot biztos nem,mert azt nem igy merik,vagy szemleltetik.....szoval ez szimplan egy nfs vidi.
input lag wiki. Nezd mar meg,h mit is jelent a dolog,mert arrol sincs fogalmad meg mindig sztem.
Itt vanegy video ami jo is valamire vagy itt abbol kepek ,h lasd is azt amit kell(ene).
Amugy meg ez sem az igazi,mert nem crt a referencia monitor.... -
-
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
válasz
FlashLed #77914 üzenetére
A fw downgrade sztem felejtos...ha samygo-n nem talasz infot hozza akkor valszeg nincs is.
Amit +probalhatnal (ha meg nem tetted+) az a gyari visszaallitas.
Ez fw ben nem valtoztat,de alapra rakja a tv-t ami lehet ettol is rendbejon. Exit gomb kb 10mp ,majd a felugro ablakban irja a tobbit. Mindent kinullaz!!Csatilistat mentsd le magadnak,ha .... -
Tegla80
addikt
válasz
Daywalkerke #77686 üzenetére
Bolti garit adnak....
-
Tegla80
addikt
Szia
"Nem lehet egyetlen listába belekeverni, vegyíteni az analóg és digitális adásokat."
Nalam siman lehet.Alapban az analog es digit kereses utan is egy listaban vannak mar....elol a digit es utana az analog szepen sorban....."A közszolgálati csatornák logójában ott a HD akkor is, ha azt analógban fogod. Nem sugároznak kétfélét, a szolgáltatótól függ, hogy azt az előfizetőhöz milyen formában juttatja el."
mar nincs ott a HD logo,pont ezert vettek ki....
Kerdesemre ezt a valaszt kaptam a sajat szolg-tol nemreg.
-"HD jelölést az MTVA szedte le központilag. A szolgáltatónak tilos belenyúlni a továbbított adásba ( logot váltani, cserélni nem is tud)! Félreérhetőség miatt szedte le a jelölést az MTVA mivel az SD és HD adásnál is megtalálható volt a csatornák neve mellett a HD jelölés. Továbbiakban az MTVA megszűnteti a digitális SD adás továbbítását és csak HD minőségben sugározható. Ennek időpontjáról a számla hátoldalán, képújságon keresztül értesítjük Előfizetőinket." -
Tegla80
addikt
válasz
szundybence #77349 üzenetére
Az erdekes,mert tuti arra formazza ha tud felvenni a tv-d....,de akkor a tied valszeg nem tud es ezert nem is latja az xfs-t.
-
Tegla80
addikt
válasz
szundybence #77338 üzenetére
A tv xfs re formazza felvetelhez maganak a radugott eszkozoket.....
Azt meg neked nem gond,mert linux-nal siman latod....h mennyire gyors maga az xfs-re masolas azt nemtom,de 1 probat +er talan. -
Tegla80
addikt
válasz
ujlakany1993 #77141 üzenetére
Upsz
-
Tegla80
addikt
válasz
ujlakany1993 #77141 üzenetére
Nem megy a link ......
-
Tegla80
addikt
válasz
st6969 #77085 üzenetére
Szia
Ha mar ismerkedsz a linux al akkor a gepeden van gondolom.
Azzal latod es tudod mozgatni is a tartalmat.
"Itt irtam akkor a dologrol..."...
Mielott letorolned a penrol az eredetit ,mindenkepp teszteld,h indul e az uj helyen a masolat!!!!!
Ettol fuggetlenul vehetsz masik pent,de igy felszabadithatod akar a kedvenc 4gb ost is. -
Tegla80
addikt
válasz
Atomantiii #76868 üzenetére
Abban lehet igazad van ,de magan a tv-n jelenleg nem lehet.....
attamero81
Az mindent torol.....
Ő csak par felesleges csati szeretne likvidalni,nem a komplett listat.....
crt vs tegla ...ezt talaltam hirtelen ide illoen....tuti vegleges ezen modszerrel . -
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
Nah akkor pici Samsung.
Tipus 40ES5500(2012evj) ,mig a FW 1030 es gyarilag fent.
nalam minden klafa es a YT sem rinyal,h nem fog menni...siman indult,mint a Vimeo is.
Smart:
Nalunk igy nez ki es a főoldalon regota ezek vannak kint,mint "gyari app-ok" .
(ezek nem frissultek,de most frissitett a smart hub-ot.)
App-okat elerem,ujakak letolteni is tudok.....user fuso muxik
,de csak a tv2 es rtlmost megy naprakeszen,duna es mtva nem...
pl hetihetes van
(bal felul nev,jobb felul a datum....)
Amugy nalam a tvgo is megy,de a hbogo frissitesert sir.(ha kell csinalok mindenrol kepet)
Szoval sztem 1ertelmu,h miert nem kell FW frissiteni.
-
Tegla80
addikt
Szia
Probald letorolni az app ot es ujra felrakni.Ha utana sem indul akkor fw frissites.
En alapban fw frissites ellenes vagyok,de neked valszeg az segitene.
Samunal a hbogo-t probaltam anno inditani egy "E" szerias tv-n es ott konkretan kiirta,h fw frissitest ker.
Most amugy a Sony tv-n vagyok a YT app-al igy,h frissitest kerne az indulashoz. (de nem kap)
-
Tegla80
addikt
válasz
szaszapi #76067 üzenetére
Mar nagyon regota nem ajanlatos frissiteni a samu tv-ket....
(van itthon is belole es koszoni muxik a tobb,mint 2eves "gyarival" is....a smart is,mert azt lehet frissiteni fw nelkul is.)
Szoval,ha ram hallgatsz akkor felejted a temat amig,nem jon elo konkret hiba,ami miatt esetleg fw kellene frissiteni. -
-
Tegla80
addikt
Most oszinten....
Lattal Te mar itt millas vagy feletti kategoriabol kerdest?
Szted erdekli azt,aki ennyiert vesz tv-t,h az valojaban milyen is....
Sztem kb :bemegy,korbenez,rabok,hazaviszi.....azt meseli a baratoknak,h vett tv-t.....valami samut,de egy milla volt szval nem am valami kaka. Azok meg bologatnak..... -
Tegla80
addikt
válasz
Flashget #75873 üzenetére
Ezt mar kiveseztuk az itteni cikk +jelenesekor a napokban.
Lesz uj kieg,vagy esetleg olyan gep is ami alapban tudja majd a 4k-t,de a jelenlegi tudastol ezenfelul nem fog tobbet tudni.(nem tudhat,mert nem tehetik meg ,h tobbet tudjon....az mar a PS5 /xbox valami lenne....)
Ha meg huznak lefele a konzolok valtasi ciklusan az oskaoszt okozna a piacon sztem.
Szoval En azt mondom,h a jelenlegi tudas es valami formaban hozza a 4K a celjuk. -
Tegla80
addikt
válasz
kuta999999 #75865 üzenetére
Szia
Erre van szukseged "DAC".
Hasonlot keress itthon,vagy rendelj kintrol a buxtarcadnak megfeleloen. -
Tegla80
addikt
Nalam alapban minden ilyen ficsor off miota eloszor bekapcsoltam. (FW frissites es nezesi szokas elemzo/kuldo is off)
Nemreg szobakerult a "dicovery" ficsor a Sony topic-ban. (beirsz egy szót es dob ra infokat,egyebb dolgokat).Gondoltam megnezem,h mirol is beszelnek....
menuben odanavigaltam,beirom a "prohardver" szot azt ok.
Erre jon egy ablak,amiben x oldal szoveg lapul...
Nem terek ki ra,de tenyleg atfutottam mert magyarul van,de a lenyeget leirom sac/kb.
kismillio dolgot figyel,elemez,rogzit es elkuld....amibe az osszes taviranyito vagy billenytyu leutes is benne van. Nah koszi.
Szoval nem probaltam ki.....lehet a netet is meg kellene vonni a tv-tol.
Nezzetek ra,tuti a samu is irja valahol....mert valszeg elso uzembehejezeskor egy "ok" al siman atlepte sok tulaj. -
Tegla80
addikt
válasz
tonermagus #75216 üzenetére
Holnap beszelj a szolgaltatoddal,mert addig minden csak elmelet.
(es a gyakorlat soxor mas ugye....) -
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
válasz
Jaksi45 #74470 üzenetére
Szia
Csak sajat tunerrol tud felvenni a tv,igy ha pl hdmi-n box-rol kuldod ra a jelet akkor felejtos a dolog szamodra. Max kersz a szolgaltatodtol olyan belterit ami tud rogziteni.zolokas
Az e-manual a tv-ben mit ir ezzel kapcsolatban?? Olvastad,h hol merre kellene,h legyen a lehetoseg a menuben?
(Nalam pl smart bol lehet elerni/torolni,de ez regebbi modell igy masabb a menum.) -
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
Ha egy mux-on jonnek azok a csatornak akkor elkepzelheto.(az enyem tudja,mint irtam amott es nem twin tuneres. Az ideit meg elmondjak,h tudja e esetleg)
Amugy nem jellemzo,h sport ot es "női" csatit raknak egybe,igy valszeg ha menne is akkor a nezett retekklub mellett tv2/fim+ es hasonlo lenne.
Szoval ha ram hallgatsz ,akkor 2tv kell a nyugalomhoz.
(Te vedd a Sony-t magadnak,az asszony meg amit akar.)
-
Tegla80
addikt
Hat jah...
Ezen boven latszik az arcsokkentes mikentje es ezt mar nem lehet arra fogni,h esetleg fejlodott a technika.Itt mar latvanyosan kevesebb sorra es szamban is a led a regebbi mellett.
Olcso tv is kell a nepnek es ennek ez az ara ami latszik.Klafa es latvanyos kepek,koszi a megosztast.
-
Tegla80
addikt
Nem szeretnem meg veletlenul sem vedeni a samut,ezt elore tisztazzuk.
Azonban az is igaz,h a led technika is rohamosan fejlodik kozben,igy lehet ez is kozrejatszik a ledek szamat illeto csokkenesben.Fenyeroben/fogyastasban sokkal jobb szamok vannak mar,mint par eve .Igy a kulonbozo led termekek egyre jobban benne vannak a hetkoznapjainkban is.Lehet ez is kozrejatszik es a "kevesebb mar tobb" is jelenleg.
A meghibasodasokra ez persze nem mentseg,de a led darabszamok csokkenesere lehet egy alternativa esetleg.Kozben kikerestem
"F6400 a masik" -
Tegla80
addikt
válasz
embersrise #74253 üzenetére
Szia
Hat ebben szepen elszallt egy sor led a hattervilagitasbol....
Volt mar itt valaki mostanaban ugyan ezen problemaval,nala kijelzocsere lett a vege,ha jol emlexem.
Szamlat keritsd elo,ez garis tema!!
(gari nelkul magad nem fogsz kijelzot venni bele az tuti,mert kb 80% a tv aranak. Szval keritsek elo neked ha ingyen szeretned +uszni.) -
Tegla80
addikt
Szia
Eloszor is nyomj le magadnak egy rendes "kokit",h mekkor.....
Utana ezt olvasd at attamero81 hatha irt valami hasznosat szamodra a temaban...ha nem ,akkor probald vele felvenni a kapcsolatot es imadkozz,h tudja a megoldast.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest