- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
3. napja vagyok tulaja egy Omniának. Féltem tőle nagyon és hónapokig húztam egy érintős telefon megvételét, de most úgy voltam vele, hogy vagy megszokom és jó lesz, vagy nem és akkor továbbadom, jöhet vissza a 3 ezer forintos semmit nem tudó beszélő SE-m.
Nagyjából szokom a telefont, az spb3-at feltettem sikeresen, az igo-val a műholdfogás egyelőre sikertelen, e mellett úgy néz ki, már csak két dolog maradt, amivel gondom van: S2P, S2V-
Az Iphone-féle kép és zenelejátszó, nagy gombokkal, ahol a képeket csak ujjal kell tologatni, forgatni.
Elsőre szépen működött mindkettő, de aztán egyszer csak megzavarodtak és ha elfordul a képernyő, akkor félbeszakítják magukat, megtörik a kép is és hibaüzenettel leáll.
Ugyanez a helyzet az omniano nevű zongorával.
De úgy általában is nagyon furán működik a képernyő elfordulás érzékelője, látszólag össze-vissza forgatja magát, de mindig jókora késéssel.Még egy dolog lenne, az Iphone stílusú képernyőzár-feloldás, az S2U2.
Ez is jó dolog és jól ment elsőre, de aztán valahogy összekeveredett a gyári, wines képernyőzárral és mivel mindkettő aktív, így szépen lefagyogat az S2U2, mellette meg jól lelassítja az egészet.
Így egy egyszerű zenelejátszás, képnézés, vagy bilelntyűzár feloldás is percekig tart, mivel küldi a hibaüzenet, közben mégis megy a zene esetleg, megit hibaüzenet, megint visszatér a program....így sok esetben csak egy kikapcsolás marad. thnk.gifKérlek segítsetek!
(számít, hogy némely programból QVGA, vagy VGA verziót teszek föl? Melyik kellene ide?)Köszi szépen előre is!
-
HagaNRG
őstag
válasz HagaNRG #10797 üzenetére
Na, úgy néz ki, hogy a helyzet javult a giroszkóp kikapcsolása után.
AMi kép fekve kitölti a teljes képernyőt, az úgyis el fog fordulni és így sokkal kényelmesebb a vezérlés, mintha állandóan variálná meg tologatná a telefon magának a képet.
(persze az igo azt hiszem nem tudja elfordítani, azt indulás előtt mindig fekvőre kell tenni majd) -
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
PDF olvasót mit használtok?
Letöltöttem egy PocketCpdf nevá progit, de nagyon lassúnak tűnik. Mindegyik ilyen? -
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Sehogy sem megy a PDF betöltés. Percek telnek el, míg tölt a gép, de egy 70 megás újságot nem képes megjeleníteni.
Xpocket PDF-fel próbálkozom, meg valami RSS readerrel, amivel alapból nyitja meg a fájlokat.
Az Adobe readert meg nem akarja feltelepíteni.
Mit próbáljak még?Köszi!
-
HagaNRG
őstag
válasz HagaNRG #10957 üzenetére
Máris tárgytalan.
Az Adobe Reader 2.0 felment végre, de kiderült, hogy a scannelt féle letöltött újságokat nem engedi annyira nagyítani, hogy olvasható méretű betűket kapjak. Úgy értem lehetetlen elolvasni egyetlen betűt is és nem a szememmel van baj.
Ilyen esetekre nincs megoldás, ugye? (pl. egy HVG, illetve egy FHM-et próbáltam megnézni benne.) -
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Légyszives ajánljatok egy normális billentyűzet programot, mert amit kiad nekem a gép mindenféle helyzetekben, az még a ceruzával is alig használható. (fogalmam nincs, hogy még mindig a gyári samsung billentyűzet-e ez, vagy az SPB-hez tartozik, mindenesetre a betűknek csak a sarkába nyomva sikerül eltalálni 3/1 alkalommal a helyes betűt.)
Köszi!
-
HagaNRG
őstag
Még annyit kérdeznék, hogy valami komolyabb grafikájú játékot, akár, ha csak demo verzióban merre találhatok? Tele a net gagyi shareware, vagy fizetős játékokkal.
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Töltöttem le divx filmeket, de mindegiyknél a nincs AC3 codec üzenetet kapom. Elérhető simán egy ilyen DD dekóder az Omniára, vagy hogy tudnám legegyszerűbben megoldani a gyors filmnézést rajta, különösebb kombinálások nélkül? (egyébként ezidáig óriási a masina. Vannak ugyen gondjaim vele, a miniatűr hangerőszabályzás ujjal csak nagy nehézségek árán megy, de ma pl. életemben először a buszon utazva egy igazi filmet néztem a telefonomon-napsütésben is jól látható, tv minőségű képpel. Az ember beleszokik a jóba, de akkor is. Ilyenkor döbbenek rá, hogy ez pont az a kütyü, amiről gyerekkoromban évekig csak álmodoztam, amikor még nem is létezett. A buszon ülve egy tenyérnyi tökéletes minőségű ÉRINTŐKÉPERNYŐN filmet nézek, rádiót hallgatok, műholdak segítségével megnézem, mennyi út van még hátra.... Ez maga a jövő, ez az a kütyü, ami James Bondnak szokott lenni a filmekben, ez egyszerűen csoda és mégis máris annyira mindennapi, hogy szinte már meg sem állunk megcsodálni.)
-
HagaNRG
őstag
Köszi a segítséget.
Core playerrel sehogy sem lehet megoldani az ac3-as AVIk lejátszását? Már egészen megszoktam.
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
A telefonom egy üvöltő T-mobile logóval kapcsol be és ki.
Van lehetőség ezt levenni, vagy lecserélni? -
HagaNRG
őstag
válasz Gaabbaa #11195 üzenetére
Köszi!
Startup_TMO nevű GIF-et találok csak. Egyébként az az. Viszont ha törlöm, a hang nem tűnik el vele. Azt hol lehet eltűntetni?
(mellesleg nem tudja valaki, hogy a vakkut hogy lehet kislámoaként használni? Könyv szerint az. expo gomb mellett lévőt kell nyomni. Eddig még soha nem jött össze a kislámpázás, mióta ez a csodatelefonom van. -
-
HagaNRG
őstag
Köszi a lámpás segítséget.
A torch akármi, amit tegnap ajánlottatok nem akar menni, pedig több ikonja is van, gondolom különböző erősségű fényeket tudna. (readmeben van, hogy a vakut engedélyezni kell hozzá a fényképezőben, de úgy sem megy.)
A hangerő gombbal pedig sehogy sem jön össze a világítás.A Nitrogen player jobb szerintetek, mint az S2P? Az volt eddig, azt hiszem az az Iphone koppintás, a hozzá tartozó képnézővel együtt.
Az tudna valami borító megjelenítést is, de nem is tudom, hogy ezek az információk manapság miben vannak?
Kell egy JPG fájl minden egyes albumnak, amit betölt a lejátszó? Vagy a borítók is valami ID3-szerű fájlban tárolódnak? Egyetlen egy számnál megjelenik egy fotó a borítóról, fogalmam sincs, honnan nézte ki a progi. -
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Egy ideje az SPB Shell alatti alap időjárásjelzés New Yorkon akadt meg.
Hiába nyomok a Change City-re, nem akarja átteni a kiválasztott városra.
(ráadásul magától bár frissít netkapcsolat esetén, egyébként hiába nyomok a refresh gombra, csak simán kilép a főmenübe, nem tölt le új adatokat.)Kérlek segítsetek!
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
A képen látható Iphone dokkológoz hasonlót Omniákhoz nem szokás használni, ugye?
(esetleg ha van olyan megoldás, jól jönne, ha a rajta lévő zenéket ki lehetne küldeni erősítőre). -
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Egy hónap alatt meguntam a telóm.Telefonra jó a 3 ezres SE_m, ez filmnézésre tökéletes lenne, de mivel alig utazgatok, inkább tovább adnám.
Akit érdekel keressen meg, elmondok róla mindent. 55 ezer Ft, eladó Omnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest