- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Már készülnek a Snapdragon 8s Elite telefonok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz HagaNRG #10793 üzenetére
a giroszkópot én kikapcsoltam mert nálam a coreplayert basztatta. viszont kitettem az asztalra a képernyő elforgatás ikonját így ha fektetve akarom pl smshez vagy emailhez akkor csak egy érintés.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
HagaNRG
őstag
válasz HagaNRG #10797 üzenetére
Na, úgy néz ki, hogy a helyzet javult a giroszkóp kikapcsolása után.
AMi kép fekve kitölti a teljes képernyőt, az úgyis el fog fordulni és így sokkal kényelmesebb a vezérlés, mintha állandóan variálná meg tologatná a telefon magának a képet.
(persze az igo azt hiszem nem tudja elfordítani, azt indulás előtt mindig fekvőre kell tenni majd) -
erdoke
titán
válasz HagaNRG #10797 üzenetére
Képnézegetésre (egyszerű, eléggé iPhone-os, és fizetős): VITO eyePhoto 1.11 (YouTube videón)
Zenelejátszóból én a CorePlayert használom, de van tapibarát, ingyenes és skinezhető, pl. a Nitrogen (fejlesztő oldala).Én a forgatást gombra tettem, az automatikus egyébként is szívja az akksit, akárcsak az aktív udvarias mód.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Csabee.
nagyúr
válasz HagaNRG #10901 üzenetére
pdf méretétől is függ hogy imlyeng yors vagy sem... de mi a lassú benne neked? a betöltés ? vagy a görgetés? hány oldalas a PDF?
Acrobat Reader 2.0 PPC program – PDF – könyvek olvasásához…letöltés: [link]
Mikor a PDF állományt az ActiveSync-el átmásoljuk a PC-ről a PDA megfelelő könyvtárába, akkor automatikusan el is végzi előtte a PDA-hoz való igazítást (persze némi várakozás után, tudjuk, hogy a munkához idő kell).
A program maga egyenértékű a PC-s 6.0-ás változattal, fogadni tud mindenféle PDF változatot. Megfelelő – bluetooth-s lehetőséggel nyomtatni is képes..[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
HagaNRG
őstag
válasz HagaNRG #10957 üzenetére
Máris tárgytalan.
Az Adobe Reader 2.0 felment végre, de kiderült, hogy a scannelt féle letöltött újságokat nem engedi annyira nagyítani, hogy olvasható méretű betűket kapjak. Úgy értem lehetetlen elolvasni egyetlen betűt is és nem a szememmel van baj.
Ilyen esetekre nincs megoldás, ugye? (pl. egy HVG, illetve egy FHM-et próbáltam megnézni benne.) -
ivzso
csendes tag
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz HagaNRG #11194 üzenetére
van,persze! Ez egy Windows.os telefon, tehát szinte mindent meg lehet benne csinálni! A windows mappában van egy xxxx_poweron.gif ,ha azt megtalálod és lecseréled akármi másra (csak ugyan az legyen a neve meg akiterjesztése) akkor ezentúl az fog neked bekapcsoláskor megjelenni!
Csak a JÁTÉKOK! :-))))
-
matyics
őstag
válasz HagaNRG #11219 üzenetére
A PowerOn.wav a bejelentkező hang neve, azt kell kicserélni amire akarod.
A zseblámpa funkciót a Torchbutton nevű kis progival tudod használni. Lesz egy parancsikonod, azt pedig oda teszed, ahova akarod.Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna
-
-
matyics
őstag
válasz HagaNRG #11226 üzenetére
Ez jó kérdés. Nekem úgy van, hogy hol megjeleníti a képet, hol nem.
Van, hogy ugyanazon a napon valaki kétszer hív és csak egyik alkalommal menti képpel együtt a hívást. Én sem értem a logikáját.Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest