Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Withings Scanwatch 2 - edzéshez túl szép
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
Baloghjanos #20606 üzenetére
szia.ez tényleg 1 samu i900 omnia topic.
-
ThePlayer
tag
válasz
Baloghjanos #20606 üzenetére
Én pedig válaszoltam a kérdésedre normálisan még akkor is ha az általad felhozott telefon problémájával kapcsolatba tetted fel ami szintén nem ide tartozik.Mondhattam volna azt is hogy keress magadnak egy olyan topicot ahol ezzel a problémával foglalkoznakNem tettem mert a kisdobos ahol tud, ott segit!
VISZONT! Itt nem hiszem hogy bárki is kiváncsi arra hogy a szifonodnak milyen baja van vagy milyen nincs mert ez nem az az oldal.Elhiszem hogy büszke vagy rá én is az lennék ha lenne de nincs.Omniám van, azzal foglalkozom (közbe mind a 4 tipussal) és ha gondom-bajom van, itt kérdezem meg. De mivel nincs mostanában kérdésem ezért úgy döntöttem hogy inkább segitek másokon.Rajtad sajnos nem tudok mert szifonod van és azt nem ismerem.Illetve a Wave-t sem ismerem.Fejet hajtani meg nem fogok senki elött azért mert van egy olyan eszköze amitől azt hiszi hogy ő az istenf..a!Ez alatt minden olyan dolgot értek ami növeli az egót! Másfékilós arany kereszt a nyakba a tepsihetes bömbölő a szilikoncicis oldaltáska meg az ipaddal hadonászás...merazolyantrendi.
Sajnos én sem ugathatok a szifonosok közé hogy: Hé bumburnyákok!Nekem nem kell jailbreak-elni ahho' hogy több programom legyen mert úgykib.. nak mint macskát sz@rni!Pedig néha nem ártana.Én alapjáraton egy türelmes, toleráns ember vagyok.Ha kérdezel és az a témába vág, segitek ha tudok bármiben de azt valahogy nem akarom értékelni ha valaki az ide nem tarozó bejegyzését még übereli is egy olyannal ami mostanában még olaj is a tűzre!
Egyébként meg szép napot néked!
Remélem nincs harag -
ThePlayer
tag
válasz
Baloghjanos #20586 üzenetére
De mi nem is kérdeztük ezt...:S
-
ThePlayer
tag
válasz
Baloghjanos #20573 üzenetére
A rezisztiv kijelző hibája hogy foltosodik, ugyanis réteges a felépitése és a rétegek elválnak egymástól.Szerintem.Láttam hasonlót és ott az volt a probléma
-
borsodika
őstag
válasz
Baloghjanos #20573 üzenetére
Ha megnézed pl a csúcskategóriás Galaxy S2-vel is vannak/voltak kijelző gondok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Új Apple kellékek (töltő, EarPods, kábel)
- Apple iPhone 15 128GB Black. Független. 100% Akku. Csere, Beszámítás is érdekel!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple. Független. Hibátlan. Csere, Beszámítás is érdekel!
- Keresek Samsung Galaxy S23 5G, 256gb dobozos garist Beszámítással
- Redmi note 10 4+2/128GB dobozos
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest