- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cultfeca
tag
Szóval.Végig hívtam a megye összes üzletét már amelyiket eltudtam érni,és csak egyedül a Nyíregyházi Bethlen G. úti voda ajánlotta hogy esetleg jövő héten talán lesz,de ők csak az IGO-sat tudják adni és 69.900 Ft.Kérdés akkor mi a hivatalos?Ezek a tudatlanok akikkel beszélünk vagy a honlapon az árlista?Kamuznak össze vissza!Ők se tudják,hogy mi van.Akkor miért van fent az árlistában?Nem tudnál valami tel.számot kicsikarni az ismerősödből?Én beszélnék valami fejessel!!Kezdenek felbosszantani.
-
cultfeca
tag
Szóval akkor szomszédos megyében lakunk mert én meg Sz.Sz.B-megyében lakok.Nem hiszen,hogy arra gyúrna,mert ha most lenne szerintem nem csak mi ketten vennénk,csak szerintem sokan feladják egy hét után.Most kellene lenni nekik minden boltban vagyis legalább ahol kérik és szép kis summát lehetne behozni.De úgy látszik őket csak az alsó kategóriás telefonok értékesítése érdekli.Valahogy akkor is megveszem:nekem kell egy omnia+innentől kezdve már kihívás.
-
cultfeca
tag
Te hol laksz helyileg melyik megye?Ne tudom mi a megoldás.Nem lenne jó ha levennék a honlapról mert akkor sose lenne meg a telefon.Tudni való,hogy most ennyiért nagyon jó lenne.De sajnos ezt a jót nem tudom mikor tapasztalhatjuk meg!Komolyan mondom nem hiszem el,hogy Magyaroszágon valamelyik boltba nincs omnia.Addig nem nyugszok ameddig nem lesz meg.Csak jó lenne egy telefonszám amin valami fejessel tudnék beszélni,mert az ügyfélszolgálatot se tudom elérni 2 napja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest