- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
MPeter87
őstag
samfirmware.com a jelszó
A romot nem ismerem, amit linkeltél, de ha odinban mind a 3 pipa bent van és 512 pit is van és a helyén van a másik 3 fájl, akkor jónak kell lennie minden wipe meg format nélkül!szerk.: most nézem, hogy az csak 2fájlos, az nem tudom pontosan hogyan működik
viszont a linkelt JVR tuti jó úgy
Ha MIUI felrakása a cél neked is, akkor az alap romot tedd inkább![ Szerkesztve ]
-
cadgers
aktív tag
meri: valószínűleg olyan CWM-et használsz, amiben nem a home gombbal tudsz belépni a menübe, hanem a bekapcsológombbal. De a fájlrendszert vissza kell állítani RFS-re, különben nem fog működni az ICS. Sőt nekem a memóriakártyát is ki kellett vennem első bootoláskor, mert fél óra után se jött be semmi. Szívtam vele több mint 1 napot mire összejött, de most műxik!
Egyúttal le is írom eddigi tapasztalataim a Galaxy S beta2-es fázisában lévő ICS portról:
- az animációk eléggé darabosak, de maga a rendszer gyors, és viszonylag stabil
- wifi, gps, voodoo sound műxik
- az alkalmazásoknak több mint a felét nem engedi letölteni marketről (pl. facebook, ebuddy, angry birds seasons, viszont a riot engedi ), mert inkompatibilis eszköznek jelzi, valószínűleg ezen alkalmazások frissítésre szorulnak, nem az ICS port hibája
- USB mód helyett fotó és média módban lehet(ne) másolni, nekem egyik se jött össze, fel akar pakolni drivereket a gépre, de semmit nem talál
- a billentyűzet magyarként van feltüntetve, de nem az
- telefonálás, sms műxik, úgy gondolom mindennapi használatra is alkalmas a rendszer, azonban célszerű egyből frissíteni, amint jelenik meg valamiből újabb!
- Gingerbread főzött rom + kernel teljesítményét Quadrant szerint messze alulmúlja, tehát akinek ez lényeges szempont, annak nem ajánlom!
- akksit nem szívja le, ilyen jellegű probléma nincs
- csak a mellékelt fugumod kernellel megy, azt ne cserélgessük -
gps76
őstag
Próbáld ki az utolsó JVS romot,Darkcore 4.0 kernellel,ami ext4-et is csinál,lagfix engedélyezéssel eddig nagyon stabil, fürge páros.
Ez a romkitchenes rom nem az igazi,mert nálam a GB billentyü,a dialer hívás után fc-zett és le is csatlakozott a hálózatról. (ez lehet a zsjpg rádió miatt)
Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó