- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Aktív témák
-
t0mmy
csendes tag
-
( V )
veterán
1.3-as Odin? és ezzel a semával? pedig vinnie kell...
amúgy CM9hez nem kell root csak CWM - ahhoz pedig jó a CF-Root kernel is!
vagy ha Odinnal nagyon nem akar menni, akkor próbáld meg a Heimdal-t
letöltöd kicsomagolod heimdall-frontend indít -> Flash fül -> 512-ep pitet PIThez betallózod, Add gombocska, Partition name legördülő menü -> kernel -> alatta Browse - ide tallózd be a kitömörített (sema.tar-ból) zImage-t -> telót DL-be rádug -> Start (pipák nem kellenek) kész!
(helimdall howto[link])[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
MPeter87
őstag
válasz csintipapa #42202 üzenetére
Innen tudod letölteni a kernelt a root-oláshoz. Ez XXJVU romhoz való!
Ide regisztrálj be, majd a firmware fül alatt a firmwares alatt tudod betallózni a teló OS-t, típust és keresd meg az XXJVU romot, töltsd le.
Az odint is itt találod majd a firmware alatt a flashprograms fül alatt szintén a teló adatai alapján.
A rom mellé elvileg van csomagolva egy .pit fájl, az is kell. Ha nincs ott, akkor szólj! -
csintipapa
csendes tag
Sajnos elakadtam mert mindent amit le kellett tolteni hozza mar toroltek a szerverekrol
-
MPeter87
őstag
válasz csintipapa #42208 üzenetére
És amiket itt írtam?
-
csintipapa
csendes tag
Sorry de azt hittem ezeket nem nekem irtad hanem a masik sracnak Megprobalom ezt aztan jelzek hogy allok
-
MPeter87
őstag
válasz csintipapa #42211 üzenetére
Ment egy privát üzenet! Leírtam a lényeget!
-
t0mmy
csendes tag
válasz Phantom Lord #42213 üzenetére
Nem találom, nincsen "Saját fájlok" mappa.
-
-
gytibi75n
csendes tag
Sziasztok!
Felraknám a JW5-öt (most JVZ van, ext4-el, Semaphore kernellel). Segítenétek a lépésekben, fájlrendszer visszaállítás, efs mentés stb. Hogy lehet úgy megcsinálni, hogy megmaradjanak a market és egyéb apok?
Köszi előre is.
-
Vic61
senior tag
Samsung Galaxy Fold
-
( V )
veterán
válasz gytibi75n #42217 üzenetére
hát ha még nem mentettél EFS-t akkor mindenképp kezd azzal!!! ez a legelső amit romoláskor kell csinálni - ezért kezdünk mi is inkább a roottal!!! no de nem kell megijedni, de most hogy van rooot, ezt csak egyszer kell megtenni mivel az eredeti EFS-re van szükség: kell hozzá vmelyik root jogokkal is bíró file manager (pl root explorer) amivel a gyökérkönyvtárba is be tudsz menni és ott a /efs mappát egy az egybe lemented SD-kártyára PCre pendrive-ra emailre (nem viccből mondom - legyen minél több mentésed belőle).
aztán: szerintem a Titanium Bakcup appra mindenképp érdemes beruházni (a Pro verzió megkönnyíti az ember életét) - ezzel tudod lementeni ill visszaállítani minden fontos appot + adataikat!
-
( V )
veterán
csinos changelog! kapott OTA-t is
(#42217) gytibi75n
folyt. :
ha lementetted az appokat titaniummal (személyes adatok mint kapcsolatok sms-ek, naptár stb. mentésére a MyBackup-ot ajánlom) utána már zöld út van a romolás felé - romot leszeded vagy a sammobile-ról vagy innen és mehet az odin![ Szerkesztve ]
-
Vic61
senior tag
válasz gytibi75n #42222 üzenetére
Bal alsó gomb, Művelet, Biztonsági mentésnél rányomsz a futtatásra a Biztonsági mentést készít a felhasználói alk.-ról és a rendszer adatokról. És kész...
schawo Értem, ez tök jó...de miért tök üresek most a bent lévő mappák??? a ROM flash-elése előtt kell berakni az SD-re, és oda pakol a progi???
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
gytibi75n
csendes tag
A Rom három fájlos, akkor nem kell repart, ezt értem, szóval a három fájl odinba a megfelelő helyre és kész? Van egy kernel fájl(Kernel_XWJW5.tar), azzal mit kell csinálni?
A rom telepítése után efs-t hogy állítom vissza? Megmarad a root jogom? Vagy újra kell SU CF-Root-tal? A Titanium fentmarad a visszaállításhoz?
Nem baj az hogy a fájlrendszer most ext4, nem kell romolás előtt visszaállítanom rfs-be?
Tudom sok kérdés, de köszi előre is.
-
bok92
addikt
MIUI ROM 2.4.27 Preview Changelog
New Browser viewing mode added
Contact photos now support online theme photo packages (wide choice to choose from via Theme Manager)
Core performance and optimisation focus on Phone, Messaging and Contacts and overall response times improved
Contact attribution bug long standing in all ICS MIUI ROMs has been resolved -
tariattila
veterán
válasz gytibi75n #42227 üzenetére
ha a rom 3fájlos attól lehet még repart és nemrepart is...
code,phone,csc....ezek kellenek CSAK odinba (ha repartolsz akkor kell még az 512.pit fájl is)
titanium nem marad fent...telepíteni kell,
roothoz újra kell rootolt kernel...
root után root explorerrel tudod az efs-t visszarakni (soha nem szoktam )repart nélkül etx4-et én visszaállítanám rfs-be.....vagy reparttal odinoznék inkább...és akkor nem állítanám vissza
[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
korábban kerestem jo hangrogzito progit.
na vegre megvan. all that recorder. ez a voodooval karoltve szuper minoseget nyujt. ezzel van ertelem felveteleket csinalni. ehhez kepest a gyari moslek emlitest sem erdemel...Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Vic61
senior tag
válasz gytibi75n #42227 üzenetére
Fordítva...a három fájlosnál kell (v. nem) a repart...és az .512-es pit fájlt is be kell tallózni...
Ha mindennel megvagy, és a telefon működik, akkor vissza odinba, és rakod fel a kernelt csak PDA-ba tallózva...
Ha ügyi vagy, nem kell efs-t visszaállítani..és rootolt marad a telefon...ha új Odinos kernelt raksz fel, nem kell CF-root-ozni...
A titaniumot újra fel kell telepíteni, ha nincs benne a ROM-ban automatice, és utána csinálhatod a visszaállítást...
Nem baj, hogy ext4 a fájlrendszer...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
gfpeti
tag
Ez a romolás kezd olyan lenni mint a drog.
Felrakok egyet, belakom pár nap alatt de közbe kijön az újabb...Vajon milyen lehet? Biztos jobb, szebb, gyorsabb...
rakjuk fel! -
Vic61
senior tag
a Kernel_JW5.tar a JW5 ROM kernelje gondolom...ne azt rakd vissza, hanem egy másik odinos kernelt, de passz, hogy melyiket, mert nem tudom, jelenleg milyen .tar végű kernel jó JW5-re...
Ha csak CWM-es kernelek vannak, akkor rakd fel a JW5-ös CF-root-ot...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
Samsung Galaxy Fold
-
gfpeti
tag
Felraktam én is az 1.8 at :-)
Nem annyira vészes ez a dpi méret.
Bár nem értem, hogy minek kell minden verziónál ennyit módosítani...
A Nova launchert egyből lecseréltem Apex-re.
Nagyon jó tényleg! Hozzá se nyúltam még semmihez és így is gyors!
De hova tűnt a GTalk (google csevegő) ? -
Vic61
senior tag
Nem kér superuser engedélyt a titaniumra se...nem műkszik a superuser funkció???
Samsung Galaxy Fold
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs