- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
Sajnos a Samsung asztalik tudnak néha érdekes dolgokat művelni:
bedigiztem egy filmet a TV-ből. Három reklám volt közben, ezért 4 fájlba lett a film.
Minden fájlt ugyanabba a formátumba készítettem el: ugyanazzal a digitalizáló programmal, ugyanazzal a tömörítővel. Minden művelet azonos volt.
A lényeg: két Samsung asztali is, ráadásul kettő különböző típusú érthetetlen okból azt írta ki a 4. fájlra, hogy nem támogatott formátum
Pedig ugyanaz volt minden adata GSpot szerint is. A lemezzel nem volt baj, mert kiírtam másikra, és ugyanez a helyzet.
Az LG minden gond nélkül lejátszotta természetesen.
De ha ismeri azt a formátumot, mert ugye az első 3-at lejátszotta, akkor a negyediket miért nem?
Ez örökre rejtély marad
[Szerkesztve] -
johnjohn
addikt
Ez akkor szokott előfordulni ha RW lemezre írtad ki először és az nem volt full letörölve,csak gyorstörléssel, ilyenkor még fennmaradhat az előző anyagból valami zavaró adat.A másik, hogy az íróprogram nem jól zárja le a lemezeket. Némelyik Thoson DVD is csinál ilyet,igen sűrűn. Próbáld ki másik lejátszóval is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest