Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz blueye #31001 üzenetére
nem kéne az advanced task killer! a titanium backup-pal visszarakás nem lehet probléma, emiatt nem kéne akadoznia.
valaki világosítson fel, hogy mi az értelme a hivatalos frissítéseknek? telenornál is kalap szar a froyo, ráadásul nem 5 percet és nem is 5 napot késtek vele.. nem nehéz egy főzött rom feltétele, olyan részletes leírások vannak már itt, hogy az analfabéta is meg tudja csinálni. először kicsit nehéz, de ha mindent jól csinál az ember, nem veszti el a garanciát (és legalább nem fog akadozni a telefon)
[ Szerkesztve ]
-
wE-En
csendes tag
válasz blueye #14232 üzenetére
Sajna nem Már irtam be tippet, ami természetesen nem jó és akkor annyit kiirt, hogy 8 karakter kell neki.
Pedig már annyiszor megfogadtam, hogy a -várhatóan- ritkán használt jelszavaimat valahova feljegyzem, mert tuti, hogy amikor kell addigra elfelejtem
Wipe factoy reset segíthet? -
legenda
válasz blueye #13481 üzenetére
hidegen, valamint rásegítés nélkül írta, és úgy bizony nem mindig elég 5 perc, néha még 10 perc is kevés - és nem csak ezen telcsinél, hanem úgy általánosságban!
pcpartner; azért olyan gyárilag, hogy teljesen sík/sima felületre téve is kijöjjön belőle némi hang, mivel a kiemelkedés megemeli valamennyire a telcsit!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Deeday
senior tag
3800 Ft nem sok érte egy barátom most vette meg a vaterán és azt a tokot elég sokáig el lehet ám használni nem rossz minőségű ! Ez ugyanaz mint annó nekem volt Iphone hoz majd 6 hónapig használtam 990 Ft ért Vaterán is lesz annyiért 1-2 héten belül,mert ezt a hamisított kínai Galaxy S hez csinálják és mihamarabb elterjed itt is.
[ Szerkesztve ]
LG G4
-
tariattila
veterán
"Akkor majd jövőhéten beregisztrálom Froyo-ra frissítéskor
Megpróbálom minél kevesebbszer levenni a hátlapot, ne lazuljon ki nagyon..."ebből gondoltam, hogy a froyot akarja felrakni... ott pedig nem kell kivenni a telepet ...kivéve a root-nál...
sajna ott még nem lehet ilyen egyszerűen rootolni mint a 2.1-et (...marketről letöltött programmal...)[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
2.2 van neked? mert ott csak a kernel oda vissza cseréjével megy a root... ott pedig ki kell venni...
g0dl de szép is lenne... sajna a rendszer csúful belakja a szabad ram-ot...
nekem ha mindent leállítok (kivéve a védetté tett dolgaim) akkor max 150 van... de egy két perc és máris 100...
használat közben pedig 50-80mega általában...[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Ezt az érvet már annyiszor hallottam...
Akkor a symbian miért tud?
Egyébként a WM sem tud, de ha nagyon akarják, ott is megoldható, lásd pont egy Samsung, az Omnia II.
---------------[ Szerkesztve ]
-
Grim666
tag
"100 %-ban leforgalmazható havi díj, kedvező percdíjak" nem pedig lebeszélhető. De igazából miért nem ír egy olyan vki aki pl médiamánia csomaggal használja a készüléket és árulja el nekunk a választ. Márpedig hogy a net sms és mobil tv mellett én 4990 Ft-ot beszélhetek le a havidíjamért? Mert akkor ez elég jó, ha mégsem hanem csak kedvezőbbek a percdíjak de plusz pénzt kell fizetnem a beszélgetésért akkor az ikon 200 csomag fényévekkel jobb számomra.
[ Szerkesztve ]
-
TwentySix
aktív tag
-
ATM_automata
őstag
Benne van a pakliba, hogy a Samsung rá akar verni a HTC-re ebben is....meglátjuk. Az biztos, hogy a Samsung kőkeményen bele tette magát ebbe a telefonos bizniszbe, úgyhogy meglepődnék, ha csúfosan leszerepelnének a szoftver frissítés terén. Ha csak azt nézzük, hogy mennyi firmware-t lehet letölteni a telóhoz a samsung-firmware oldalról, már az is magáért beszél. (persze ezek nem hivatalosan publikált firmware-ek, mielőtt még valaki beírná, hogy nincs is frissítés.)
What else?
-
bossvico
senior tag
-
ATM_automata
őstag
Látom felmerült megint a fogyasztás téma. A múltkor írtam nektek, hogy elkezdett alap használat alatt melegedni és állítira merült.
A héten (nem akarom elkiabálni) normalizálódni látszik a fogyasztás és a melegedés is. A héten minden este kikapcsolva töltöttem. Reggel bekapcsoltam, vártam kb 1-2 percet, aztán írtam csak be a pin kódót. Azt tapasztaltam, hogyha egyből beírom a pint bekapcs után, akkor eléggé kimerevedik a teló a sok szinkronizálástól a GSM és netes szolgáltatók irányába....Szóval amikor a wi-fin elintézte a dolgait az android rendszer, akkor írom be a pint és jönnek az SMS-ek meg nem fogadott hívás értesítők.
Kipurgáltam azokat a progikat, amiket nem igen használok, plusz letöröltem az RSS klienst is, így nem merül annyira és nem is melegszik..Nálam a 3G vagy Wi-fi mindig be van kapcsolva, mail szinkronizálás 15 percenként megy, valamint szoktam kicsit netezni napközben..így kb 30%-ra esik le az akksi estére.
Kicsit lentebb kérdezte valaki, hogy mennyire lehet ezzel a telóval kiváltani egy laptopot kb 1 évre. Hát egy laptopot szerintem nem lehet vele kiváltani, de arra tökéletes, hogy elolvasd a leveleidet meg megnézegess weblapokat, esetleg megnézz doksikat. Nekem a szubjektív véleményem az, hogy hosszabb levelek meg gépeléssel járó dolgokat nem olyan jó vele csinálni, kicsit nehézes a gépelés ha sokat kell....de ez az én véleményem, lehet csak szokni kell. Én azért vettem androidos telót, hogy napközben is rá tudjak nézni a levelekre, egybe legyen a címlistában minden (mail, telszám, egyéb adatok) és ezeket bárhonnan el tudjam érni (Thunderbird, Gmail, Telefon, sima böngészőn keresztül akárhonnan a világon), valamint rá tudjak nézni egy-egy weblapra, ha kell. Erre tökéletesen megfelel.
What else?
-
woodpaul
őstag
Köszi. Végül 1%-nál kikapcsoltam.
Amúgy nagyon rapszódikusan merül az akksi, gondolom, sok függ a folyamatoktól is.Ami nagyon meglepő, hogy tegnapelőtt éjszaka csak 5%-ot zabált meg (kikapcsoltam Wifit, APN-t, meg indítottam lefekvés előtt egy quick restartot), régebben meg volt, hogy 30%-ot. Tegnap egész napos Wifi, 15 perc GPS használat után is csak 70%-on állt a telefon, amikor munkából hazaértem (tehát 8-20 óráig csak 30%-ot fogyasztott el). Ma pedig kb. 30%-kal indultam el, és eddig bírta, pedig alig használtam... Érdekes!
[ Szerkesztve ]
Androidő
-
viky85
csendes tag
-
sagesz93
addikt
De gondolom van hasonló, csak máshogy lett fordítva.
Ott kéne lennie a billentyűzeteknek, ahol a területet "régiót"(a telefon nyelvét) ki tudod választani..
Ilyen biztos hogy van minden android telefonban, ha végigmész a beállításokban az összes menüponton, biztos rátalálsz[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
igen csak a wnw -vel megy... ezt pont itt írta valaki szerintem... a többit a pdafc-ról kaptam...
tényleg ez eszembe sem jutott, hogy másik böngészővel jönnek e a nevek... meg is nézem dolphin-al... ( a google docs szerkesztést weben... azt sem tudja a gyári... ez meg tudja...)
szerk: a Dolphin browser hd sem tudja a websms névjegyzéket... csak a nevek számok nélkül mint a gyárinál...)
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
t-mobile net hozzáférési ponton nem enged be... írtam már korábban is...
csak web'n'walk beállítás mellett (ami itt a wap helyett van... mivel nincs külön wap apn)nekem megy most már csak annyi a bibi, hogy a telefonkönyvben ott vannak a neveim de nem hozza be a társított telefonszámot...
[ Szerkesztve ]
-
woodpaul
őstag
No, akkor ez cool! Akkor összesen 50 hónap garanciám van a telefonra, nem rossz! Még egy érv a T mellett.
Nekem is ugyanezek a verziók vannak a telefonon, mint blueye-nak:
PDA: I9000XWJFF
PHONE: I9000XXJF5
CSC: I9000TMHJF3Wifi-vel előfordult, hogy lekapcsolt (meglehet, takarékossági beállítás miatt), de ha bekapcsolom, rögtön visszakapcsolódik.
[ Szerkesztve ]
Androidő
-
ForRedGlory
félisten
A jelvesztést megerősíthetem. A hangerő fura módon először nekem is tök halk volt max hangerőn is, de valahogy 1-2 nap alatt tök hangossá vált. Mintha be kellett volna járódnia. Most már olyan hangos, hogy max hangerőn nem is merem hallgatni, mert szétbacca a dobhártyám
Viszont a rádió jelvesztésével remélem foglalkoznak samsungék, mert én viszont sokszor hallgatok rádiót melóba menet, vagy vissza... Pl a Budafoki úton, a Gellért térnél lévő részén a házak között elvesznek a pálcikák... Az összes...Ezeket a ROM verziókat honnan a bánatból szülitek?
Nekem a telefon beállításain és a telefon névjegyén belül egy dolog van a 3-ból, amit folyamatosan emlegettek:
Alapsáv verziója: I9000XXJF5[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
Nem az a baj hogy gyenge a vevő...pont hogy jó!
A hiba a cstlakozással van... Ha lecsatlakozik valamiért akkor nem mindig megy vissza és csak kézzel lehet visszacsatlakoztatni...magától olyankor nem hajlandó...
Router mellett azt írja hogy "nem lehet csatlakozni próbálja újra"
ennyi... -
Mielőtt kidobnád, van egy ötletem.
Ha a tárcsázóba beírod, hogy *#197328640#, akkor bejön a hardver szervizmenüje? Megpróbálhatnád újratölteni a kamera firmware-ét, ha bejött a menü. A Wave-en az ehhez szükséges kód a 6 (Video) - 3 (Camera Firmware) - 2 (Phone to CAM FW Write) opciók kiválasztásával, majd 5 perc várakozással érhető el. Szerintem minden Samsung hardver hasonló elven megtámadható.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Politika
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest