Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 fél év után
- MIUI / HyperOS topik
- Tipp érkezett az Android 16 korai startdátumára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz HUTCHDB #40285 üzenetére
Nem kell bocsánatot kérned, így kell értelmes, személyedkedés nélkül válaszolni, neked legalább ment, nem úgy mint Trémunkás barátunknak...
Annyit válaszolnék csak, hogy itt a kb. 40400 hozzászólásból kb. 39000 tömény Off topik, tehát ez akkor minden második embernek is szolhatna az Apple rész kivételével...
Ez az egyik legjobban pörgő topik az egész PH-n, de az egyik legszétoffoltabb is, véleményem szerint...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
zorromoto
senior tag
Szevasztok.
a voodoo hang patch az csak voodoo kernel alatt működik ?Én sm13-at használok. Engem pontosan a túlvezérlés érdekel videó felvevés alatt. A control app fennvan mégis tozít mint állat.
-
ForRedGlory
félisten
válasz kutkut #40332 üzenetére
Juhéééé, ezt vártam. Na ez ütni fog. Ha az alapértelemezett böngésző és ez a böngésző útcahosszal fog mindent ütni
Remlem Beta állapotához képest a sebességéből nem vesztett, bár ha igen az sem baj, már az is túl gyors volt.
Link?szerk: de ez nem androdios opera mobile lesz, hanem csak MeeGo, Windowa Phone és Symbian
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
Ezt a galaxyra fejlesztest nem igazan ertem. Van egy grafikus api. Tok mindegy mi a GPU a telefonban. A grafikus api az, amire kvazi irod az alkalmazast. Ugyanugy, ahogy windowsnal a directX. Szoval hogy tegrara irunk jatekot nekem azt jelenti, hogy: program megkerdi: gpu tegra? os: nem. Aaaa akkor en ezen nem futok.
Mert tan pl win-en van-e olyan, hogy egy jatek nem megy ati-n csak nvidian? Nincs. Mert ott is az apival beszelgetnek a programok nem direktbe a gpu-val. Megint mirol van szo? Uzlet.Ugyanez a valaszom arra is, hogy miert lagzik a lista mikor scrollozod, es hogy nem tudja a google lefejleszteni minden platformra. Persze mert nem is kell neki. Csak a cpu szamolas helyett a 3Ds- apit kene hasznalni, 3D kvazi minden telefonban van valamilyen szinten.... szoval itt valami nem kerek.
[ Szerkesztve ]
-
move1
tag
Sziasztok!
Hála nektek nemrég 2.1-ről frissítettem a kütyüt JS5-re + speedmod.
2 napja használom így gond nélkül.
Ma próbáltam a GPS-t és érdekes mód a navigációs programok (többet próbáltam) használata mellett nem jelent meg (vagy csak pár másodpercig) a gps ikon, és természetesen a gps keresés sem. (a GPS-t persze bekapcsoltam).
Próbálgattam optimalizálós progikat, de semmi.
Aztán Factory reset, most jó, mint rég.
Mi lehetett a gond? A 2.1-en működött a gps menű (*#*#147...), itt hiába írom be nem jön elő, nem is lehet előszedni? Milyen gps javítására alkalmas progit ajánlotok? A 2.1-ben nem volt GPS segítő érzékelő, itt van, mire jó és érdemes-e bekapcsolni?
Köszi előre is ha válaszoltok.
Move -
ForRedGlory
félisten
Állítólag ma este adja ki Darky a 2.3.2-es romját... Szóval aki tuti akar frissíteni, dugja fel töltőre a telefonját....
-
fixedgear
tag
-
CHIPman
nagyúr
válasz vitezlejszlo #40356 üzenetére
1: Legalább akkor trollkodnál, ha követnéd a mobilvilág eseményeit. A Tegra store-ban megtalálható appok tegrára vannak írva, és nem fognak menni semmilyen más GPU-n.
Továbbá a Gameloft játékai is SGX-re vannak írva, Adreno-t nem használja ki teljesen.
2: Lósz@rt nincs. Mit csinálsz te ezen a fórumon, ha sem a mobil, sem a gépes dolgokban nem vagy naprakész? Köztudott, hogy a Crysis sorozat, a GTA4, az NFS széria és általában a DICE játékok jobban futnak nvidia-n, mint AMD-n, viszont Hawx-ben, DiRT-ben és hasonlókban az AMD a jobb.
3: Majd ha a Google-ön kívül az összes többi szoftverfejlesztő cég kihasználja a CPU-t teljesen, akkor ráérnek a GPU-val/3D-vel foglalkozni. A HTC három éve ugyanazt a procit használja a gépeiben, mégis mindig tudnak pluszt kihozni belőle, és a hackereknek sem kell pihenniük. A Hummingbird platform oda-vissza csapja specifikáció szerint a Snapdragon/MSM szériát, mégis a HTC-k használhatóbbak alapesetben. Ez igenis gyártói hiba, akármit mondasz.
Egyébként pont időben hoztad fel a témát, ugyanis a Samu(talán elsőként?) 3D-gyorsítást használ Androidon a böngészőjében. Gondolom erről sem tudtál. Az meg, hogy laggol a lista, nem a Samsung hibája, hanem a tied, amiért nem frissítesz ROM-ot.hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #40354 üzenetére
"Jövő héten kerül bemutatásra az Opera Mobile 11 is, mely Android, Symbian, Windows 7 és MeeGo platformok számára kínál a beépített böngészőnél jóval fejlettebb alternatívát." - by Mobilarena
[link]Meizu MX3 32GB
-
Skynet258
veterán
válasz CHIPman #40360 üzenetére
Érdekesen letámadtad a kollégát, pedig alapvetően igazat írt... A Tegrás Samurai mittoménmi játék hamarosan jön "sima" android rendszerre is, a készítők nyilatkozták. Ezek nem "Tegrára vannak írva", hanem ahogy a lecseszett kolléga is írta volt, megkérdezik, hogy mi van a gépben, és aszerint futnak. A Tegra 2 grafikailag nem erősebb, mint az SGS cucca, mégsem fut. Nem, nem azért, mert tegrára lett írva, hanem mert kérdez a program, és negatív választ kap azt illetően, hogy van-e tegra onboard, vagy nincs... Sok "tegrás" játék iPhone-on is ott figyel(t már akkor, amikor a tegra még sehol sem volt).
A kettes ponthoz: itt is kirohantál, pedig ő azt írta, hogy nincs olyan, hogy valami csak x kártyán fut, xy-on meg nem. És ilyen valóban nincs... Az, hogy valahol jobban fut, azt meg szintén leírta: marketing, egész pontosan pénz. Valaki kap egy táska pénzt, és a kódot annak a gyártónak a cuccához igazítják. Értelmezd a szöveget, mielőtt támasz.
Szóval tényleg nem értem, miért trolloztad le vitezlejszlo-t...
Ez meg, hogy a Gameloft is SGX-re írja a játékokat... bocs, de ez már LOL kategória. Adreno-n maximum azért nem fut úgy, mert nem tartalmazza azt az utasításkészletet, ami benne van egy komolyabb chip-ben. Nagyon el vagy tévedve azt illetően, hogy egy program/játék írása hogyan történik... Most mondjam rád, hogy troll vagy?
[ Szerkesztve ]
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Olyan problemam/kerdesem lenne hogy 2.1 van most a telon,es nemtudom berakni download modeba hogy odinbol frissiteni tudjam.Megprobaltam az adb-s megoldast,hogy elocsalogassam a recovery/download mode-ot,de ott elakadtam a cmd-be miutan megvan a tools mappa.Nem mukodnek a leirt parancsok(adb devices,adb shell stb) az android list parancsot ha beriom,az nem ismero fel a keszuleket.Most egy app segitsegevel recovery-be betudom rakni a telefont,csak nemtalaltam olyan 2.2.1-es rom-filet,amit atnevezve felmasolva az sd kartyara recoverybol feltudnek tenni.(nincs clockwork,csak a sima update.zip-el tudok romor telepiteni)Melyik rom-ot kene leszednem amit igy feltudnek tenni?
Elore is koszonom a segitseget!
[ Szerkesztve ]
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
tariattila
veterán
válasz [pod]Diablo #40363 üzenetére
szerintem először a háromgombos módokat javítsd mert a parancssoros recovery és download mód nem biztonságos...
ha leáll a flash nem fogod tudni visszahozni -
ForRedGlory
félisten
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz [pod]Diablo #40363 üzenetére
itt van leírás arról, hogyan lehet "előcsalni" a download módot.
(szerk: csak regelve olvasható)[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Beppe91
aktív tag
Hali. Olyan problémám lenne, hogy valami miatt néha nem akarja bekapcsolni a wifit, ha nyomok egy reboot-ot utána általába jo. De előtte kikapcsolom mig utazok, vissza akarom kapcsolni, bárhol, ha a notifi baron ha az energiagazdálkodás widgeten, vagy beállításokba sehol nem akarja, és energia gazdálkodás widgeten is cska halvány zöld lesz a színe, a beállításokba meg néha kliirja, hogy hiba de néha csak bekapcsolás...és elsötétül a kis checkbox és így se ki se be semmit nem lehet vele csinálni. Volt valakinek hasonló? esetleg, ha felteszek egy másik modemet attól jó lehet? most jpy van, zsjpe volt előtte akkor nem emlékszem ilyenre.
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
[pod]Diablo
őstag
válasz tariattila #40364 üzenetére
erre gondolsz?
Ezzel is probalkoztam,itt az volt a problema hogy miutan atirtam a regeditbe amit kellet,azt irja a kies hogy A keszuleken talalhato verzio nem frissitheto
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
dobost
senior tag
Sziasztok!
Nincs arra valami módszer, hogy az Appbrain-en vagy a marketen paypallal fizessünk?Szívesen megvennék 1-2 appot, csak itthon nem lehet... (persze tudom, hogy meg lehet hekkelni a marketet, de nem akarok ilyennel foglalkozni)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tariattila #40368 üzenetére
nem, én a pfc oldalát linkeltem, ahol "Ha nem működik, ezek közül valamelyiket csináld meg." alatt található leírás a "3 gombos" előhívásáról.
ha ezek egyikével sem megy akkor jöhet az ellenállásos dolog." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz [pod]Diablo #40369 üzenetére
van odinos is!
[link]" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
CHIPman
nagyúr
válasz Skynet258 #40362 üzenetére
1: Ja. Kijön iPhone-ra, aztán majd valamikor kijön Tegrára, aztán majd valamikos kijön SGX-re, és végül megkapják az Adrenosok is. ;DDD
2: Emlékszel még a GTA4 megjelenésére? Atin még mindig tűnnek el textúrák, pedig már kb 2 éves a játék. Tehát igenis van, csak nem akkora mértékű.
3: Hivatalos Gameloft info, kb a harmadik frissítés adja ki a HTC-n is elinduló verziót. Az utasításkészlet hiánya pedig nem csak FPS-esésben mutatkozik meg, hanem az eyecandy mértéke is esik, így sokkal jobb SGX-en játszani.Egyébiránt ha jól emlékszem, a noobságod idején én is segítettelek, így ha nem tisztelsz meg annyival, hogy ha nem is értesz velem egyet, akkor sem állsz be a sorba, akkor majd én segítek. A továbbiakban nem kívánok neked válaszolni ebben a témakörben, ezért nem is tettem fel költői kérdésen kívül mást.
A rajongásukat droidos telefonnal leplező almafanok legyenek szívesek az iPhone vagy a sgs off topicba átslisszolni.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
tariattila
veterán
kies felejtős... odinos módszer erősen ajánlott
-
dancsuri
veterán
1. Ne legyen a telefon a pc-re dugva!
2. Lőjj ki minden Kiessel kapcsolatos programot.
3. Indítsd el az Odin 1.3-at
4. Dugd a pc-re a telefont bekapcsolt állapotban, az USB hibakeresés legyen bepipálva!
5. Nyiss egy DOS ablakot az android sdk/tools könyvtárban
6. Üsd be a Dos ablakba: adb reboot download és nyomj Entert. Megjelenik egy sárga kép a pda-n.
7. Tallózd be az Odinba a PDA-hoz az "Aries_P-SBL.tar.md5" fájlt.
Bizonyosodj meg arról,hogy a Phone Bootloader Update-nél van pipa, és a re-partitionnál nincs. Semmilyen más file-t nem kell betallózni csak ezt a pda-hoz.8. Nyomj a "Start" gombra és várj. Kb 3 másodperc alatt kész, a telefon magától újraindul.
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
[pod]Diablo
őstag
válasz HUTCHDB #40372 üzenetére
Itt megnyitom a parancssort,cd vel bemegyek az adb mappajaba,es ugye ott kene beirni az adb reboot download parancsot,de a cmd nemismeri fel a parancsot.
-
kutkut
addikt
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #40376 üzenetére
azt a fájlt a pda-hoz szokta tallózni...
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #40379 üzenetére
És mi lesz belőle?
Misell Vájld Edísön Rom?
Tuti erősebben rezeg tőle a telefon
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz [pod]Diablo #40377 üzenetére
Amit irtam és a TC segédlet nemjó?
Ennél egyszerübben nem lehet a 3 gombost elővarázsolniköltekezz, hogy más is költekezhessen!
-
HUTCHDB
nagyúr
igen, elvileg jól csináltad.
ha így sem megy, akkor egy ellenállásos "biszbaszt" kell összeállítanod.
dancsuri, kérlek linkeld be a korábban általad betett képet erről, mert én most nem találom." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
_András_
tag
Azért nem jó mert a leírás régi a cmd-t rakd be a platform-tools mappába mert az új sdk már ide rakja az adb-t
-
dancsuri
veterán
válasz ForRedGlory #40376 üzenetére
De csak neked [Hot Girls_9.jpg]
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
dancsuri
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ForRedGlory #40387 üzenetére
na most melyiket küldte el?
egyébként egyik jobb kép mint a másik, csak más más szempontbólszerk: basszus, ez off! vagy nem?
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Skynet258
veterán
válasz CHIPman #40373 üzenetére
1. Itt azt sem értem miről beszélsz, így nem válaszolok.
2. Még mindig szövegértelmezési gondjaid vannak. Az, hogy valami nem megy, meg az, hogy valami szarabbul megy, az nálad ugyanaz? Olvasd vissza, és rájössz.
3. Adj linket. Illetve: ki beszélt fps esésről? Mert én nem.grátisz: igazából összevissza beszélsz, magad sem tudod biztosan, hogy mit. Ez nem baj, nem kell mindent tudni, csak az nem volt szipatikus, hogy valakinek nekiestél, méghozzá ok nélkül, mert te nagyobb hülyeségeket írsz, mint ő. Bocs, ha elrontottam a játékodat, akkor is, ha neked ez nem tetszett.
Noob meg már igen régen voltam android témakörben, ezt szerintem te is belátod...
Egyszerűbb lenne azt mondani, jah, szar napom van, hibáztam. De látom, erre várhatunk... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz ForRedGlory #40390 üzenetére
erről beszéltem, mikor azt írtam, hogy más más szempontból.
zacskót neki!
na nem olyat, hanem papírt!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz ForRedGlory #40358 üzenetére
Köszi hogy szólsz akkor dugom is
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
ForRedGlory
félisten
Ezt nézzétek: [link]
Kommentár nem kell, mindenki vonja le a következtetéseket. -
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #40398 üzenetére
az komoly
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.