Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
sztrogoff19
tag
Én is csatlakozom az off-hoz
100 eur vagy dollár alatt én sem fizettem még vámot vagy áfá-t.
Cozmo, miért nem csináltatsz web-es számlaszámot ? Akkor azt hozzá tudnád rendelni a paypal számládhoz és akkor otthon a gép előtt ülve átulhatnál pénzt a rendes számládról a web-esre, ami ugye hozzá van rendelve a paypal-hoz és már fizethetnél is
Morituri Te Salutant
-
CHIPman
nagyúr
Hopp. Felrepült a JS8, csak elfelejtettem menteni előtte.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
csab2
veterán
Az Opera Mobile-al nektek sikerül bejelentkezni ide a fórumba? Nekem kiírja, hogy sikeresen bejelentkeztem, rögtön továbbít és visszadob az előző oldalra!
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz znagy69 #41566 üzenetére
znagy69:
Nagyon meg vagyok elégedve!!! Eddig ez a legjobb és legstabilabb Ginger ami eddig fennvolt! Az aksi zaba egy kicsit jobban megy, de hát nincsenek még rá csoda modemek meg széttweakelt cuccok. Bár 1 nap alatt volt amikor fekete képernyő volt egy proginál... ez valami bug lehet... mert elég nehezen jött ki ebből az állapotából a telefon. Deh ezt betudhatjuk annak hogy mindegyik 2.2.1-nél smoothabb amúgy a rendszer.Amit még észrevettem, hogy a facebookot is jobban kezeli, jönnek rá rendesen az értesítések. Ez mintha 2.2.1 nél nem így lett volna
A Darky 9.4 nél nem jobb mert PL a mobilTV, amit bár ritkán, de használok totál nem működik rajta. De ez már egy használható rendszer!!!
(#41580) fixedgear: Akkor hazafelé beugrok tetyóba.
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
muveszur
addikt
Sziasztok!
Nekem a Doc-os JS8 megint eljátszotta a nagyhalált, naptár elszállt megint...
[ Szerkesztve ]
-
e.vid
senior tag
válasz fixedgear #41585 üzenetére
Én hiszek neked, de ha bemásolsz valamit, akkor tedd be az egészet:
4. Meg lehet kerülni valahogy a vámot / ÁFÁ-t?
A jogszabály szerint nem. Természetesen, ha céges névre rendeli meg a szállítást, akkor az ÁFA általában elszámolható, visszaigényelhető.
A gyakorlatban egyébként azt tapasztaltuk, hogy kisebb értékű csomagoknál (ált. 100-150$ érték alatt) nem járnak el, azaz a csomagot minden további (vám és áfa) fizetés nélkül átadják kézbesítésre. Gyanítható, hogy csak a vámhivatal túlterheltsége miatt lehet így (vélhetően nem éri meg a papírmunkát a néhány ezer forintos bevétel). Azonban hangsúlyozni szeretnénk, hogy ez csak ügyfeleink visszajelzései alapján tudható, a gyakorlatban ezt tapasztaltuk. A hatályos jogszabályok alapján erre nem lenne lehetőség. Nem is szeretnénk senkit se arra bátorítani, hogy erre számítson (mégha kis értékű csomagoknál szinte mindig így történik).Így kerek az egész...
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
fixedgear
tag
A jogszabály szerint nem. Természetesen, ha céges névre rendeli meg a szállítást, akkor az ÁFA általában elszámolható, visszaigényelhető.
A gyakorlatban egyébként azt tapasztaltuk, hogy kisebb értékű csomagoknál (ált. 100-150$ érték alatt) nem járnak el, azaz a csomagot minden további (vám és áfa) fizetés nélkül átadják kézbesítésre. Gyanítható, hogy csak a vámhivatal túlterheltsége miatt lehet így (vélhetően nem éri meg a papírmunkát a néhány ezer forintos bevétel). Azonban hangsúlyozni szeretnénk, hogy ez csak ügyfeleink visszajelzései alapján tudható, a gyakorlatban ezt tapasztaltuk. A hatályos jogszabályok alapján erre nem lenne lehetőség. Nem is szeretnénk senkit se arra bátorítani, hogy erre számítson (mégha kis értékű csomagoknál szinte mindig így történik).
Legtöbb csomag átmegy a vámon de nemkell érte külön fizetni...[ Szerkesztve ]
LG Optimus 2X P990
-
CHIPman
nagyúr
Ennyi elég a JV1-ből, asszem beújítok egy JS8+Voodoo 5.5.1-et.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
zool1
őstag
válasz KKevin #41575 üzenetére
Szia!
Nagyon jó tapintású, minőségi anyagból készült. Van tartása toknak, de nem túl merev. A galaxy s szinte belesimul. A készülék nagyságát nem befolyásolja csak max 1-2mm nyit. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ja igen még annyit én kb már vagy 50szer szedtem ki a gumitokból a telefont, de nem tágult ki és nagyon jól tartja.
Thx
-
Vagany
őstag
-
csabám
addikt
válasz csabám #41571 üzenetére
Még vmi: a restore all opciónál, miért írja, hogy csak óvatosan? A mentésre szerintem megkaptam a választ, ha az all - ra megyek akkor gondolom mindent lement!!?? Viszont ha az első menüpontra, akkor pontosan mit ment le? Thx.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
csabám
addikt
A nandroid backup mindent lement? Launcher, progik és azok beállításait, illetve az aktuális homescreen állapotát és a belső sd tartalmát is? Köszi.
tombike: Ha már off akkor van "Off topic" gomb is. . .
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
tombike
aktív tag
nem szeretnem ha megkoveznetek nem offolni akarok, hanem csak egy tanulando dologra hivnam fel a figyelmet
az android baja, h hatterben futtat sok mindent, igy terhelve a procit, ebbol kov. h az akkut is, eredmeny gyors merules
megoldas mindent kilovunk, de akkor nyilvan ido mig a hasznalt progik ujra betoltodnekaz altalatok nem kedvelt ios pedig ugy oldja ezt meg, es elonyos, hisz nincs akkumerules, hogy a memoriaban hibernalja a futo alkalmazasokat es visszanyul hozzajuk, ha szukseges, ido es akku takarekos. android is odafigyelhetne erre, de majd talan a magasab verziok
bocs ha off volt
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Hali, vki vmilyen vélemény az új ZSJPJ-ről? Darky 9.4 van fent.
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
cozmo
őstag
Pénz a bankba, de még nem írtatok az ebay vámköltségével kapcsolatban.
Gyorsabb voltam, nyertem :-)Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
fuximaxi
senior tag
válasz keIdor #41541 üzenetére
"Nincs azonban még minden veszve, mivel - ahogy ez várható is volt - a hekkerek a Thunderbolt után már javában dolgoznak az Incredible S védelmének feltörésén is. Eredmények is születtek, de ez már egy másik történet..." ez itt a lényeg
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
legenda
egyrészt a telefonon; névjegyek -> opciók -> egyebek -> megjelenítés beállítások -> rendezés / névejgyek megjelenítési módja
a gmail/google vesszőt tesz a két tag közé, ha úgy állítod be, hogy a vezetéknév legyen elől - ott alapban fordított ugye...
utóbbit én úgy küzdöttem le, hogy fordítva viszem fel a nevek két tagját, de annak megfelelően állítom be a megjelenítést, hogy ne fordítva írja ki!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zool1
őstag
Ilyet vettem Magyarországon. És nagyon jól illeszkedik bele a telefon és jól használható.
Thx
-
[DE2JAY]
senior tag
Valaki tud olyan boltot mondani ahol ezt be lehetne ma este szerezni? v holnap dél előtt
http://www.tintapatrontoner.hu/product/1239/?gclid=CLmro-G06acCFRYv3wodHAa3aw
http://www.youtube.com/watch?v=28ReUsWqSvc
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Ma véletlenük kb 1 m rol az sgs leesett, a szekrényemről a padlóra.Tokban volt, külsérelmi nyom nincs rajta, de csak megkérdem szerintetek lehet valami baja?Hogy tudom leelenőrizni?Bementem a szervizmenübe eddig minden oké, multitouch megy.
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
Skynet258
veterán
válasz tariattila #41555 üzenetére
Nem azt mondom, hogy mind hamisítvány, csak ennél a toknál pont van egy olcsóbb változat is, ami nem Koreában készül, és nem Anycall név alatt. Ezért nem árt odafigyelni, már ha a kolléga pont ugyanolyat akar, mint amiről a blogon írtam. Ne kötözködjé má'!
-
Skynet258
veterán
Én anno mikor rendeltem, 15 dolcsi volt, és nem USA, vagy Németország, hanem Korea. Ott készül, az az eredeti Anycall (ami itt Samsung) kiegészítő. Egyéb helyeken nem biztos, hogy ugyanezt kapod...
Vagany: sima szilikon, némi recés mintázattal, elég drágán. Bár kinézetre jobb, mint az Ebay-es gagyik, amik nyúlnak, elcsúsznak, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Vagany
őstag
Csúszásmentes tokból én ezt néztem ki. Valaki ismeri esetleg?
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
cozmo
őstag
off a téma, de ide tartozik...
Eltökéltem magam hogy rendelek ebay-ről egy csúszás mentesítő kabátkát .
A helyzet az hogy kb 3x annyiba kerülne, ha Németo.-ból rendelném, mintha USA-ból. Na most ugye kiírja hogy, lehet vámot számolnak rá. Hogy is van ez?
Válaszoljatok gyorsan, addig elmegyek a bankba feltölteni a paypal-t
Ha kell valakinek, szóljon és többet rendelek. ezt akarom!Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
G@ß!
őstag
Köszönetet szeretnék mondani FRG-nek, hogy tegnap meghegesztette a mobilomat!
Lenne pár kérdésem, hátha tudja valaki.
1., Miért van az, hogy annak ellenére h jól írom be a névjegyet, a hívásnál a keresztnév kerül előre?
2., Valamint hogy a névjegyek listázásánál a vezetéknév és a keresztnév közé vesszőt tesz?Köszi szépen!
Gabi -
Kakumix
senior tag
válasz ForRedGlory #41545 üzenetére
Darky 9.3-on ugyanaz. Operában nem működik a képernyőmentés a ddms.bat meg nem akar dolgozni így most nem tudok screenshot-tal szolgálni. Ha kell munka után csinálok
ui.: a meccs után
A telefonon a képernyőbeállításokban az "Alapértelmezett betűtípus" van kiválasztva, bár lehet hogy ez nem az alapértelmezett, csak jól átverik vele a fejemet.[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
tariattila
veterán
válasz Oppenheimer #41548 üzenetére
legkevésbé érdekli őket szerintem, hogy tökéletes legyen... múkodj és kész...
-
Bilux
veterán
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
odium
aktív tag
válasz tariattila #41539 üzenetére
Ja, még szerencse, hogy észrevettem főzés előtt:
"IF YOU ARE USING A JPJ V10 ROM PLEASE CHOOSE THE ZSJPJ STOCK THEME! THE OTHERS WILL NOT WORK!"
Nem is tudom mi történik ha felelőtlenül témázgatok -
Kakumix
senior tag
válasz ForRedGlory #41526 üzenetére
Nekem ugyanaz à font van az opera-ba, mint a gyári böngészőben csak az opera kisebb nagyítást használ alapból. Ezt a menüben 200%-ra módosítva teljesen ugyanaz.
Legyen szép napod!
-
keIdor
titán
válasz HUTCHDB #41514 üzenetére
Meg nem mondom már hol voltak, egy orosz készített egy preview-et, de linkelték már itt is.
Más... A HTC a főzött ROM ellen: már az Incredible S-t is lezárták. Ha minden igaz SGS 2 is ilyen lesz.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Piwi
veterán
válasz tariattila #41538 üzenetére
értem,köszönöm szépen az információt
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
tariattila
veterán
tényleg felhagy(ott)
ezt a ZSJPJ-t már a konyha magának töltötte le samfirm-ről és bontotta szét, deodexelte stb...
önálló életre keltmost írta marcedli, hogy a v10-et csak stock témával szabad felrakni egyelőre... a többivel nem jó...
gondolom holnap javul majd[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
Köszi srácok, a quick boot benne van, meg tudok én három gombozni, csak így egyszerűbb volt hetente egyszer frissíteni
V10 semmi extrát nem hozott igy elsőre, kicsit fura, hogy XEH csc-re a beállítás menűm fele magyar fele angol... de nyomi ez a gyári téma....
vl
-
tariattila
veterán
nekem pont az opera fontjai olvashatóbbak... (ha sasszem vagy akkor persze értem)
-
ZEN1TH
őstag
opera:config?
Azt nem tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni ezt az idegesítő pittyegést ami akkor jön elő ha töltőhöz vagy géphez csatolom a telot?
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ZEN1TH #41529 üzenetére
egyebkent a bezke temaban is benne van.
frg!
mi ez a "font " dolog? en nem nagyon ertem.
az uj operat hasznalom, probalnek segiteni, de igy nem tudok.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ZEN1TH
őstag
válasz vitezlejszlo #41524 üzenetére
Black Android Theme állítólag jó hozzá.
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
Oppenheimer
nagyúr
Tematol fugg, nem tudom azon kivul hogyan lehet azt integralni, de en ezert hasznalom a quick boot nevu progit!
Nem kell hozza foznod, marketben is fent van!
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
HUTCHDB
nagyúr
tudom, hogy nem ezt kerdezted, de a quick boot - ot ha belefozod a konyhaban akkor lesz ilyened.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ForRedGlory
félisten
Valakinek ötlet, hogy Opera Mobile 11-ben hogy lehet fontot állítani? Az kéne, ami gyári böngészőben van, ez az Operás szutyok annyira nem tetszik... kevésbé olvasható...
-
vitezlejszlo
őstag
Az, hogy power gomb megnyomásra legyen recovery a megjelenő listán az a használt témától függ? Vagy be lehet valamivel varázsolni? V10-es DOC van fent, csak gyári JPJ témával megy, és nincs benn esemmi ilyesmi..
Köszi
vl
-
kutkut
addikt
válasz Oppenheimer #41522 üzenetére
Lehet... Amúgy fps-ben is kb. 3* jobb, mondjuk egy Nexus One-nál, ami meg 28 millió. Vagy az is csak pletyka?
Tény: Még soha nem volt baj az fps-sel.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
xnace
őstag
válasz tariattila #41517 üzenetére
hátaz elég gáz
az mitől lehet hogy a térerő épületekben csak 1-2 csíkon van, de ha azt mutatja, hogy nincs akkor is lehet hívni, nem most lett ilyen, a JPU romon is ilyen volt[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
xnace
őstag
-
slynevem
tag
Hali srácok.Nyomtam egy factory/cache wipe-ot telóra.Elindult a darky's 9.3 rom ami eddig is volt.Eddig minden rendben is volt csak az a probléma, hogy semmilyen program nincs rajta.Tehát nincs youtube, se maps, se market, se semmit.A gmail meg gallery ilyenek vannak csak az androidos alap appok nincsenek.
https://market.android.com/ - Nem tudom a telóra küdeni a titanium backupot például, mert nem látja a telefont. -
xnace
őstag
-
kutkut
addikt
-
xnace
őstag
az a néhány nap utáni akku fogyasztás beállás az igaz??
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ForRedGlory #41499 üzenetére
én nem tudom a fényképezőt (pontosabban a vakut) állandóan támadják ebben a mi kis SGs-ünkben.
HTC-ről váltottam.
amilyen szar képeket, videókat az csinált az valami gyalázat volt.
a DHD is ugyanilyen, vagyis hiába a nagy felbontás+vaku a kép maga nincs olyan mint az SGS-el készítettek.
nem tudom engem a számok nem mindig tudnak meggyőzni......" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
htaos
tag
*NEW* ZSJPJ v10
OnePlus 9 pro | "Főnök! Nem indul az aggregátor! Hát tolják be..." (By Gecsa)
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #41499 üzenetére
Hát, így spec-ek alapján sztem SGS II...
"1.2GHz for faster response" - ez hülyeség, nem ezen múlik... szvsz
"up to 88M triangles/sec and 532M 3D pixels/sec" - Mintha, az SGS-ben is hasonló lenne... Jó tudom, összességében nyilván jobb.Én még várnék ezekkel a 2magosokkal... Ezek is ugyanolyan szarul lesznek optimalizálva, mint anno az SGS...
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest