- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #38896 üzenetére
Megoldva.
-
ForRedGlory
félisten
Körkérdés: ha egy romban nincs benne a TW felület, hogy lehet beletenni legegyszerűbben?
-
znagy69
őstag
válasz Barnes #38892 üzenetére
Szerintem minden frimware-ra fog valaki szavazni attól függően mit szeret csinálni a telefonnal. De ahogy elnézem stabilitás szepontjából JS5 vagy JS7 az amit legtöbben használnak szerintem. Ehhez sokan valamilyen főzetet is raknak fel. Ha megnézed az aláírásokat abból is kiderül ki mit használ. Én megtettem ezt is anno. Most GB-kel próbálkozom speciel.
-
ForRedGlory
félisten
Bezke project3...
...de nem is írok előtte semmit... úgysem lesz jó... -
Barnes
aktív tag
hello!
sztupy rom van fent a telómon és a hozzá való kernel, még akkor raktam rá, mikor megvettem viszont mostanában egyre jobban zabálja az akksit a teló és szeretném frissíteni a szoftvert.
melyiket rakjam fel és a régi kernelnél kell vmit állítani?
előre is köszönöm! -
OnIces
tag
válasz znagy69 #38888 üzenetére
Hááát a sweeterhomra nagyon rá kell érezni. Nekem több napomba került (ez van).
Tanácsom, hogy tölts le egy témát (nagyon jók vannak, ha akarod elküldom a sajátom nevét és letöltheted és abban el tudlak navigálni beállítás-ügyileg... aztán úgy alakítod, ahogyan akarod, ízlés szerint)Nálam a Goweather van fent. Első beállításnál van, amikor hiába nyomsz a widget időjárás részére, nem reagál. Meg kell keresni az alkalmazások között, megnyitni és a settingsben tudod állítani az időformátumot.
+ Még egy számomra FONTOS jó tulajdonsága a Criskelo-ROM-nak:
Elindítottam a zenét.... azt hittem, hogy van voodoosound (tudtam, hogy nincs, de mégis)
Már tuti, hogy belenyúlt a hangba is, hiszen már a telefonáláskor is feltűnt valami nagy javulás. Így -hogy a zenehallgatás is fényéveket javut- mindenképpen befutó.
Már nem is szeretnék írni erről! Írjon már más is, aki ezt kipróbálta!!
Én csaki jókat tudok[ Szerkesztve ]
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
berczy03
aktív tag
Sziasztok!
Furcsa dologgal szembesültem. A Facebook for android alkamazásnál mintha megállt volna az idő. Hiába frissítem a widgetet, mindig egy 3-ai bejegyzést mutat. töröltem már cache-t, újraraktam, de mindig visszatér.
ezzel találkozott már valaki?
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
znagy69
őstag
válasz OnIces #38880 üzenetére
Ez a sweeterhome nagyon tetszik, halgattam rád és most hagyom a főzetet, megalkudtam a Rongtones mappa lérehozásával és így megy a személyes csngőhang i és gyors is. Kíváncsi leszek az akkura. Időjárást lehet rá faragni valahogy? Mert egy képernyőm van és az óra is 12-es nem 24-es. Tudsz segíteni benne?
-
Moszkvics
tag
válasz muveszur #38878 üzenetére
Koszi a segitseget, de a szuperuberfasza koddal *2767*3855# minden megoldodott. Kiprobaltam anzo romjat, de olyan szintu fc-k sorozata fogadott, miutan felraktam nehany programot, hogy hasznalhatatlanna valt. Nyilvan nem anzo romja lehet a hibas, talan a hiba az en keszulekemben van. Ezert attertem Darky 9.3 beta + DamianGto 1.1 kombohoz. Errol csupan szuperlativuszkban tudok nyilatkozni.
Na ennyi.SGS - Forever!
-
Kakumix
senior tag
válasz somnia #38861 üzenetére
Köszi! Nem gondoltam volna, hogy van normális pdf olvasó is Múlt héten kipróbáltam egy csomót, de mindegyiknek volt valami baja. Még haver iphone4-én lévő pdf olvasót (ibook?) is megnéztem, de az sem tudta, amit kell. Bár ha tudja valószínűleg akkor sem vettem volna egy szifont. De ez úgy tűnik minden ez irányú igényemet kielégíti és az 1$-os árát nagyon megéri. A marketről letölthető újabb verzióban még a settings menü is kibővült és az ingyen letölthető pdf nyomtató is korrektnek tűnik, bár azt még komolyabban össze kell hasonlítanom az általam használt pdfcreator-ral mielőtt lecserélném.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
OnIces
tag
...mondjuk quadrant eredménye nem olyan ütős :1003 (a free változattal). A juwe volt 1300 felett is.
Működés közben egyáltalán nem érzem ezt szerencsére.
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
OnIces
tag
válasz [DE2JAY] #38875 üzenetére
Tapasztalatok:
- gyors, akadásmentes. (néha vissza kell lépnem, mert még el sem veszem teljesen az újjam a képernyőn és már nyitja is azt a menüt, ami alá került hirtelen )
- egyetlen alkalmazás fc-zolt, ez pedig az eddig általam használt és dícsért AutomaticTaskKiller . DE ezt írja is az arc, hogy ne alkallmazzunk más alkalmazást a "beépített" mellett, mert összeakad(hat)nak.
- Launchernek a Sweeterhome-ot használom. (elég sok képpel, felirattal, 'kapcsolóval' -aki ismeri, tudja, hogy csak a fantázia szab határt a személyreszabásnak) Olyan simán gördül le-fel-jobbra-balra, hogy csak nézek. (Egyébként ezért nem akartam visszamenni GB-ről, mert ezen fut a legsimábban)
- telefonálás minősége messze ezen a legjobb
- GPS-ről nem tudok nyilatkozni, mert csak nagyon ritkán használom
- akku 83%-on kezdtem a telepítéseket és a belakást -3.5- 4óra hossza- és 51%-nál lettem készen. A képernyő fényereje 80%-on, hogy jól lássam és az adatforgalom is bekapcsolva a sok regisztráció miatt.Egy biztos: EZ a változat már megér egy próbát.
Az első kellemes élmény az volt, amikor elkezdtem visszatenni a régi dolgaimat... véletlenül elindítottam a video mappám teljes tartalmának a másolását... észre sem vettem, hogy másol, csak arra lettem figyelmes a telepítgetések közben, hogy a not.bar-on villog egy kis nyíl (jelezte, hogy másolja a 700megás filmeketmiközben én terheltem az alkalmazások beállításával.). Szóval innem mér barátok lettünk.
[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
-
OnIces
tag
válasz znagy69 #38874 üzenetére
Mennie kell annak!
Nálam semmi gond. Valamelyik sd-n hozz létre egy Ringtones mappát és pakold oda amit szeretnél csengőhangnak... névkegyzékben kiválasztod a nevet ...szerkesztés ...csengőhang.... és itt a Phone ringtones-t! itt megnyit minden hangot, amit bepakoltál. A filenév után oda kell biggyeszteni a kiterjesztést (mp3,ogg, stb. )A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz znagy69 #38874 üzenetére
Hát nekem az pont nem kell...
Sebességben? bugokban, tapasztalat, egyéb megjegyzés, akár privátban is... írhatnál ról a egy 5-10-20-40 sort
1 nap után leállt a Bezke akksi zabálása! Most úgy megy mint egy JS5 + SM... ami érdekes hogy a böngésző ikonja (is) változott felrakás óta...Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
danifilth
csendes tag
főztem egy doc 9.8.1wipe romot, annyi lenne a kérdésem elöbb odinnal rakjam fel a js7est? 512 es pittel vagy az ott ajànlott 803 assal?
utána pedig cmw ből telepiten a hardcoree kernert és a wipe od docot
nemlehetne rögtön wipe os doc ot fölrakni cmw ből?
-
Moszkvics
tag
Na Jo napot!
Egy kis segitseg kellene. Ki akartam probalni anzo JS7-es romjat, ahogy kell visszaallitottam minden lagfixet, tweeket. Cmwbol inditva az installt hibat irt, majd miutan visszaallitottam a mentesbol, latja ugyan a belso sdt, de az Internal Phone Storagere azt irja, hogy available space 0,00b. Formaztam mar a belso sdt is, de semmi valtozas.
SGS - Forever!
-
tombike
aktív tag
hopsz lejart a szerkesztesi idom bocsanat
es I9000XXJQ3-ban van xeh? koszonet
-
OnIces
tag
-
OnIces
tag
válasz [DE2JAY] #38854 üzenetére
De, jelenleg úgy érzem, van! Éppen te ajánlottad (#38854)...
Betartva a "szakács" ajanlatait (nem kell a kernelhez nyúlni). Gyorsabb, mint az eddig alkalmazott Juwe.
Ill. most volt egy hívásom és valami eszméletlen minőségben hallottam a hívót 8mintha itt lett volna mellettem és ő is megemlítette, hogy ma milyen jól hall (tegnap egész nap arra panaszkodott, hogy olyan, mintha a picépől beszélnék...)Megmondom őszintén a Juwe-vel sem volt gondom, ezt a fekete notif.bar miatt bróbáltam ki.
Háááát, kaptam mellé pluszt rendesen.Akik eddig vártak, azok most léphetnek.... 2.3.2-ben
(eddig miért nem olvastam erről a 'gyerekről'??????)
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
Originally Posted by [Ramad]
ro.build.version.incremental=XWJS7
ro.build.version.sdk=8
ro.build.version.codename=REL
ro.build.version.release=2.2.1
ro.build.date=2011. 02. 16. (수) 14:07:24 KST
Originally Posted by [Ramad]
ro.build.version.incremental=XXJQ3
ro.build.version.sdk=8
ro.build.version.codename=REL
ro.build.version.release=2.2.1
ro.build.date=2011. 01. 25. (화) 22:51:53 KSTMarad a JS7
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
ForRedGlory
félisten
Bezke nem akarja hogy dolgozzak... ma sem ebresztett... erdekes hogy este igen. Kalap kaka............
-
odium
aktív tag
válasz magyarattila #38853 üzenetére
szvsz annyira béta ez a béta, hogy még csodálkozásra sem igazán alkalmas
-
CHIPman
nagyúr
Valaki tud ajánlani egy jó PDF-képes ebook-readert? Lehetőleg Marketből ingyenest. A legnépszerűbbeket leszedtem már(elvileg PDF-támogatással), de a fájlkezelőjében egyik sem látja a 2 pdf-es ebookomat, kézzel megnyitva pedig a ThinkFree office nyílik meg, ami köztudottan nem túl előnyös ebook-olvasásra.
Előre is köszi.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz magyarattila #38853 üzenetére
Nincs patentul működö....
am itt egy újabb próbálkozás GingerCriskelo BaseROM I9000XWJV1 2.3.2Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
magyarattila
tag
lassan valaki összefoglalhatná röviden, tömören hogy tegyük fel a 2.3mat hogy patentul mukoggyon gond nélkül. Vagy még nem biztosak az infók azért vártok ki a 1. hsz átírásával?
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
daninet
veterán
és beveszi ha én szétcsomagolom a zip-et meg vissza? szal nem kell szignózott zip neki?
mod: hát aszittem ez ömlesztve van valahol de így ki nem guberálom egyesével..
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
Na eljutottam oda, hogy meguntam a mindenféle lancsereket, marad a stock TW SMS-t írni ezzel is lehet, viszont ki szeretném cserélgetni az alap ikonkészletet. Ezt merre találom? A frameworks-apk-ban van?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
telya
aktív tag
válasz tariattila #38846 üzenetére
jaja. vagy egy brigad dolgozik es bizonyos helyekre bizonyos sehol mashol ki nem adott verziok kisebb-nagyobb kesessel random bekerulnek.. meg szerencse h legalabb ki lehet talalni h mikor csinaltak oket, ez a JQ3 pl masfel honapos, ennel jocskan ujabb a JS7 is, kb JS5-el egyidos..
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz tariattila #38846 üzenetére
Beelőzhetnék már magunkat, lassan letelik a március fele... és még egy pre RC sincs a béta után
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
tariattila
veterán
menne az... most próbáltam
de nincs kedvem mindent külön felrakosgatni
a gányolást utálom és már nincs kedvem a legapróbb módosításhoz sem...
gondolok itt az akku %-os kijelzésre, root, stb.....főzök egy Doc romot és felrakom... még a kernellel sem kell utólag bajlódnom...
telya: jahh a JM9 is már a froyo után jött ki... úgy néz ki több brigád dolgozik ezeken és beelőzgetik egymást..
[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
válasz tariattila #38837 üzenetére
bar ahogy latom a hivatalos neve XXJQ3, ez a rommegjelenes es szamozas kezd egyre kaotikusabb lenni.. meg f@szert nem a gingerbread betakat nyomatjak mar ilyen tempoban, soha nem lesznek igy kesz..
-
legenda
válasz tariattila #38832 üzenetére
a te készüléked lehet, hogy már nem is menne rendesen "gyári" firmware verzióval!
[DE2JAY]; lehet, hogy abban nem csak a sima multi csc volt benne, hanem a szolgáltatós beütésű - valamelyik csc esetén rémlik, hogy találkoztam vele...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
CHIPman
nagyúr
Azmiaz he.
Nem is ZX, hanem XX. A Samu nagyon profi az ilyen romok gyártásában, ugyanez volt Omnia2-n 6.5-tel és 6.5.3-mal, csak az a baj, hogy mindig a 6.5 volt a használhatóbb.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
ForRedGlory
félisten
Ez mar a 2.4?
-
Zolesz007
őstag
Q a V előtt van nem?
Vagy ez még mindíg 2.2.1?
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
HUTCHDB
nagyúr
Tessek???
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
tariattila
veterán
ZXJQ3
[ROM][2.2.1] [JQ3/JPY/JS2] rollout for Germany via Kies
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz HUTCHDB #38831 üzenetére
szépen pörög, nem tudok rosszat mondani rá! 2 nap használat után a memória betárazása, és az akkumulátoros üzemidő is szépen beállt, valamint a gps is jobb, mint valaha! amely hibák másoknál felmerültek; a market nekem az első pillanattól működik, a samsung apps az először üres volt, de időközben azt is kiadták 2.3.2 alá, így már az is megy, szóval nincs hiba!
[DE2JAY]; az utóbbi verziókból nálam egydül a magyar csc integrációs js5 esetén ment a mobil tv, a multi csc verziósoknál nem! mondjuk nézni amúgy sem szoktam, nincs is előfizetve, csak kíváncsiságból mindig kipróbálom. sőt, 2.2.1 alatt olyan is volt, ahol még a w'n'w sem ment, bár azon firmware alatt még magyar csc sem volt, csak holland.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz tariattila #38832 üzenetére
A mobilTV megy valamelyik JV1-en? Benn ragadtam melóba és nézném a meccset ( médiamánia )
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
tariattila
veterán
nálam a szűz JV1 csak a böngésző kipróbálásáig volt a gépen...
az igért "elképzelhetetlen nagy sebesség" reményében jöttek a főzöttek...
és végül a jól beváltnál ki is kötöttem... (éreztem én, hogy az aláírásomat nem kell babrálni)rankesz: Te egy hős vagy! megengeded, hogy felnézzek rád?
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz sztrogoff19 #38823 üzenetére
Lehet, hogy muszáj lesz betartanom az sgs 1 éves futamidejét, mert nem lesz más választásom. Kár, hogy bevezették a Tegra store-t, így nem lesz túl érdemes Exynos sgs2-t venni.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz rankesz #38827 üzenetére
En is az alairasomban szereplo comboval nyomom.
Annyira jo, hogy az nem is igaz.
Nincs fagyas, nincs lag, nincs semmilyen problema.
Akkor valtok ha meggyozoek lesznek a teszteredmenyek." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
rankesz
veterán
válasz tariattila #38826 üzenetére
Csodálhatnátok a kitartásomért: engem nem szédített meg a mézeskelács illata... még mindig Doc 914-el tolom... (és ahogy olvasgatom, jól teszem mert eddig csak a nyűg van vele.)
-
rankesz
veterán
Az LGOptimus 2x azért hamarabb itt lesz, és az azért verni fogja a djágaszágunkat...
Szerintem azért késnek amúgy, mert állítólag az iPad 2-be kellett a sok exinos proci a'la apple A5...
-
ForRedGlory
félisten
Azért mocskos jól néz ki ez a telefon...
Van egy olyan sejtésem, hogy a GingerBread miatt késik... Nem tudták még optimalizálni.[ Szerkesztve ]
-
sztrogoff19
tag
Egy darabig még a miénk a csúcskészülék
De basszus, ahogy elnézem, lehet hogy nem adom le a másik telefon-előfizetésemet és amit lejár az SGS törlesztője, veszek egy S II-őt Így lesz egy SGS-em és egy SGS II-őm Bár ezt még meg kell fontolni
Természetesen, majd a vásárlás előtt alaposan áttanulmányozom a fórumot, hogy elkerüljem a gyerekbetegségeket, mint a mostaninál
[ Szerkesztve ]
Morituri Te Salutant
-
ForRedGlory
félisten
válasz paragon85 #38820 üzenetére
Nem szoktam feladni egykönnyen... ha a telefonom mesélni tudna... szerintem már lassan utál, annyira hajtom szegényt
Eddig mindent csináltam vele, csak kis túlzással nem használtam úgy, ahogy átlag emberZolesz007: de rég volt, micsoda emlékek
Mellesleg annál jobb kombó nem volt 2.1-be. Lehet visszarakom![ Szerkesztve ]
-
paragon85
tag
válasz ForRedGlory #38816 üzenetére
Komolyan csodálom az elszántságot és a kitartásod! De ez tök jó, én szurkolok neked!
De ha egyszer azt a telefont eladod és az új gazdájának mesélni tudna
Benq w1200 proji + Bydium 108" fix vászon, Galaxy S 2.3.4 JVz + Semaphore 2.1.1bm; Acer 5920G; Dali Concept 6; NAD C325bee; Popcorn A-110; HRT Music Stremaer; Van Den Hul Skyline; Mercedes W124 :D
-
Zolesz007
őstag
válasz ForRedGlory #38816 üzenetére
Jöhetne már egy gamma ROM-is... Nem kell több JS8-9 akármicsoda.
Fold 5
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #38813 üzenetére
Most mond azt hogy nem idegesito... Na.
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #38793 üzenetére
Csak 1 fokkal jobb így. A böngésző szintén lehal, például az origo vagy az index betöltése közben... SG.hu meg prohardver frankó, de vannak olyan oldalak, amin egyszerűen behal. Pedig flasht sem kapcsoltam be.... Még bekapcsolom a lagfixálót, ha az sem segít, akkor... megy végleg vissza ZeroGinger...
szerk: most meg jó az origo is, faxom már... Nem lehet ezt kitapasztalni, ráfogjuk hogy beta, azt csókolom....[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz B.Ricsike #38811 üzenetére
sm-et!
más: ha egy rom alá rakunk nem kompatibilis kernelt akkor abból a kernelből ne formázzunk szerintem inkább semmit...
ha fr-t szeretnénk és wipeokat azt tegyük meg a kernel felrakás előtt
jelen esetben 2.3-rom alá rakjuk a 2.2 cwm kerneleket tehát csak ésszel a formázásokat...
-
C_hris
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet a ki/bekapcsolás hangját elnémítani? -
B.Ricsike
őstag
válasz r.zozoka #38809 üzenetére
Persze, emlékszem rád, azért is csak naggyából irtam le a szitut, mert tudtam hogy képben vagy, csak az uj dolgokkal nem még.
Egyéb: Akkor most ha pl a Bezkét akarom feltenni, akkor alap JV1-re SM kernelt szabadítsak rá vagy ezt a stock +hacks kernelt vagy a Supercurio félét? Ahhoz hogy abezkét feltoljam?
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz ForRedGlory #38800 üzenetére
A hekkelt kernelt simán (bármire) fel lehet rakni "auto reboot" nélkül, de a Fullos GB mindenképp kell alapnak
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
r.zozoka
aktív tag
válasz B.Ricsike #38747 üzenetére
mint írtam is olvasgattam ahogy mindig is szoktam mert mint emlékezhecc rám ( vagy sem) azért én sem vagyok kezdő forumozó, csak már nem vagyok aktiv részt vevő....
nah szóval b.ricsike és znagy69 nagyon köszönöm a segítséget azt hiszem ezzel is képbe kerültem igazából pont az mintha darkyt akarnék feltenni mondjuk a js7re csak az olvasgatás miatt megkeveredtem......
szóval még egyszer is köszi....
-
znagy69
őstag
válasz ForRedGlory #38804 üzenetére
Köszi, lehet így kipróbálom holnap, mert anno nem ment rendesen. Kíváncsi leszek az akku idődre. Majd figyellek.
-
nggabi
félisten
válasz Kakumix #38785 üzenetére
arra az esetre gondolt amikor hiába veszed ki a pipát a programban, újraindítás után megint be van pipálva. ez főleg ha romot frissítesz wipe nélkül utána fordul elő pár appal.
visszatettem darkyt a mentésemnek hála alig 2 óra alatt pikk pakk kész lettem
én a zeroginger beta 2-t ajánlom az kb elment... de asszem most várok kicsit én is a többiekkel.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
znagy69
őstag
válasz ForRedGlory #38802 üzenetére
Értem a fromázás mely menüpont, mert most nincs előttem a CWM menü?
-
znagy69
őstag
válasz ForRedGlory #38800 üzenetére
EZt eddig én is így csináltam, de előző mondatodból azt értettem, hogy alap GB nélkül teszed fel a főzött ROM-ot. Vagy ez csak terv, ha csak terv akkor is kérdés a kezdet.
Aktív témák
- Egérpad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig