Hirdetés
Aktív témák
-
JJ hunter
aktív tag
válasz Metacska #25633 üzenetére
Szia!
Titanium bacup progi lementi az appjaidat. az SMS-ekre az SMSbackup+ progi marketről tölthető. a képeket vidiket legegyszerűbben átteszed szgépre az emilekre nem tudom, h milyen progi van, ha gmailesre gondolsz, akkor azokat újra tudod szinkronizálni. Nálam, amikor romot frissítettem, factory resetnél a belső sd-t nem gyalulta, azt manuálisan formáztam a beállítások menüből. ja, és a titaniumhoz root kell.
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
hülyegyerek
addikt
válasz Metacska #15307 üzenetére
Vélemény : teljesen igazat adok wE-En-nek. Általában a magyar kiskereskedők nem azért adják a dolgokat sokkal nagyobb haszonkulccsal,mert gonosz összeesküvők ,hanem azért,hogy a multik mellett életben tudjanak maradni. Vagy ha nem is így van, sokkal jobban érzem magam, ha egy magyar cégnél vásárolok ,aminek a tulajdonosai, alkalmazottai az én cégemtől fognak. Kisléptében lehet szidni a magyar kereskedőt ,hogy drága ,meg hogy Mercivel jár....de ha azt a Mercit itthon vette ,akkor megintcsak ittmarad a pénz egy része ,amit lehet,hogy az autókereskedő itt költ el....Olyan ez mint a környezetvédelem: egy ember nem váltja meg a világot ,de ha mindenki csak annyit tesz érte ,amennyi tőle telik ,már sokat javulhat a helyzet. Amúgy meg nem a tojásdobálással ,meg a zászlólobogtatással kezdődik az igazi patriotizmus ,hanem ezzel.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
wE-En
csendes tag
válasz Metacska #15294 üzenetére
Filozofálás:
Csak részben tudom támogatni ezt "a rendelj mindent az e-bayről mert nagyon olcsó"
filozófiát. Én azokat a kiegészítőket amit meg tudok vásárolni Magyarországon, azt itt veszem, hogy honfitársaim is gyarapodjanak, akik várhatóan ennek következtében szintén többet költenek, azok szintén...és egyszer csak azt veszem észre, hogy az én cégemnek is jobban megy és én is többet keresek. Persze világos, hogy akitől megveszem az is hong-kongból hozta be, de fenntart egy üzletet, esetleg alkalmazottat is foglalkoztat és ráadásul még szeretne profitot is termelni. Természetesen ha szeretnék xy terméket, ami itthon nem elérhető, akkor lelkiismeret furdalás nélkül megrendelem én is, de szerintem ha valaki meg tud venni egy 100+ ezer forintos készüléket, akkor nincs rászorulva, hogy a 3000Ft-os tokon meg az 500Ft-os fólián fussa az e-bayes köröket, mert meg tud spórolni 438Ft-ot.
Bocs az offért! PEACE -
Dare2Live
félisten
válasz Metacska #14730 üzenetére
Nem nálam is ez van.
Jut eszembe más készüléknél is ez megy? Most 3napig egy Acer S100at használtam és avval nem volt ilyen... bár ez nemjelent semmit. Most kipróbáltam, mindkét készüléken megy a market.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Yarner
tag
válasz Metacska #14329 üzenetére
csatlakozom, a letöltésekkel nekem is van bajom.
Bár nekem alapvetően a nagy filemegosztókról való letöltéssel volt bajom (megaupload, droidfanz, stb) itt letöltési linkekkel megy a letöltés indítása (gondolom javás), és mindig azt kapom meg, hogy ismeretlen (nem támogatott) filetípus, nem tudja letölteni. Holott volt köztük .apk is...The trouble with computers is that they are sophisticated idiots. - The Fourth Doctor
-
legenda
válasz Metacska #14216 üzenetére
t-nél a webshop útján rendelt és vett készüléket probléma esetén simán cserélik azonnal t-pont üzletekben - ha van ott raktráon, de valamelyik üzletben csak van! ezt nem hallomásból mondom, hanem személyes tapasztalat alapján!
mondjuk a többi problémádat sem értem, a szolgáltató honlapján rendeled meg, ők intézik a szerződést, a futárral kiküldik, alírod, és viszi vissza. bármilyen gond van, 8 napon belül elállsz a szerződéstől, és kész!
mondjuk a galaxy s nálam sem webshop útján jött, nem bírtam várni másnap délelőttig...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Viktor X
tag
válasz Metacska #14216 üzenetére
Én is személyesen akartam megvenni, de akárhol néztem a környékbeli üzletekben sehol nem volt raktáron és azt mondták nem tudják mikor lesz ha egyáltalán lesz az akció alatt, így maradt a netshop, persze nem gondoltam hogy ennyiszer baj lesz vele. Az első esetben még másnap hívtak és kaptam is az újat.
-
Gigabyga
aktív tag
-
Gigabyga
aktív tag
-
daninet
veterán
válasz Metacska #13633 üzenetére
4-5 telefonra is megrendeltem már magamnak és a családnak ezeket a 100ft-os ebay fóliákat, és az általános tapasztalatom az hogy nagyon jók! Egyedül az antiglare fóliákat kell kerülni, haverom szólásával élve olyan, mintha valaki a kijelzőre köpött volna
Mindenkinek ajánlom az ebay fóliákatMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Cuccok
tag
válasz Metacska #13620 üzenetére
"A 40 forintos fólia darabját pedig 440 Ft-ért. POFÁTLANSÁG!"
Ugyan nem tudom pontosan milyen fóliáról van szó, de 440Ft így látatlanban is teljesen korrekt ár.
Vagy neked 40Ft-ba került volna 1db fólia hogy ha _csak azt_ rendeled?
Meg azt se feledjük hogy 100Ft haszonért a kínaiakon kívül nem fog megmozdulni SENKI sem... -
axlfsi
veterán
válasz Metacska #13624 üzenetére
Apropo ZAGG foliak; senkit nem akarok rola se le, se rabeszelni, de en tavaly decemberben rendeltem a ZAGG-tol az akkor N97-esemre foliakat. A hatlapit en is megszerkesztettem (le is gyartottak, szo se rola), valamint kijelzore.
Alapveto problema, ami nagyon nem tetszett rajta, hogy mocskosul tapad az ujjad es gyakorlatilag erintokepernyos telefonokra szerintem nagyon kenyelmetlen. Egyszeruen nem csuszik rajta az ujj. A masik dolog, hogy par honap utan nagyon ...hogy is mondjam, megsargul. Ez foleg a foolia szelein latszik (mintha legalabbis napi 24h-ban egy fustos kocsmaban lett volna). Ami a hatlapi foliat illet, egy ido utan szepen levalik rola a felso reteget kepezo, vekony, atlaszot muanyag. Valojaban feslik, mint egy minosegtelen ruhadarab.
Biztosan nem egyedi problema es nem arrol van szo, hogy nem vigyaztam ra, mert az asszony iPhone-jara rendelt folia ugyanezt tette. Az elolapi foliat gyakorlatilag fel ev itan le kellett venni, mert elkezdett felvalni picit a gomb kornyeken, valamint a hatlapi - ugyan meg rajta van, de ugyanugy feslik, jon le rola a legfelso reteg, a vekony, atlaszo muanyag resz.
Errol ennyit, csak leirtam, hatha valakit erdekel, ugyanis anno en is nagyon el voltam ajulva tole, a bemutato videoktol, stb, de ami a minoseget illeti, ez is ugyanugy elhasznalodik, mint minden mas. Az arat - imho - biztosan nem eri meg, amit kernek erte.
SGS-re pedig nem is vennek soha, szerencsere ennek mar egy cseppet mas anyagbol van a kijelzon levo (nem mellesleg) uveg, mint az N97 LCD feletti muanyag bizbasz.˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
bossvico
senior tag
Örülök hogy örülsz.
Az ebay meg keveseknek járható út, és annyiért lehet eladni valamit amennyiért megveszik, ez jelenleg a kereskedőnek jobb.
Az én fekete szilikon tokom 1 dolcsi, ingyenes küldéssel, de 1900 ért vettem a gsm boltban és örültem hogy volt. Mert akkor még nem nagyon nézegettem az ebay-t.Azért ennek a harmadiknak is vannak hibái, mint előttünk szóló emberektől megtudhattad.
Bányába nem tud útvonalat tervezni, meg atombunkerba sem, illetve vízalatti fotókat se tud csak úgy csupaszon.wE-En: szerintem jó az, nekem volt duma gps, wifi, játék és 48% most
[ Szerkesztve ]
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
wE-En
csendes tag
Eddig csak passzív fórum olvasó voltam, de beszámolód alapján kétségeim támadtak a saját technikámmal kapcsolatban. De a többieket is meginterjúvolom, hogy a tapasztalataik alapján korrekt adatok ezek?
Reggel 4-kor lett levéve töltőről, nap közben kb 15 perc telefonálás + kb 5 perc tapicskolás (jegyzet beírás, feladat törlés stb). Wifi folyamatosan bekapcsolva. 21:00-kor 46%
A beszámolód alapján elsőre én ezt soványkának érzem...
-
Gengi
senior tag
válasz Metacska #13300 üzenetére
A T olyan mint a Tesco csak a selejtes készülékek kerülnek oda . Én is megcsináltam a dolgot este. Repcsi üzem , kilőve minden app még a task killer -em is. De a Live Wallpappertől nem állok el. Aksi reggelre 99%,
Egyébként lassan kezdenek elszabadulni az indulatok a nagy Froyo lázban .
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
Lall
veterán
válasz Metacska #13230 üzenetére
Még mielőtt visszavinnéd én csinálnék egy factory resetet, feltölteném, betenném repülő üzemmódba, majd megnézném mennyit esik a szint mondjuk 2 óra múlva. Elvileg semmit nem kellene. Nekem bekapcsolt állapotban éjszaka 1%-ot esik.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
ATM_automata
őstag
válasz Metacska #13230 üzenetére
nyugtasson meg, hogy általában háromig nem áll meg, ha gond van...legalább is a mondás szerint...szóval ez után már tutira nem lesz vele gondod.
Egyébként volt egy időszak, amikor nekem is azt csinálta, hogy kb 2 óra alatt leszívta az akksiját...de misztikus módon magától gyógyult.
What else?
-
masterful87
senior tag
válasz Metacska #13209 üzenetére
Az a telefon is kuka akkor!
Én direkt lecsekkoltam második töltés után, hogy egészen minimális használat mellett (30 perc wifi+képernyőt tapicskolás) egy nap alatt 20%-ot esett.
Most 26 órája látott utoljára töltőt, és akkor is csak 90%-ig sikerült feltöltenem, azóta volt 40-50 perc GPS, sok-sok wifi, meg sok-sok játék, és még mindig 37% !
-
cseth
csendes tag
Nálam is előferdült hasonló, a 2. töltés után egyszer, azóta nem volt ilyen. Sőt, az előző telóm is néha csinálta ezt /kb havonta egyszer/, azt hittem az a saját hülyesége...
Kérdés: Ha azt írja KIES firmware friss csekknél, hogy nem supportálja a telefonomon a firmware frissítést, az normális? /Szíp magyar mondat /
készköszkész
-
g0dl
addikt
Nekem harmadik napja megy, most áll 44%-on.Túl sok időm most nem volt vele foglalkozni, de volt egy kis angry birds (első 21 pálya) , és megnéztem rajta kb. 1 óra videót a telefonáláson kívül. BT folyamatosan be van kapcsolva, wifi csak ha kell, de volt egy kis böngészés is.
-
arnoka
tag
Szerintem peched van. Nekem egy hétvégét simán kibír, mikor nem beszélek rajta sokat, és kevésbé használom. Lehetett itt fórumon olyat olvasni, hogy kell néhány töltés amíg az aksi eléri a maximális kapacitását. Mondjuk én ezt nem tapasztaltam annak idején...
Ami viszont nagyon sokat számít, ha a fényerő állandóan maximumra van belőve, akor nekem 1 nap alatt lemerül, erőteljes használat mellett. Fényerő csökkentéssel, viszont ezt feljebb lehet tornázni.„Ahol hiányzik az értelem, ott a lárma foglalja el a helyét.”
-
verser233
senior tag
válasz Metacska #13041 üzenetére
Na én is hasonló cipőben járok amióta a JPM romot feltettem. NEM nyúlok hozzá, mégis merülr egy éjszaka latt 5-10%-ot!!! Több programmal is megnéztem már ,de semmi kiugró, szokatlan dolgot nem tapasztalok, nem utal semmi arra, hogy valami a CPU-t szívná.
Halálosan idegesít, hogy ha elkezdem használni a telefont akkor kb 5 percenként esik 1%-ot.
[ Szerkesztve ]
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
Vagany
őstag
válasz Metacska #13018 üzenetére
Javaslom a marketről a system panel (lite) nevű programot, ha a proci max órajelen pörög (jobb felül) az már árulkodó lehet, esetleg a terheltsége is magas, már csak meg kell találni melyik progi az. Én nem javaslom task killer használatát, mert azzal még nem tudod meg melyik progi okozza a galibát, mert azt én uninstalálnám. A task killer is okoz fölösleges proci és akkuhasználatot, mert az automatán bezárt cuccok egy idő után újraindulnak és utána megint bezáródnak és így tovább. task killer csak szar beragadt progik kiiktatásához kell, automatán semmiképp nem jó.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Jadro
veterán
válasz Metacska #13026 üzenetére
Valami program cseszteti a procit. Mivel azt mondtad a neten nem lóg, más választás nincs. Javasoltak cpu figyelő programot, nézd meg azzal mi teker annyira! Simán előfordul hogy egy-egy alkalmazás a hibás. Megkeresed és lecseréled másra.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Gengi
senior tag
válasz Metacska #13018 üzenetére
Nem igazán volt még ilyen jellegű probléma. Inkább az ,hogy olyan programok futottak a háttérbe folyamatosan ,amik megették az aksit. Este lefekvéskor vagy akár most nappal is szerintem próbáld meg ,hogy kilősz mindent a Task Killerrel.
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
Bagan
aktív tag
válasz Metacska #13013 üzenetére
Biztos valami olyan alkalmazás van ott a háttérben, ami terheli a gépezetet.
Tölts le valami CPU mérő alkalmazást, és nézd meg melyik alkalmazás csinál nagyobb terhelést.
Használat után Task Killerrel zárj be mindent ami nem kell és szerintem nem lesz gond. Én is így csinálom. Még sose volt olyan napom, hogy nap végére lemerítettem volna csontra. Igaz, én nem használom teljes fényerőn a kijelzőt, mert szerintem tök értelmetlen és felesleges.
Rengeteg kirakott widget is szippantja az akksit.Szerk: Mennyi szabad memóriád van?
[ Szerkesztve ]
-
-
legenda
hiába van 10 órán át töltőn, nem fog addig tölteni! ha jelzi a készülék, hogy feltöltött állapotba került az akkumulátor, akkor lehúzod a töltőről, majd visszadugod, úgy még rátölt valamennyit - ez a második töltés jelentős növekedést ad a teljesítmény szempontjából! -, ha ismét kiírja, hogy 100%-ra feltöltött, utána már nem fog tölteni, nyugodtan lehúzhatod, nem kell formázgatni a li-xx akkumulátorokat!
az akkumulátor 3 - 4 teljes feltöltés után éri el maximális kapacitását!atila4; a szinkronizációk, frissítések és esetleges elektronikus levelek letöltése mellett még valamennyi nerte is marad a 100 megabyte keretből, de a böngészéssel csak óvatosan, mert vannak fórumok/oldalak, ahol csak a főoldal betöltése 4 - 5 megabyte - pláne, ha van flash (kezdetleges; jm8, jm9 és fullos; 2.2 firmware verziók)! nekem 100 megabyte egy hétre sem elég, de sokat lógok neten a telcsivel - 2.2 full flash, képek betöltése, és minden bővítmény engedélyezve!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gengi
senior tag
Szia!
Ha 1 órán át használod és 80%-ra esik az nem rossz! Az már 5 óra full aktív használat.
Viszont 10 óra készenlétben 22 %-ra esés már rossz. Ha azt mondod ,hogy ki volt kapcsolva minden akkor érthetetlen volna. Viszont feltehetően az okozta ezt a kis ügyességet ,hogy a háttérben rengeteg program futott. Ezek nem lettek kikapcsolva emiatt terhelték a géped.
Sokan ajánlják és sokan nem a Task Killereket. (Egy próbát megér.)Ajánlom figyelmedbe az ForRedGlory 1. Hsz-ét.
Egy hét után javulni fog az aksi teljesítményed is. (Vagy csak placebó van és kevesebbet nyomkodom.)
-
Skynet258
veterán
válasz Metacska #12703 üzenetére
Elsőnek felteszed a KIES-t, majd:
eszközkezelőbe bemész amikor csatlakoztatva van a telefon, elvileg ott lesz egy kérdőjeles eszköz (driver nélküli tehát), azt uninstall, telefon lehúz, majd visszadug. Mivel a KIES-nek van drivere, így azt fogja feltenni, Win 7 megtalálja, öröm bódottság lészen eztán.Emiatt eszedbe ne jusson újrarakni az oprendszert! Win7 64 bit van nekem is egyébként, tökéletesen működik.
Kieg: Angry Birds szedhető tőlem is akár.
analyzer75: hát az nem...
[ Szerkesztve ]
-
Padam
aktív tag
válasz Metacska #12703 üzenetére
próbáld meg ezt a drivert:
http://drivers.softpedia.com/get/MOBILES/Samsung/Samsung-Galaxy-S-USB-Driver-for-Windows-x64.shtml
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest