Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch ingyenes számlapok, kupon kódok, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Lajmund
őstag
-
Ben-Ce
kezdő
válasz
colonia #6358 üzenetére
Szia, vagy sziasztok! Ennél az óralapnál is beleütköztem abba, hogy nem mindent jelenít meg úgy, ahogy a promó-képeken van. Legfelül külön lenne látható az óra és a telefon akkuszintje. Telepítve, csak az óráé látható, igaz kétszer. A lépésszámláló alatt mutatja a megtett km-t. Telepítve nem találom ezt az opciót.
Samsung S szériás telefonom van, Watch 5-tel. Lehet, hogy ezek a funkciók csak 7-es órával működnek így? -
gjoco1
addikt
válasz
colonia #6073 üzenetére
[Ebből] nem tárazott be valaki egy szabad kupont ?
Még amikor volt elvittem egyet és most akartam beváltani és azt írja , hogy egy másik fiókkal már beváltotta valaki . . . .Az meg hogy a manóba lehet ? Korábban is volt már , hogy napok után is sikerült a spájzolt kupont beváltanom .
-
Lajmund
őstag
válasz
colonia #3501 üzenetére
A kupont be tudtam váltani elsőre is amit én generáltam. Gepen böngészőbe is ranyomok hogy telepitse az órára de nem csinalja csak tölt a böngészőbe fe az orán nem történik semmi. Ha meg a szamlap appjabol akarom telepíteni feldobja hogy 300 ft vissza irányit a telefonra hogy fizzesek azért ami mar megvan ott ujra megnyitom és kezdödik elölről. Probaltam telo bongeszobol pc böngészőbol telepiteni de nem rakja föl. Csak tolt a bongeszobe a vegtelensegig. Mindegy elengedtem. Van már elég neked is hála
-
Lajmund
őstag
válasz
colonia #3489 üzenetére
Ezt sikerült valakinek telepítenie? A régi nota vissza dob a gplaybe de ott csak az appot lehet megnyitni és kezdödik a körforgás előlről. Este probáltam gépről csak töltött töltött böngészőbe nem történt semmi. Telon böngészőböl jelszo beirás után az apphoz irányit google playre. Ott meg ugye katt app órára küldi ora kéri a fizetést
katt telefon vissza fizessek vagy kod de az mivel meg van csinálva kilépek megnyitás app és kezdödik elölről. Ez kész agyfasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest