- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Hát így pár nap után vegyesek az érzéseim! Az óra kinézete, minősége, mérete számomra szinte tökéletes. Az akksival sem lesz sztem különösebb probléma úgy gondolom! A mérete miatt meg amúgy sem terveztem, hogy órában alszom. Számomra nem megszokott és kissé zavaró, igaz az ébresztő funkció nekem nagyon hasznos, hogy nem ébresztem hajnalban a család többi tagját. Viszont az elmúlt éjszaka kíváncsiságból órában aludtam és nem is volt annyira vészes vagy zavaró! Viszont nem egész 6 órát aludtam, amire az óra jó pontszámot adott, bár sztem ez annyira nem jó, viszont az érzékelőkhöz hozzászólva ami az elmúlt napokban téma volt itt ami meglepett, hogy közel 20 percre tette azt, hogy 90% alatt volt a véroxigén szintem és a legdurvább, hogy legalacsonyabbnak 70%-ot írt! Ez sztem fals adat, és itt jön az, hogy akkor mennyire is pontos avagy sem!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Három méretben, 3 nm-s chippel lép előre a Galaxy Watch. Kiderítettük, mekkorát.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest