- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Csak ezekben az országokban lesz kapható az S25 Slim
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz $atirka #3473 üzenetére
Igen , vagy . . .
Azt írják a " tudósok " , hogy a 30 fölöttiekben találtak magas koncentrátumban PFHxA vegyületet .
( amúgy mellékesen , ha érdekel valakit a téma , érdemes a YT on megnézni Mester Károly pár videóját és abban jól benutatja mi az , ami valójában mérgezi az emberiséget . A rengeteg GMO sz@r pl amit megtetenek velünk )
De ez már az off offja . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz Badboys #3471 üzenetére
Quasimodo földi maradványait kutatgatták és összekeverték az eredményeket .
Bár csak ennyi bajunk lenne , hogy a csuklópántok " káros " hatásaira lenne gondunk .
Amúgy pedig egyszerű a tétel . 30 dodó alatti szíjat kell vásárolni , vagy fémet és pacsi ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
Tisztába vagyok vele , mert kíváncsiságból felpattintottam .
Pusztán azért mutattam a kollegának , hogy ez is egy lehetőség neki .
Amúgy szűk keretek között szabható .
Egyébként sem szoktam itt lapokat megosztani , mert van erre külön Topik és oda töltögetünk ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz csonkadavid #3380 üzenetére
Köszi szépen ez valóban más egy picit .
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
Találtam egy free [iránytűs] lapot . . . . .
-
gjoco1
addikt
válasz csonkadavid #3377 üzenetére
Értem . . . .
Ez , amit berendeltem megy a kukába . . . .
Megnézzük még Luigi962 mit használ ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz Luigi962 #3374 üzenetére
Tudnál tolni egy jó linket ?
Tegnap megjött nekem is , de nagyon benézték a rendelést itt , amit mutattam .
Kértem feketét - erre jött ezüst + ráillesztve a lünettára legalább egy miliméterrel körben " lelóg " .
Szeretném újra megnézni egy másik eladónál , hátha sikerülne méretben és persze színben szereznem .Köszi szépen !
-
gjoco1
addikt
Vett már valki ilyen [lünetta védőt] ?
-
-
gjoco1
addikt
A napokban volt erről pár HSZ , de az igazi okát nem sikerült felfedni . Elméletileg valami akku védő " beavatkozás " .
Nálam is volt már ilyen az új frissítés óta . Ami érdekes , hogy nem minden töltéskor . Nagyon nem ástam bele a kérdésbe ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
válasz Mr.Mercury #3322 üzenetére
Na szóval ma megnéztem direkt . . .
Most 100% al vettem le a töltésről .
A napokban nem tudni mitől volt 99% , pedig a töltési idő nem indokolta , hogy kevesebb legyen 100 nál ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz Mr.Mercury #3322 üzenetére
Nem hiszem , hogy akku kímélős cuuc. A minap ugyan ezt csinálta az enyém , csak 99% ra ugrott vissza . Előző napokban rendesen 100 volt .
Ránézek , majd a kövi töltéskor . . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
Ez is egy megoldás .
Ha veszem le le sem akar jönni a tartóról a tappancs . 😁
-
gjoco1
addikt
Na ezért szerettem GW4 nél ezt a funkciót , amit ebből a Samu faxsága miatt megint megvont tőlünk . Letöltötte - felvillant a telepített lappal .
Nem elég , hogy a telefnokból kiszedtek sok hasznos dolgot ( Spen fordítás közvetlen Magyarra stb . . . ) , még ezzel is szórakoztak .
Nem jó irányba megy a sw fejlesztgetésük - reszelgetésük . . . 😡"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
Én viszonylag sok lapot töltök le egy másik [Topik] miatt , de GW4 nél ez a beállítást nem kellett elvégezni . És letöltés folyamat is 10/10 volt . Nem tartom kizártnak , hogy a fejlesztőknek nem volt ez fontos szempont . Kár érte . Persze azon kevesek közé tartozom , aki néha napjában 5-10 lapot letölt tesztelés miatt .
Viszont köszi az infót !
-
gjoco1
addikt
válasz Banderasz74 #3278 üzenetére
[Pro] Topik van és ott vannak srácok 44 es 5 össel is .
-
gjoco1
addikt
Egy apró dologra lettem figyelmes , bár belakás óta ilyen nálam .
Ha töltök le egy óra lapot , korábban a GW4 en hat óránál mutatta egy kis nyil a letöltés folyamatát , majd telepítés után felvillant a kijelző és az a lap került beállításra automatikusan , amit letöltöttem .
Valamit elfelejtettem ezen beállítani ?
Tudok vele élni , csak kíváncsiságból kérdezem ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
Szerintem ezért nem fekszik rá rendesen és persze hogy sikítozik , vagy nem tölt rendesen
Még próbálgatom , de ha felidegesít nézek egy olyan cuccot , aminél rendesen ki van mélyítve az a része a töltőpadnak .
Már böngészetem egy párat . Nem ökör ár . Nekem a kényelmem ennyit megér ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz Lajmund #3262 üzenetére
Ááááá , nem húzza el , de annyi tény hogy valamiért nem fekszik fel rendesen a töltőre .
Egyre jobban az a gyanúm , hogy olyan gond van .
Majd még felpattintom a fém szíjam és azzal megnézem hátha jobban ráhúzza a tömege miatt . Úgy veszem észre hiányzik a bemélyedés a töltőn ennek a vekkernek . A GW4 mintha laposabb lett volna az érzkelőknél .gyuri2008 Persze , így vágom , de ahogy írtam is , hogy nekem Z csatom van és néha fém szíjal használom . Azokat így nem tudom rátenni .
-
gjoco1
addikt
válasz gyuri2008 #3258 üzenetére
És hová megy a vekker ?
A pántot szétkapcsolod ?
Mert Én nem a gyárival használom . Z csatos szíjat használok + ha váltok , akkor pedig fémet , amit intén nem szedhetek szét minden töltés alkalmával .[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
Jó neked .
Tudsz típust mutatni ?
Nézegettem más típusokat és arra gondoltam , hogy nálam a " bölcső " kidolgozása miatt szaraxik . . .
Ha többször huzigálom - illeszgetem , akkor elkapja nagynehezen
De ha csak úgy rádobom , akkor nem minden esetben " illeszkedik " talán . Lehet roszul gondolom , de az is meglehet .
Ilyen annak ( nem látszódik rendesen ) , amit kiéztem és 25w os .
Talán mintha más lenne a érintkező felület kidolgozása . És ennél a felsorolásban írja a GW6 Classic ot .[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
Van egy ilyen 3in1 ben töltőpadom . Nagyon szeretem .
Töltök rajta S23U- t - Samu fülest és ezelőtt GW4 et .
Mióta ez a vekker megvan kezd felidegesíteni .
Alapból nyugodt ember vagyok , de már kezd kihozni a béketűrésből .
GW 4 et messziről rádobtam és gyönyörűen feltöltötte .
GW6 Calssic pedig nagyon kényes erre . (?)
Leginkáb öt - hat igazgatás és kínlódás után hajlandó összekommunikálni ( vagy nem ) és kidobja a sárga háromszöget egy idő után .
Mi lehet a gond szerintetek ?
Már volt több alkalommal a saját tappancsával etettem .
Most fene tudja hanyadik próbálkozásra " elkapta " . De így elég macera . . . .
Igaz a listában nincs benne ez a vekker , de szerintem amikor gyártották még nem volt GW6 .
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
Igazán nincs mit !
Lehet böngészgetni . . .Pontosan ebben maradtunk anno a Topikban is . Ha valakinek esetleg kell , akkor PM . Sajnos sokan sunyin lenyúlják , pedig az ominózus kód egyértelműen neked lett " félre rakava " .
Figyelni kell , mert hátha még kuponozzák .
( kérj értsítést is a Topiktól )"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
Na ez a durva viselkedés . . .
[Kuponos ] csoportban is többször volt ebből probléma .
Célzottan adtunk kupont valakinek és szépen sunyiba lenyúlta más .
Gyere azért és hátha lesz még alkalom erre a lapra .
Idöközönként bedobják újra ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz barcaforca #3195 üzenetére
Ez nagyon érdekes . Nem is hallottam még hasonlót .
Egy tipp pusztán .
Csinálj egy restartot és később próbálkozz újra .
Más ötletem nincs hirtelen .
Végső esetben FR és előlről mindent , de wifin csak ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz barcaforca #3189 üzenetére
Próbáltad közvetlenül az óráról a frissítést ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Valorant
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox tulajok OFF topicja
- XPEnology
- BestBuy topik
- További aktív témák...