Hirdetés
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Leonardo91 #2406 üzenetére
+1
-
Sok minden, mivel vettem galaxy s24 ultrát, így akartam hogy legyen vérnyomás mérés, ekg, üzenetekre való normális válasz, saját tárhely, képernyőkép akár a vérnyomásról akár a stressz-ről, ekg, vagy egyéb más egészségügyi adatról, telefon kamerájának a vezérlése, és még sok apró dolog. Szerettem a huawei gt 4-et, szerintem szebb is mint a gw6 és 2 hét üzemideje eléggé verhetetlen, ez viszont 2 nap, a 3. napon elindulni nem érdemes vele, de szerintem pont ennyivel többet is tud.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Impair1980 #2217 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
-
Srácok, ha nincs nálam a telefon, akkor is tudok fizetni az órával? Nincs E-Sim hozzárendelve, nem tudom, hogy szükséges e a telefon vagy sem. Nem akarok beégni ha leugrok 1-2 sörért
[ Szerkesztve ]
-
válasz
H2o-pok #2154 üzenetére
Én mosat cseréltem le a huawei gt 4-et ami 2 hét üzemidővel bírt, ez a galaxy watch 6 meg 2 nap, be van kapcsolva minden, mivel szerintem mindenki leveszi estére 1-2 órára az órát, (akár egy zuhanyzás erejéig, én speciel nem zuhanyzom vagy fürdöm benne) vagy egész éjszakára ha nem fontos az alvás monitorozása, addig töltőre is lehet rakni, nem veszek észre semmilyen hátrányt, hogy 2 naponta vagy hetente töltöm, viszont cserébe sokkal többet tud. Azoknál az óráknál gáz, amelyik nem bír ki egy teljes napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szeret, nem szeret mintára tűnik fel a lünetta a Galaxy Watchon – idén megvan.
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest