Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
GoodSpeed #2377 üzenetére
Szerintem tök egyszerű és gyorsabb is órával fizetni, mint telefonnal.
PIN kóddal használom az órát, amikor felteszem a csuklómra, egyből megadom a PIN-t. Többet nem kéri, míg le nem veszem.
A felső kezdőlap gombra beállítottam, hogy dupla gombnyomásra a Wallet induljon.
A várható fizetés előtt nemsokkal odanyúlok, dupla gombnyomás, és várom, hogy érinthessek. Elég sokáig aktív a Wallet ilyenkor, ha valami késedelem lenne a pénztárossal, vagy később ismét dupla gombnyomás, ha már nem aktív.
Szerintem gyorsabb mint zsebbe nyúlni, elővenni a telefont, majd feloldani ujjlenyomattal.
Telefonnal akkor fizetek, ha az órával történő tranzakció elutasításra kerül valamiért. (Vagy a Curve, esetleg az én hibámból, ha nem megfelelően billentettem oda az órát.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szeret, nem szeret mintára tűnik fel a lünetta a Galaxy Watchon – idén megvan.
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- Apple Watch SE 2nd Gen. 40mm Midnight Al mid SB M/L - Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple 44 mm-es szürke sportszíj S/M + M/L (Stone Sport Band)
- Apple 44 mm-es dinnyesárga sportszíj S/M + M/L (Cantaloupe Sport Band)
- Apple 45 mm-es élénkzöld sportszíj S/M + M/L (Bright Green Sport Band)
- Garmin Epix gen2 Pro 51mm sapphire magyar garis eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest