Új hozzászólás Aktív témák
-
Signat84
tag
válasz Csocsesz75 #1982 üzenetére
Akkor kaptál új QR kódot. Az a lényeg, hogy megoldódott.
-
Signat84
tag
válasz Csocsesz75 #1977 üzenetére
Akkor az úgy elég fura. Nekem a telefon és az óra közt vádorolt az esim, mert elég sokat telefonáltam róla, de mostantól csak adatra lesz az órában.
Mutatom, hogy miért
De legalább már ezt is tudom -
Signat84
tag
válasz Csocsesz75 #1974 üzenetére
A hiba megvan! 10x lehet hordozni az esimet ide-oda... Így, hogy mondtad megnéztem a sajátomon, aztán mint kiderült elértem a 10-es limitet én is. Se órára, se telefonra nem tudtam vissza vinni az esimet. Hívtam az ügyfélszolgálatot azt mondták, hogy e-sim profilt kell váltani, csinált egy hibajegyet és továbbította a kollégáknak...
Elvileg 72 órán belül kész. -
Signat84
tag
válasz Csocsesz75 #1974 üzenetére
Akkor ez markánsabb probléma, mint az enyém volt. Szerintem hívd az ügyfélszolgálatot.
[ Szerkesztve ]
-
Signat84
tag
válasz Csocsesz75 #1971 üzenetére
vodafone.hu
Telefonszám a felhasználónév helyére vagy esetleg a kártya igénylésénél megadott email cím. Utána nyomj egy bejelentkezést majd elfelejtett jelszóra katt. Kapsz egy ideiglenes jelszót azzal be is tudsz jelentkezni!
Simán vodafone.hu
Bocsi benéztem, mert a myvodafone ugye az app neve.
[ Szerkesztve ]
-
Signat84
tag
válasz Csocsesz75 #1968 üzenetére
Szia! Nálam ugyanez volt 3 napja. Jelentkezz be az accountoddal és kérj új QR Code-ot a myvodafone.hu... Az ügyfélszolis mondta, hogy előfordul az "ilyen".
-
qltsar
veterán
válasz Csocsesz75 #1968 üzenetére
Kerdezz ra a Vodafone topicban is, csomoszor volt problema az eSIM hozzaadassal, volt, hogy csak uzletben lehetett hozzaadatni eszkozhoz, vagy meg ott sem.
-
Lajmund
őstag
válasz Csocsesz75 #1358 üzenetére
Ah de jó. Köszönöm szépen a gyors segítséget
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
nylacika
aktív tag
válasz Csocsesz75 #1259 üzenetére
Üdv! Előbb el kell távolítani a mobilcsomagot a wearable alkalmazásból és utána ugyanazzal a qr aktiváló kóddal tudod új órára telepíteni. Nem kell újat kérni.
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
LouiS22
veterán
válasz Csocsesz75 #1259 üzenetére
ha kérsz hozzá új aktiváló kódot.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Parallaxis
addikt
válasz Csocsesz75 #1117 üzenetére
Ha mozgásban vagy, akkor simán követi a pulzust, ha folyamatosra van állítva. Igaz kiugrásoknál kicsit késik, de egyébként rendben van.
Engem a kijelzés bosszant, a Huawei féle diagram sokkal jobb szerintem.
-
sbalu1
senior tag
válasz Csocsesz75 #849 üzenetére
Igazad volt, valóban a Facer okozza.Ha más órát aktiválok akkor ki kell lőni a memóriából, csak akkor szűnik meg a zöld villogás.Remélem előbb-utóbb javítják ezt a Facerben, nagyon sok kiváló arc van ott.Köszönöm a tippet!
-
sbalu1
senior tag
válasz Csocsesz75 #849 üzenetére
De, viszont más óra arcoknál is csinálja, rapszódikusan bekapcsolja időnként valamelyik érzékelőt.Biztosan sokat fogyaszt hosszú távon.
-
selahoratt
csendes tag
válasz Csocsesz75 #701 üzenetére
A VoLTE aktív. Hívást indítani és fogadni is tudok, net is van. A notifikáció is működik más alkalmazásokra (pl Viber), csak az SMS-t nem fogadja
-
Luigi962
őstag
válasz Csocsesz75 #458 üzenetére
Alin keresgélj én is onnan vettem a sima 44 mm-esre. Ilyen nem jó?
-
EAndrew
aktív tag
válasz Csocsesz75 #458 üzenetére
Ha igen, én is kérek egyet vagy kettőt !!!
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
lge73x
tag
válasz Csocsesz75 #188 üzenetére
Sajnos a túlmelegedési probléma LTE üzemmódban jelentkezik amikor gyenge a térerő (jellemzően egy vonalka térerő), ez a hiba tipikus Samsung hiba-megvolt már a GW4 és GW5 esetén is! Telefonálni még relatív jól lehet, viszont egy Spotify t hallgatni az lehetetlen
[ Szerkesztve ]
-
gringoka
aktív tag
válasz Csocsesz75 #188 üzenetére
Nekem az egyik ok ez volt , hogy visszaküldtem: első túra próbán amíg vártam a gps jelre 30-60mp között volt és ugye néztem , hogy mikor találja meg közben meg a nap rátűzött és ennyi idő alatt túlmelegedett , repülő módba rakta 10 perc volt mire visszahűlt.
-
Janaboy
veterán
válasz Csocsesz75 #186 üzenetére
De így, nekem az s23 nem akarta tölteni, és sgy szabvány qi töltő se.
Oké, úgy látszik én voltam a béna, tölti a teló.
Na teszteltem megint a qi töltőt és lehet mégis csak tudja tölteni, bár nem tökéletes.
Mondjuk egy Baseus töltővel próbáltam.
Akkor azt a részt visszavonom.[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
gringoka
aktív tag
válasz Csocsesz75 #147 üzenetére
Majd azt is letesztelem.
-
Markizmark
addikt
válasz Csocsesz75 #7 üzenetére
Milyen kuponokkal? Ez már marhára érdekel mert az nem kicsit jó ár.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...