Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
World-Soft
senior tag
válasz
nylacika #2062 üzenetére
Van a telóban egy fizikai sim.
Az órában egy tök más telefonszámú esim.
Ha sms-t akarok fogadni rá akkor addig lelövöm a BT-t.Ez megy is hisz pontosan tudom mikor jön sms.
A kérdés hogy tudok egy ugyanígy az órába több más telefonszámú esimet tenni?
Az sem baj ha váltanom kell, hisz ez a szám csak azonosításra kéne. Tehát pontosan tudom mikor várok rá sms-t. Az óra engedne új esimtet hozzá adni (nem vittem végig), a samsung szerint meg nem lehet több esim mert egy imei szám van az órában.Most működne vagy nem? Csak azt nem akarom hogy a másikat eltávolítsa. Az nem baj ha mindig váltanom kellett. Csak ne távolítsa el. Ugye ettől függ hogy vegyek e esimet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szeret, nem szeret mintára tűnik fel a lünetta a Galaxy Watchon – idén megvan.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch S10 46mm Alu GPS+ Spigen tok (2év gari) BESZÁMÍTOK!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest