Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
andersen10
aktív tag
Sziasztok!
Belépek a klubba, a kellemesebb méret miatt a sima fekete watch 6-ra (44mm) esett a választásom a classiccal szemben, a minimalista design is jobban bejön ebben a műfajban.
Ezzel a szíjjal tervezem használni. Olvastam tesztekben, h. az alvásfigyelése pontatlan, nekem szerintem jól érzékelte az alvás és ébrenlét időt az első közös éjszakán, pedig nem volt szorosan a csuklómon, szóval egyenlőre elégedett vagyok.
Kérdés: aksiidő szempontjából jól értem, hogy az Always on (kevés világos tartalom -mutatós óralap esetén) nem jelent jelentős hátrányt a csuklómozdultra aktiválodó kijelzőhöz képest?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest