- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sagit
veterán
ez vagy tök jó sci-fi lesz, vagy nagyon rossz... vélemény?
én várom minden esetre
-
sagit
veterán
Kell kiselőadást tartanom az androidról. Igaz csak a szemeszter végén. Hasznos olvasmányokat tud valaki?
-
sagit
veterán
nem indult a kocsi.. és lekéstem azt a rohadt buszt
legalább van időm reggelizni...
jó kis pirítós tejföl+fokhagyma+só szentháromsággal plusz egy fincsi tea mellé
-
sagit
veterán
válasz
korpicschess #41140 üzenetére
mi beengedtük őket a folyosóra már pár napja éjjelre, 2 kutyus is bentvan
ma -16 fokot mondanak ide.. nincs szívem kint hagyni őket
holnapra meg -26 -
sagit
veterán
válasz
tariattila #41079 üzenetére
tegnap masszívan forralt boroztam öcsémmel én is
hétfőn meg asszonypajtásnál voltam -
sagit
veterán
reggelt!
400 hsz lemaradásom volt, most lepörgettem
-
sagit
veterán
Első adag hólapátolás kész is...
-
sagit
veterán
márciusban lesz 50-60k-m az sgs mellé.. kíváncsi vagyok mi lesz belőle.. mert úgytűnik a dagi elcseréli az S2-t
-
sagit
veterán
-
sagit
veterán
-
sagit
veterán
válasz
rankesz #40093 üzenetére
nekem volt akkor üzletvezető ismerősöm euronicsben amikor tv-t vettem
engedni tudott az árból de ezzel a lóf@sz kártyával kellett megvenni...
másik ismerősömnek volt ilyen kártyája.. bebattyogtunk, ő megvette, én odaadtam neki a pénzt és innentől az ő dolga volt hogy befizette-e egy összegben vagy részletezett.. és pénzhez jutott
mindketten jól jártunk , de egy összegben is be lehet fizetni.. szóval ha talál olyat akinek van ez a kártyája akkor nyert ügye van
-
sagit
veterán
mai főztem.. ki bírja ezt a kaját?
-
sagit
veterán
válasz
sajtee #39834 üzenetére
van alapképzés (BSC amin én is vagyok, ez a néhai főiskolai szint) és ezután még 2 év MSC (mesterképzés, ez pedig az egyetemi szint)
MSC-re lehet elmegyek de csak meló mellett.. így is 4 év lesz a suli a 3,5 helyett.. csúszás van vazze
kutkut: a sörkorcsolya az én sportom
-
sagit
veterán
válasz
sajtee #39814 üzenetére
programozásra is lehetett volna szakosodni de az nem fogott meg, ezzel remélem könnyebb lesz elhelyezkedni (akár külföldön is)
pont ma olvastam egy blogot, innen a ph-ról linkelték
Ausztrália és Új-zéland volt a téma
a lényeg hogy mindkét államnak van 1 listája a hiányszakmákról, és ha te azt tudod bizonyítani hogy elvégezted akkor kapod is a tartózkodásit és mehetsz legálisan dolgoznimindkettő állam listáján rengeteg mérnöki és IT-s szakma fel van sorolva.. meg dokikat keresnek még sokat
-
sagit
veterán
válasz
sajtee #39810 üzenetére
vannak szívatós tárgyak.. most a jelek és rendszerek és az integrált rendszerekkel szívok
idén szakosodtam.. ebben a félévben leszenk már robottechnika tárygaim és társai.. ezek érdekesek lehetnek, robotokat fogunk programozni amik gyárakban használatosak
illetve idén lesz hálózatok 3 tárgyam is
ez 1:1-ben mobil kommunikációról fog szólni, T-Mobil adótornyokat fogunk látogatni, meg nagy szerverközpontokat elvileg az évben.. várom
Razi: nálunk a boszi kóter tele van csajokkal.. sok ttk-s feek-es csajszi ott van elszállásolva.. azért lehet a szemet legeltetni
-
sagit
veterán
mondjuk aki ilyen műszaki beállítottságú pályán akar tanulni az nem fog sok nőt látni a suliban
ami egyébként engem nem hogy nem zavart hanem örültem is neki
6 éve folyamatosan van barátnőm (igaz ez már a 3.
)nem is ez a lényeg, hanem az hogy napközben nem kell a sok f@sságot hallgatni a csajoktól
jobb a hangulat is, könnyen átcsaphat a hangulat egy jó kis sörözésbe
azok a csajok akik pedig oda járnak azok nem véletlenül egyébként, általában jófejek és megvetik a helo kitty-s csajokat nagyon is ( én is)egyébként se kellene olyan barátnő akivel egy suliba járok.. még olyankor is rágja a fülem nem?
-
sagit
veterán
sajonos akkor marad a balett
Zsolesz007: annó amikro felvételiztem a Zipi volt megjelölve elsőnek és a Jannus Pannonius Gimi matek szakja másodiknak.
Nem bántam meg hogy nem oda mentem.
sajtee: de, most is oda járok
mondanak a pollackról sok szarságot, így-szar úgy szar
van igazság alapja is, itt is sok a link tórger meg van 1-2 szar tanár
de ha eljársz konzultálgatni, és kicsit is figyelsz akkor el lehet végezni ( remélem)ha állást keresek akkor pedig remélem hogy a gyakorlati tudásomra is kíváncsiak lesznek nem csak a köteg papírra a hónom alatt
-
sagit
veterán
válasz
korpicschess #39796 üzenetére
ez kérlek tanárfüggő, a BME brutál erős azt meg sem próbáltam
nekem egy elég kemény matek tanárom volt, kettes-hármas voltam csak nála a nehézség miatt de annak a csoportnak akit ő tanított magasan a legjobb lett a suliban az érettségije pl
rengeteg jó pécsi gimiből is jártak hozzá korrepre, akkor mesélte amikor megkéreeztem hogy nem-e tart korrepetálást
és mondta hogy ne haragudjak de tele van pedig 5k-t kért 1 nyamvadt óráért
-
sagit
veterán
nem igaz hogy Pestfaluban nincs semmi ilyen suli
X: hová mész?
Zolesz007: szomszédom jelentkezett Győrbe, nem vették fel az Audihoz, pedig ugyan ezt az utat járta végig mint én csak 4 évvel előbb kezdett. Angliába is beadott több önéletrajzot, sok-sok helyre és volt ahová mehetett is volna de felvették Pécsen a PTE - ÁOK - Genetikára és ma költözött
Gondolta hogy megpróbál elöbb idehaza boldogulni
-
sagit
veterán
zipiben vannak piacképes szakmák, ráadásul nyertek 1 pályázaton 1 milliárdot!
regionális központú képzések is indulnak itt felnőtteknek is akárÉs az összes műhelyt felszerelték zsír új cuccokkal... Sokmilliós robotokkal, és esztergákkal stb... mondjuk én ezeket nem használtam már mert pont végeztem, de öcsém aki jövőre oda megy már élvezni fogja
Az infótermek mondjuk már akkor is jók voltak, nem leharcolt gépeket kellett használnunk.
Elektro Technikusnak végeztem, és az használható lesz.. főleg ha sikerül Mérnök Informatikusként diplomáznom mellette
(#39786) xnace : gyökerek mindenhol vannak, itt is voltak de negyedki végére szépen kibuknak.. nyugi
-
sagit
veterán
válasz
sajtee #39779 üzenetére
ha valaki mérnöknek tanul és egyetemre megy gimiből.. akkor nagy hátránya lesz az olyanokkal szemben akik szakközépbe jártak és vagy ugyan azon a területen tanultak mint amit folytatnak vagy hasonlón.... ( lásd pl az én példám)
az elektronika és informatika 1000+1 helyen kapcsolódik össze, rengeteg tárgynál élvezek előnyt a gimisekkel szemben akik magolnak olyanokat amiket én már 4-5 éve megtanultam
(#39781): elit csak 20 éve volt... mostmár sokkal könnyebb bejutni, mert kell a pénz a sulinak a diákok után.
Egyébként voltak nehéz szakmai tárgyaim de nem kellett beleszakadni. Mondjuk én fogékony voltam ezekre a dolgokra. 35-en kezdtük az osztályt és 12-en kibuktak 4.-re és 23-an végeztünk.
Ők azóta autószerelők, betegszállítók stb.. csak szimplán nem jött be nekik.
-
sagit
veterán
Én ide jártam
Itt azért vannak hasznos és piacképes szakok.Tök szerettem mert rengeteg mindent csináltunk gyakorlatokon. Jó kis műhelyei vannak a sulinak.
Elektró-ra jártam, kicsit bánom mert infóra kellett volna de ez is jó volt mert szorosan összekapcsolódnak azért.
Ott a környéketeken nem igaz hogy nincs ilyen műszaki szakközép.
-
sagit
veterán
válasz
kutkut #39757 üzenetére
infó szakon nem érteni a telefonodhoz bűn is lenne
más 12k-ért korlátlan telefon/sms/net + ingyen jó kis telók
nem rossz ajánlat annak aki kihasználja.. nekem pl meggodnolandó lenne.. az uccsó számlám 10k-ra sikerült véletlenül
csakhát ez nem Magyarországon van
-
sagit
veterán
válasz
kutkut #39755 üzenetére
mert a fórumra járó 20 emberből 10 noob a maradék 10-ből 8 használ gingert és ICS és kb 2 macsekot és ők jó eséllyel értenek is hozzá
más: 18 órája megy wifivel a teló, 3 óra kijelző benne és 40%-on vagyok ( igaz 1700-es az akku)
de ez azért jó ( óránkénti időjárás sync, meg a mail és talk szinkronizál)
-
sagit
veterán
válasz
philoxenia #39384 üzenetére
Nem nem erre gondoltam
Szeretem a konyhagépbe egy prescott magos hightech procit. Remélem megeszi
-
sagit
veterán
válasz
philoxenia #39379 üzenetére
Olyankor elég egy pulcsi kintre
-
sagit
veterán
válasz
philoxenia #39369 üzenetére
Azt tudom, de nyelet gyártani nem
-
sagit
veterán
válasz
philoxenia #39367 üzenetére
Na jólvan ám... Én ennyire még nem vagyok skill-es
-
sagit
veterán
válasz
philoxenia #39362 üzenetére
Mondjuk nem a végénél tört el hanem konkrétan félbetört a nyél... Otthon nyomok majd szkrínsát-ot... Zsír új volt pedig
-
sagit
veterán
válasz
philoxenia #39359 üzenetére
Volt láncfűrészünk is még nyáron, csak ellopták a c típusuak...
Azóta nem vettünk még. A rücskös tuskókat azzal végeztem volna ki egyébként. Ez a drótos-nyeles dolog meg jó ötlet, alkalmazni fogom
-
sagit
veterán
válasz
philoxenia #39356 üzenetére
Akác, az nem vészes ha nem csont száraz. De eltörtem a rücskös részeken egy fejszét azé :/
amit írtál az jól hangozik
Egyébként a tegnapi resztelt máj fincsi lett...
-
sagit
veterán
válasz
philoxenia #39348 üzenetére
Így is fáj a fejem és aznapos vagyok, az árkádban csövezhetek 2 órát kb.... Ezek a poénok nem segítenek rajtam... Sőt xD
-
sagit
veterán
válasz
philoxenia #39343 üzenetére
Néha panaszkodik hogy fázik de nempara.
-
sagit
veterán
Reggelt
-
sagit
veterán
ez igazából a volt csajokról szól?
am BUÉK
-
sagit
veterán
Resztelt májat szeressük?
-
sagit
veterán
nem megy a dínó pc.. sípszó: magas majd rögtön mélyebb aztán megint magas stb...( szirénára hasonlít)
elvileg cpu bug, de azok nem nagyon szoktak tönkremenni.. sajna nemtudom másik gépben kipróbálni
-
sagit
veterán
Szar opera, nem tudok linkelni.
http://www.youtube.com/watch?v=WWec-S5uxhg&feature=youtube_gdata_player
vélemény hogy mit érezhet ?
-
sagit
veterán
válasz
Mr.Csizmás #39087 üzenetére
Oszt melyik disztrót? Lehetőleg tudjon usbről települni
Ng: akkor gyenge vagyok, holnap ráérek egész nap... Nincs más dolgom
-
sagit
veterán
válasz
Mr.Csizmás #39083 üzenetére
Ehhez a dínó pc-hez is?
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest