Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Luissimo
veterán
az a bor nem bor.
azt max felforralva hígítva , sok fűszerrel, nátha ellen...
(nemkívánom reklámozni a lidlit, de EZa Chianti meg EZ a másik fajta ezek nagyon fínom borok , és megfizethető 700-8000 ft.-os áron vannak.)
NAGYON ottvannak a szeren, hétvégén mintát vettem mindkettőből. -
sajtee
őstag
Most indítottam újra megint.
Szerettem a Distrubed-et és a mai napig szeretem, volt pár számuk, ami megfogott, de most ez nagyon bejön
Közben egy TCS szám ment a fejemben és mindig csak "meg kéne már hallgatni, reggel óta tervezgetem!" De inkább fogom az egerem és újraindítom
-
sagit
veterán
nem igaz hogy Pestfaluban nincs semmi ilyen suli
X: hová mész?
Zolesz007: szomszédom jelentkezett Győrbe, nem vették fel az Audihoz, pedig ugyan ezt az utat járta végig mint én csak 4 évvel előbb kezdett. Angliába is beadott több önéletrajzot, sok-sok helyre és volt ahová mehetett is volna de felvették Pécsen a PTE - ÁOK - Genetikára és ma költözött
Gondolta hogy megpróbál elöbb idehaza boldogulni
-
sagit
veterán
zipiben vannak piacképes szakmák, ráadásul nyertek 1 pályázaton 1 milliárdot!
regionális központú képzések is indulnak itt felnőtteknek is akárÉs az összes műhelyt felszerelték zsír új cuccokkal... Sokmilliós robotokkal, és esztergákkal stb... mondjuk én ezeket nem használtam már mert pont végeztem, de öcsém aki jövőre oda megy már élvezni fogja
Az infótermek mondjuk már akkor is jók voltak, nem leharcolt gépeket kellett használnunk.
Elektro Technikusnak végeztem, és az használható lesz.. főleg ha sikerül Mérnök Informatikusként diplomáznom mellette
(#39786) xnace : gyökerek mindenhol vannak, itt is voltak de negyedki végére szépen kibuknak.. nyugi
-
sajtee
őstag
Az tökmindegy, hogy gimnázium, vagy SZKI, tudtommal, viszont ha biztos abban, hogy megy egyetemre, akkor tényleg jobb választás lehet a gimi, mert miért is tanuljon olyan dolgot, amit nem fejleszt tovább, így pedig semmit nem ér vele. Plusz tudtommal ott jobban készülnek az érettségi-ilyesmi dolgokra. Nem biztos, hogy igazam van, sőt biztos, hogy nem. de jó okoskodni full hülyén
-
sajtee
őstag
Hát, igazából mindenfélét.
Faterom bádogos, de tetőket is csinálnak, meg ilyesmik, szóval mindent tetőn, csatornákon. Volt, hogy alig kellett valamit csinálnom (nem csak nekem, munkásának is), de összességében nehéz volt. Tavaly nem is, de előtte való nyáron igen, mert sokkal többet voltam.
A kérdésre visszatérve: milyen romot érdemes mostanság használni? Nagyon régóta nem követem az eseményeket.
-
ch003067
addikt
Hehe
Baszki, olyan rosszul keltem tőle... Mondjuk már rég voltam berúgva... Mondjuk ez a tegnapi nem volt valami nagy izé, de azért jó volt...
elkezdtek nekem meg a spanomnak agárkodni, hogy bele les nyomva a fejünk az ablakba... Ha gondoljátok leírom a egészet, elég vicces
-
Mr.Csizmás
titán
Magyarországon kereskedelmi forgalomban kapható. Az eredeti mű szerzői jogai ma (miután a kiadó Eher-Verlagot államosították) a bajor szövetségi állam tulajdonában vannak 2015-ig, a jogvédelem lejártáig.
btw. inkább wagnert olvassál, vagy Goethet, az könnyebb. nyelvvizsga ügyében meg ajánlom eredetiben az Akarat Diadala c. filmet
-
Iomega
addikt
-
korpicschess
veterán
Ja... ez már veri a Tegra 2-őt..
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Cipő topic
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest