- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
muveszur #4153 üzenetére
Elvesztem a raktárban, mindenhol csak SGSII-t látok, és nem látom a kiutat. Lehet ti arra vártok mint egy messiás hogy végre kapható legyen, én meg a telefon hegyek között döglök meg. A budiban is SGSII van WC papír helyett...
Mellesleg tuti nem leszek a normál SGSII topicban sűrűn látott ember, mert megint jönnek a hogy frissítsek kérdéssel, és azt már a sima SGS topicban is meguntam a végén.
-
-
-
törölt tag
-
tariattila
veterán
válasz
muveszur #2520 üzenetére
lol...ki ad azért 50-et?
....add el!
rankesz azok beletákolt sip cuccok nem a gtalk része...(szerintem) a 2.3.4 az meg már videjós lesz...kivárom
muveszur! összedobjuk neked az új telót... mindenki bedob a fórumon 500Ft-ot és összejön gyorsan 3-4 ezer forint ...azt kipótolod és tádámmm
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest