- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz
Everman #5125 üzenetére
pfff
A gond csak ott van, hogy ez egy teljesen gyári rendszeren fordul elő, mármint az iPhone-on... Egy teljesen gyári iPhone, JB nélkül, + egy gyári iTunes... Láttam, tesóm, mit sz@rakodott, "tapasztalat".
SGS-en mikor is látsz ilyet?
Nekem kernelcserénél volt ilyen anno... Odinnal...Kérdem, ez ugyanaz?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #5119 üzenetére
Nem vagyok benne biztos hogy összehánja magát a rendszer, ha x romra y romos nandroid mentést teszel vissza, feltéve ahogy kutkut is írta, nem 2.3-at teszel 2.1-re. A nandroid a romos is elmenti, nem csak a programokat. Bár ezt már rég csináltam, nem emlékszem pontosan. Művészúr a nandroid báró
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #5071 üzenetére
Frankón tekered a szót olyan irányba, hogy neked legyen igazad...
Felhomályosítalak, a backupról volt szó, vagyis a telefonra történő programok leggyorsabb visszavarázsolásának módjáról. Írtad hogy itunesban pikk-pakk kész van. Erre írtam, hogy ugyan dugd már rá másik gépre, és arról backupolj... érted? Csak azt tudod backupolni, ami a gépen rajta van. Ha te elmész xy helyre és szeretnéd helyretenni a telefon lelkét, akkor baszhatod. Kétlem hogy minden gépen, amire rádugod a telefont, ott figyel egy pont neked való backup.
Tudod mit jelent az authorize...Androidon? Lássuk csak. Elmész a pusztába a világ végére és nyomsz egy rom frissítést, aztán első induláskor a felhőből lehúzza neten keresztül a programjaid. Semmi gépre dugás, semmi szívás, bárhol és bármikor megteheted... ez a szabadság, érted-e?
Gondolom nem kell ecsetelnem mi a kettő között a különbség. Kérlek erre válaszolj valami értelmeset és ne tekerd a mondandód...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Everman #5085 üzenetére
Félreértettél. Mint mondtad az imént OSX-et használsz saját összeállítású hardveren. Arra gondoltam, hogy a legközelebbi gépen bepróbálkozom, ha ilyen olcsón vehető meg legálisan. Legális-e telepíteni és külön milyen áron vető meg, ha ez csak frissítésként kapható?
nggabi Agyaglábak rulez, most olvastam.....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Everman #5083 üzenetére
Igazából nekem a tablet kiváltotta a notit, nincs jelenleg hordozható valódi gépre szükségem az asztali rendszerek nekem jobbak itthonra, de én hangsúlyozottan nem használom munkára a gépet.... asztaliként használunk két notit de ennek az előnye csak a kisebb áramfelvétel jelenleg. Szívesebben ülök az asztalnál a "rendes" gép előtt...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Everman #5074 üzenetére
Igazából az SGSII azoknak való akik fel akarnak vágni, de nem akarnak almás cuccot használva /általuk vélten/ metroszexuálisnak látszani....
Jelenleg nekem az SGSI is túlzásnak tűnik telefonként, tabletnek meg kicsi...
Univerzális eszközként ellenben nyilván sokaknak jó, mert mindenkinek saját preferenciái vannak az ilyenekkel szemben.
Nekem telefonnak a simán csak telefon a jó, amit leginkább telefonálásra használok. Internetezni nekem kicsi bármelyik telefon, a 4,3-as kijelzősök is. Szenvedek a billentyűzetért a Galaxy Tabhoz, /még mindig beszerzés alatt/ de a legjobban még egy egérnek örülnék, internetezéskor mellé. Olvasáshoz ellenben pont jó az érintőképernyő...
Amíg nem lesz pislantással aktiválható szem elé lógó kijelző, bármilyen eszköz nélküli kézzel, vagy hanggal történő vezérléssel, nekem mindegyik tökéletlen marad, mert ami az egyikben jó, azt mindig hiányolom a másikból...
Másrészt mire megtanulok egy eszközt tökéletesen használni, már másik van, mert nem fölülírható előnyei vannak az újabbaknak. Azt viszont újra meg kell tanulni kezelni....
Ez ilyen olcsó?vagy ez csak frissítésként működik?
-
xnace
őstag
válasz
Everman #5075 üzenetére
Fel nem tudom fogni, hogy mi annyira jó az Apple gépekben, amikor a laptopok többsége hardware-sen egy nagy szar, spec i7-es Apple laptopot sem nagyon láttam. Csak kapsz egy faszán optimalizált csicsás rendszert, amiben max a háttérképet állíthatod.
Apropó ár/érték:
Nem tudom, hogy melyiket venném. A csúcsgépet, vagy azt ami esetleg tavalyelőtt volt az.
Csak halkan kérdezném meg, hogy root nélkül lehetne CWM-ed?
Root nélkül feltudnál rakni deodex romot, hogy telepíts rá témát?Csak finoman mondom, hogy SuperOneClick, vagy busybox, meg superuser marketről.
Root-nak mi a fasz köze van a deodexed ROM-hoz??Legalább Androidban ne nézzél már minket hülyének!!!
-
kutkut
addikt
válasz
Everman #5074 üzenetére
Te sem értettél...
"Az, hogy kétmagos szörnyeteg kell ahhoz, hogy olyan alkalmazások zökkenőmentesen fussanak, ami egy 3GS-en is simán fut?"
-???
Engem nem érdekel pl, hogy a Reckless Racing iOS portolás-e vagy sem, amíg simábban fut SGS-en, mint egy i4-en. Nem kell hozzá 2 magos szörnyeteg...
Bavid: Hatalmas +1.
-
r4z
nagyúr
válasz
Everman #5074 üzenetére
"Én speciel egy PC-s, általam összeválogatott konfigon használom az OSX-et és gyorsabb, mint ugyanezen a vason a Win7."
Ezt csak megerősíteni tudom. Kis HP notin a Win7 csigalassú volt, Snow Leoval viszont megtáltosodott.xnace: Ár-érték arány 1-2/10?! Te se használtál még Snow Leopardot, ugye?
Az összeszerelési minőségről és a felhasznált anyagokról ne is beszéljünk.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Everman #5047 üzenetére
Kétéves a PC-nk jelenleg kb. akkor sem volt egy brutál konfig amikor vettük, de most is elmegy rajta ami nekünk kell többnyire. Ha akkor kétszer annyiért veszek gépet, a csúcs hamar túlszalad rajta.
Erre gondolsz?
Más oldalról nézve: Az Apple™ nem használ csúcshardvert általában, de a hardverei többnyire megfelelőek az adott célra, ellenben szoftveresen nagyon ott vannak a saját gyártású/gyártatású szoftverei. Másrészt általában gátolja azt, hogy olcsón megvehess valamit náluk, amit nem egészítesz ki a náluk vásárolt szoftverrel, mert ők inkább azon nyernek. A felhasználói élmény sajátos, egyesek szerint csúcs, mások szerint /ők többnyire nem használtak még ilyen terméket/ felvágós, sznob, stb. ...
Ellenben a termékeik nemigen moddolhatóak, /persze a telefonok máshol sem bővíthetők/, stb. és nem is könnyen írhatsz rájuk tudtommal saját programot, ha nem találsz megfelelőt....
Linux például megy Apple™ hardveren?
Elbeszélnek egymás mellett ezért többnyire a rajongók és ellendrukkerek, az egyik csak az előnyöket, míg a másik leginkább a hátrányokat hangsúlyozza, de ezt úgy emlékszem már megbeszéltük egyszer. ellenben most Te kicsit anti SGS szerepben vagy , azt játszod, amit az Apple™ antifanjai szoktak játszani az almás fórumokon.... -
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #5051 üzenetére
Ja, lehet lassabb, csak mire felkötöd az i4-et ájtúnszra, és felszinkronizálod, 1000x lassabban leszel kész mint ha felkötöd az SGSII-t és 1 gombnyomással rálmásolod... user experience hajrá...
Nem is tudom miről beszélünk, amikor emberi módon egy szaros avi vagy mkv filmet sem tud lejátszani, sőt felmásolni sem lehet, csak mindenféle programok és hekkelés után.Csak egy példa. Két hete mentem haza, 18:04-kor indul a vonat, nekem 17-kor jutott eszembe, hogy néznék filmet ipadon. Persze semmi sincs itunes formátumra szabva, leszedtem a netről valamit, de mire elindítottam volna a konvertálást, indulnom kellett a vonathoz. Ne mondja senki hogy az itunes felhasználóbarát és az user experience zseniális...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #5033 üzenetére
Ha okosat nem tudsz írni, hülyeséget ne írj. Mindig azt papoltad hogy nem az erő számít, hanem az user exoerience, most meg dobálózol a számokkal...
Mellesleg jó a browser teszted, csak tudod a Galaxy Flash mellett is olyan smooth mint az i4, és ez a nem mindegy.xnace: vastagabb betűvel baszod, nem is látszik
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #4998 üzenetére
Érdekes, pont mindenki az ellenkezőjét mondja mint Te, sebaj. Nem állok le vitázni, a hülye is látja melyik a jobb sokkal. Ha meg nem látod a különbséget pláne a füves képnél, menj el szemészhez, vagy nézd meg jobban a jobb felső sarkot pl.
Azért látom sikerült megtalálnod a képen ami kicsit rosszabb mint i4-en, grat. Így nagyítsd ki kérlek a jobb felső pontot. A fókusz mindkettőnél ugyanott volt, az újság elején. Max 1-2 centi eltérés lehet, de annak nincs nagy jelentősége. Téma részemrl lezárva, faszságokon nem fogok vitázni. Max az lesz hogy elkezdem állítgatni a beállításokban és még nagyobb lesz a különbség. Olvasgass
Nincs az a szakportál, amely az i4-et jobbnak hozza ki kamerában. -
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #3734 üzenetére
Magunk kozott mondva, ez a puffin web browser hulladek. Megneztem videot rola youtubeon, ha ilyen lassu, szar akadozos, 3fps-el mukodo flash bongeszot a vilag nem latott meg
Javaslom nezd meg SGSII-ben milyen is amikor a flash tenyleg flashkent mukodikSzerk: erdemes megnezni mindenkinek youtubeon milyen hanyadek egy fostaliga
-
tariattila
veterán
válasz
Everman #3739 üzenetére
ne magyarázd már meg nekem, hogy az enyém milyen!
a tied olyan amilyen...használom és úgy megy 2 napot (36 óra)
ha nem használom akkor 5 napaz hogy az androic op.r. és egyebek másnál leszopják az akkut az egy dolog...
nekem nem...én erről nyilatkoztam ... ne általánosíts
majd ha nálam is bugzik valamu akkor beírom
-
Bavid
senior tag
válasz
Everman #3739 üzenetére
Újabb x-akta
nálam max 2%-ot esett az elején, de most meg 100%on marad bármikor néztem. Amúgy az ilyen dolgok, hogy battery monitor widget, vagy akár a százalékos akku kijelzés is okozhat ilyen szintű esést. Egy sima rendszeren nem történnek ilyenek, viszont vannak rosszul megírt programok, vagy csak én vagyok mázlista...
Oppenheimer: JVH-n olyan sima mint az álom, de tesóm JPY-s SGS-én se laggol (mondjuk neki csak olyan 20 program van fent, nálam meg 50+)
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Everman #3734 üzenetére
"Nem nagyon van Androidra olyan játék, ami meg tudná izzasztani az SGS hardverét"
Elmeletben ja, de a gyakorlat nem ezt mutatja
Neha meg a fruit ninja is belaggol, komolyabb jatekoknal meg meggyakoribbak a hirtelen fps zuhanasok... A robot unicorn attack meg szabalyosan jatszhatatlan, legalabbis 2.2.1en.
-
Bavid
senior tag
válasz
Everman #3728 üzenetére
Nem értem ezt a merülést, nekem JVH lassan 2,5 hete van fenn (előtte 1,5 hétig volt a JVB), sose jött elő, nagyon jó az üzemidőm, össze se hasonlítható a 2.2.1-el, legalább fél nappal jobb, így stabilan megvan mindig a 2 nap, pedig elég power-user vagyok
Ez nekem már tökéletesen elég.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Everman #3728 üzenetére
Engem ezek kozul csak az zavar, hogy a kijelzo, a 3G es az idle allapot is rohadt sokat fogyaszt. A merulos bug nem erint, allitolag azt juliusra javitjak ki, addig elleszek ezzel a darkyval
1 honapnal tovabb meg egy rom sem volt fent, kivancsi leszek, hogy ez mennyire fog belassulni addigra, foleg hogy egyszer se fogom kikapcsolni.
Mar 118 oranal tartok, ami egyenlo 5 nappal
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #3728 üzenetére
Toroltem a kest, elso dolgom volt, nem oldotta meg
Meg ujra is inditottam
Erdekes az ajfonod, olvasgasd a szifon szakmait, hogy mennyi gond van vele. En mar lattam olyat, hogy nem tudtak felvenni a hivast
Na de itt be is fejezem, sok hibaja van ennek is, akarki akarmit mond. -
Bavid
senior tag
válasz
Everman #2990 üzenetére
"Az ilyen megjegyzéseken mindig mosolygok. Buszon pl. egy notebook használhatatlan, mert nem tudod rendesen kinyitni, míg egy tablet kényelmesen elfér"
Én a telefonra írtam, hogy buszon az mennyivel jobb, nem merült fel bennem, hogy nekiállnák laptopozni buszon
"Elég gyorsan tudok írni az iPad billentyűzetével, talán még gyorsabban is mint a Wind gagyi fizikai billentyűzetén."
Erre azt szoktam mondani, hogy akkor valószínűleg, elég lassan gépelsz mindekettőn
Igen, valószínű hogy nem lesz egyhamar tabletem (max ha sok pénzt nyerek, nagyon sokat
), de nem is bánom elvagyok nélküle, ti meg élvezzétek, engem nem zavar
-
kutkut
addikt
-
-
Bavid
senior tag
válasz
Everman #2958 üzenetére
Van IOS-re olyan böngésző ami viszi még a youtubeot? Igazából nem értek anyira hozzá, mint mondtam, nem az enyém volt, én csak próbáltam menteni a helyzetet, csávó se tudta, hogy hogy lehetne megoldani. De akkor ezek szerint lehetséges, de számomra megint bebizonyosodott, hogy az Ipad egy nagyon felesleges cucc (híreket olvasni, képeket, esetleg videót nézni, zenét hallgatni jó, de ha ezt útközben akarom csinálni, arra tökéletes a telefon, ha meg otthon vagyok, akkor meg szerintem egy laptop sokkal kényelmesebb), inkább vennék egy Macbook Airt, ha már Apple cucc, igaz hogy az azért jóval drágább, de az egy teljes értékű gép, mindent el tudok vele végezni, és ugyanúgy nagyon jól használható úton.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #2766 üzenetére
Nehogy már azt a kakás LG-t vedd meg...
Inkább várd ki az SGSII-t, az mindenben jobb, még azon már gyári 2.3-as android van, LG-n meg még csak az a hurkalé 2.2Oppenheimer: Merül a tella öccse? Tanújjá éreccségire, ne a telefont nyomogasd.
Nem használtad puskának az érettségin? Okos jószág ez -
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #2754 üzenetére
Ma volt ilyen akkus dolog, ami SGS-en, el se hittem... Eleve egész éjjel töltőn volt, reggel pedig 99%-on ált, nem 100%-on (pedig este 74% körüli értéknél tettem fel). Aztán lehúztam a töltőről és 98%, wtf... visszadugtam a töltőt, és 100%, lehúztam megint, erre 99%. Mondom ilyen nincs... visszadugtam pár percre és megállapodott 100%-on. Kb 2 óráig nem is csökkent semmit edge-n
Bár ez egyedi probléma lesz, mert még sosem csinált ilyet, elsőre el se akartam hinni... biztos megbolondult a sleep cycle-től.
Most is 6 óra 20 perc után van 97%-on kicsit több, mint 1 óra használattal. Jóez... Olyan mint az iPad, valahogy teljes töltöttségen lassabban potyognak a százalékok, mint amikor már a végét járja. SGS-nél ez pont fordítva volt nálam.Jadro: Ja bocs, így logikus
mondjuk érdekes hogy miért olyan biztos abban, hogy a maradék 95% jó. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Everman #2721 üzenetére
A könyveket mind érdemes elolvasni, sajnos az utolsókat még nem írta meg, nem fejezte be, ezzel a kib.. filmmel foglakozott helyette.....
Nincs écsbíóm, ezért még nem nézem, de például a Sárkánytrón nem ilyen a leírásban, ott sárkánytűzzel összeégetett/olvasztott fegyverekről volt szó, itt meg mintha valami technikaszakkörön forrasztgatták volna össze őket.....
Érdemes mindet elolvasni, ami megszerezhető, a végén jobb, mint az elején.... -
Oppenheimer
nagyúr
-
Jadro
veterán
válasz
Everman #2550 üzenetére
Valahol produkálni kell a fejlődést.
Kicsit a tojás és tyúk esete a dolog. Ha nincs vas, minek olyan programot fejleszteni, amihez ez kell? Az más kérdés hogy kell-e mindenáron ennyire nyomatni a dolgot. Lásd még megapixelek, teljesen hasonló téma.
FRG: Gratula a kitüntetéshez! Mit veszel a pénzen?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #2498 üzenetére
Nem tudom, elég érdekesek a színek mindkettő kép esetén. (színvilágban inkább i4, az jobban visszaadja)
Mondjuk nem tudom SGS képnél sütött-e a nap, gyanítom hogy nem, i4-nél meg igen. SGS kép már sok-sok hónapos, elfelejtettem.Tudnék azért olyan képet mutatni, amibe nem tudsz belekötni, mert pár száz képem van SGS-el.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #2289 üzenetére
2-3 perc? Csak max ha kozben masoltal fel ra valamit, ezen a Moton nem ment a mediascan. Max 20 masodperc, ha nem tortent adat modositas. Ha neked 2-3 perc, akkor gaz van. A videora visszaterve...Valamit ott feldobott az elejen, de utana mar nem jelent meg, hogy epp mit scannel. Szoval nem scanneltv
Pf... Te veded az androidot? Vicces ez a felallasMellesleg jobb ez a kek fogas net megosztas, mert igy a router wifi jelet kek fogon tovabb tudom osztani ipadra, a wifi jelet wifin meg nem hiszem hogy engedne. SGS legalabbis nem engedi.
nggabi: az igen, en meg nem lattam olyan sgs-t, ami 3-5 masodperc alatt mutatja hol vagy :-) lehet selejtes volt enyem
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #2243 üzenetére
He hallod? Offba teszem, mert kiröhögnek az androidosok
Ebben van ugye vaku... Na de miért szar? Konkrétan vakuzom, de a segédfény felvillan, de mire odáig jut a telefon hogy fényképez, a segédfény félig kialudt és tök homályosak a képek... Ez is alma twice as amazing feature? Remélem csak a 4.2.1-es rom hibája, de elég gáz ez így. Nem mintha sokat vakuznék, de gondoltam kipróbálom.
Olyan mintha fáziskésésben lenne a fényképező a vakuhoz képest -
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #2186 üzenetére
Pf... ha ezt előre tudom... Na van egy már lejárt Domino SIM otthon, beleszabom hogy rohadna meg
Mondjuk ez a Domino SIM nemhogy egyenleg nincs rajta, de már vagy 2 éve lejárt. Ha jó lesz, jövök egy sörrelOppenheimer: zseniális telefon, cseréld le az SGS-t, megéri. Nem lesz több gondod a merüléssel az fix. Mondjuk minden mással igen, de ez van, valamit valamiért
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #2074 üzenetére
Micsoda hírek
Na azt megnézem mikor lesz Tabod, max ha kijön a 10.1-es vagy 8.9-es, mert az azért jó lesz. Főleg a 8.9 szerintem...
Amúgy kizártam magam az i4-ből... csináltam a teljes visszaállítást, hogy minden kacat törlődjön róla, de ugye a SIM kártyám még nem cseréltem le micro simre, és így még aktiválni sem tudom. Még jó hogy az iPad is ébreszt, nem lett volna mire felébrednem
Na de mindjárt le is ugrom szünetben a T-Pontba és intézkedem, mert most elérhetetlen vagyok.
Aktív témák
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest