Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• philoxenia

MODERÁTOR

válasz Bavid #2959 üzenetére

Neked felesleges.... van akinek a mekbuk lenne az például...
    Az iPad nem felesleges ellenben drága nagyon.... :D
    Teljesen más előkapni egy olyan cuccot, mint a laptopot, azt mivel tartod, hogy nyitod ki buszon tíz percre például.... A telefon a mérete és a felbontása miatt nem játszik....
    Se kezelni nem olyan könnyű, se olvasni, még sasszemmel sem....
    Nem éled a laptop azonnal, teljesen másra való.... Üzletembernek repülőgépen dolgozni igen, de buszon, vonaton, megállóban rövidebb időkre nem épp ideális...

• Everman

addikt

válasz Bavid #2959 üzenetére

Az iPad és a tabletek tartalomfogyasztásra valók, nem teljes értékű eszközök. Azok a cégek akik mindenáron teljesértékű eszközként próbálták megalkotni, azok mind el is buktak, mert arra ez a felhasználási mód alkalmatlan, teljesen más UI, más alkalmazások és más szemlélet kell a két megközelítéshez.

Otthon meg nem fogok a notebookon olvasni, mert kényelmetlen (próbáltam, az iPad előtt egy MSI Windet használtam erre a célra és borzalmas volt).

"Van IOS-re olyan böngésző ami viszi még a youtubeot? "

Mindegyik viszi.

[link]

"csávó se tudta, hogy hogy lehetne megoldani."

Nem az eszköz hibája, ha valaki béna a használatához (a Safaris megoldás benne van a leírásában) :D

"inkább vennék egy Macbook Airt"

Én meg nem.
    Út közben elég a smartphone, még a tabletet sem viszem ki a lakásból, munkára van egy munkaállomásom, olvasáshoz, fórumozáshoz, chateléshez meg ott a deszka.

----

"Az iPad nem felesleges ellenben drága nagyon...."

És még így is a legolcsóbb a kategóriájában.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák