Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Neked felesleges.... van akinek a mekbuk lenne az például...
Az iPad nem felesleges ellenben drága nagyon....
Teljesen más előkapni egy olyan cuccot, mint a laptopot, azt mivel tartod, hogy nyitod ki buszon tíz percre például.... A telefon a mérete és a felbontása miatt nem játszik....
Se kezelni nem olyan könnyű, se olvasni, még sasszemmel sem....
Nem éled a laptop azonnal, teljesen másra való.... Üzletembernek repülőgépen dolgozni igen, de buszon, vonaton, megállóban rövidebb időkre nem épp ideális... -
Everman
addikt
Az iPad és a tabletek tartalomfogyasztásra valók, nem teljes értékű eszközök. Azok a cégek akik mindenáron teljesértékű eszközként próbálták megalkotni, azok mind el is buktak, mert arra ez a felhasználási mód alkalmatlan, teljesen más UI, más alkalmazások és más szemlélet kell a két megközelítéshez.
Otthon meg nem fogok a notebookon olvasni, mert kényelmetlen (próbáltam, az iPad előtt egy MSI Windet használtam erre a célra és borzalmas volt).
"Van IOS-re olyan böngésző ami viszi még a youtubeot? "
Mindegyik viszi.
"csávó se tudta, hogy hogy lehetne megoldani."
Nem az eszköz hibája, ha valaki béna a használatához (a Safaris megoldás benne van a leírásában)
"inkább vennék egy Macbook Airt"
Én meg nem.
Út közben elég a smartphone, még a tabletet sem viszem ki a lakásból, munkára van egy munkaállomásom, olvasáshoz, fórumozáshoz, chateléshez meg ott a deszka.----
"Az iPad nem felesleges ellenben drága nagyon...."
És még így is a legolcsóbb a kategóriájában.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest