- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
Iomega #44456 üzenetére
Én most picit meg vagyok fázva, de annyira azért nem, hogy orvoshoz menjek vele. Az antibiotikumokat soha nem vettem be. Pár éve volt egy kellemetlen helyzet: hagytam rábeszélni magam az influenza elleni védőoltásra. Pár perccel az oltás után elkezdett zsibbadni meg fájni a karom, és vagy egy hétig nem tudtam megmozdítani. Azt mondták, hogy hisztis vagyok. Márminthogy én!!!
Egy évvel később meg több helyen is olvastam, hogy többen ténylegesen lebénultak attól az oltástól. Na mutogattam is bőszen, hogy ja, ezek meg hisztiből nem mozognak.
Jadro
Igazából a fene sem érti azokat a hülye szabályokat, amiket az orvosoknak teljesíteniük kell, de eléggé meg van bonyolítva az ő dolguk is. Én nem veszek be sem gyógyszert, sem homeopátiás készítményt - bár ha muszáj lenne választani, akkor a homeopátiás cuccot választanám. Én megélem a mindenféle nyavalyákat, ha vannak, és kész. Van nekem ügyes kis immunrendszerem, csak nem vehetem el a munkáját, nem?
-
-
aggleány
addikt
válasz
Iomega #43928 üzenetére
Mi az, hogy elfogyott??? Mindet felzabáltad???
sajtee
Irigy madár vagy! Megtartanád magadnak mindet? Na nem baj, az oroszlán már úgyis lopott belőle.
tariatesz
Azért nem nyilatkoztam, mert szóhoz sem jutottam a megdöbbenéstől, annyira eltaláltad a lényeget.
OFF:
Meg tudnátok mondani, hogy a gmailben hogyan lehet beállítani, hogy egy bizonyos feladótól érkező levelek egyenesen egy adott mappába menjenek? Már ha van egyáltalán lehetőség ilyesmire.
-
rankesz
veterán
válasz
Iomega #43819 üzenetére
Jó itt most lehet nem az ellustult pesti átlagot kellene venni aki 1-2 megálló miatt is képes tömegközlekedni...
Én pl ha guglimapon kinázve 3-4 kilóméternél közelebb vagyok a célhoz akkor inkább sétálok pesten, hacsak nem kell a vonat miatt sietni.
Amúgy útálom pestet, de amikor fent vagyok akkor azért kibámészkodom magam a lehetőségekhez képest. -
Mr X
veterán
válasz
Iomega #43615 üzenetére
Az a2sd egy eljárás arra, hogy a telefon elég korlátozott belső tárhelyének kibővítésére az sd kártyán használhass egy ext partíciót. Előnye, hogy bármilyen appot ide tud rakni a telefon, nincs megkötés, mint a beállításokbeli átmozgatásnál. A telefon ugyanúgy belső tárhelyként kezeli.
hátránya, hogy rosszabb minőségű kártyánál sokszor eldobja a partíciót.
-
válasz
Iomega #43081 üzenetére
egyrészt az ittenieknek szívesen segítek, másrészt úgy általában, fórumon is sokaknak szoktam - de azért néha bunkó vagyok, és válaszra sem méltatok valakit, aki; nem köszön, de még csak nem is kér, hogy segítsek, hanem belevág a közepébe, érdemi információt nem nagyon ad, de azt azért kiemeli, hogy az alapokkal ne is fárasszam, mert már mindent próbált! a mindentől amúgy is égnek áll a hajam, mert olyan tág fogalom, hogy csak na, és általában közel sem fedi a valóságot, a lehetőségek tekintetében!
tariattila; még sehol semmi!?!?
-
-
nggabi
félisten
-
sajtee
őstag
válasz
Iomega #42945 üzenetére
Nem
sagit Igen, tervbe volt véve, de elbizonytalanodtam
Plussz, nem tudtam a füles árát, bár a kórházban találtam wifit, addigra megkaptam, de...
Más: Xears TD 4(!) Black-ről vélemény? A II-es és II-mas jónak tűnt, de a négyesről őszintén szólva nem is hallottam még... 9200,- lenne.
Mindjárt fellövök egy képet, találtam egy f@sza wifi-hálózatot a pte kórház(?) utcájában
Saint_ Konkrétan megállt a szívem, úgy meglepődtem, röhögtem, sírtam, minden volt itt
-
nggabi
félisten
válasz
Iomega #42808 üzenetére
+1. ha be van kapcsolva h mentse az adataimat és a beállításaimat a teló akkor ha beaktiválok ugyanezzel az emaillel egy másikat akkor mi a jó édes k@ anyjáért nem tölti le megint az appokat a marketből magától
egyszer már sikerült...
tele van már a ...om az egész googleval
Aktív témák
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest