Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
én az asztalon kerestem a többi ikon között. ott lent nem volt semmi... nah mind1. ha van akkor öröm bódottá...
jaa de most h nézem gugliban a képet, tényleg.
az a napraforgós ikon mi? balról a 3.?
baszki
akinek van alma a családban... itt erre a prérin csórók laknak tudod?
itt ha színes a mobilod már kinéznek
-
nggabi
félisten
azt kerestem én is... de alig pár ikon volt. maps, galéria, naptár kb...
am miért nincs az almáknak menüje? csak asztalok vannak... furi...
opi: aham... há lehet h ott volt, így elsőre nem láttam.
joey: sejtettem én is h van
a régi ipadon megtaláltam, bár már nem emlékszem. mappákat se láttam. mintha csont kopasz lett volna. volt vmi games ahol vmi reget akart.
-
Everman
addikt
"Ha hívnak, az első pár másodpercben nem hallják amit mondasz... "
Nem, ilyen problémával meg én sem találkoztam (ez a WinMo-k sajátossága volt).
Amire én gondolok az az, hogy valamit csinálsz a készülékkel (vagy éppen ő csinál valami számára lényegesnek tűnő dolgot a háttérben) és jön egy bejövő hívás, a rendszer meg nem elég gyorsan adja át az erőforrásokat a híváskezelésre és nem jelenik meg a kijelzőn a megfelelő kezelőszerv. Fogod a kezedben, hallod, hogy hívásod van, de nem tudod felvenni. Ha a hívásfogadás engedélyezve van gombnyomásra, akkor meg ha így akarod fogadni a hívást, akkor 10-ből 3-4-szer le is fagy a Phone alkalmazás, vagy már előfordult, hogy újraindult az egész rendszer is.
A kevésbé durva változata meg az, hogy hívásod van és 2-3-szor elhúzod az ujjad a zöld jelzésen, mire észbe kap és reagál rá.
-
ForRedGlory
félisten
-
xnace
őstag
Induljon a lovaskocsi!!XD
Dehogy fogom én szétbaszni a jól belakott ROM-omat.
Rakjon GB-t akinek Béla az anyja -
nggabi
félisten
kali8n: ez szép... kérdés melyiken milyen rom van. gondolom sgsen is ginger. szégyen...
-
Oppenheimer
nagyúr
-
rankesz
veterán
SzuperülQr kernel = supercurio dev + hack kernel vagy mi a pontos neve. fájlrendszer ext4-re konvertálva (ergo voodoo lagfix = ON)
Videóval kapcsolatban : az a baj, hogy a kamerám közelre fókuszálásban nem jeleskedik, és csak fel#&@nám magam (ami persze nektek nem baj, mert jót röhögnétek rajta...)
-
nggabi
félisten
kicsit kocka... de nekem is kell
am már keresik a hibákat... sd nem cserélhető menet közben, csak 800*480
ezt a htc sensationt néztem, abban jó a kijelző felbontás erre csak 1 giga belső hely és 768 ram van... de két ledes kamera
áhh mindegyikben lehet vmi hibát találni.
opi: haggyadmá eddig is megfelelt ez a kijelző nekünk. akárki megnézte bef@sott tőle. akkor meg?
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest